· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Viata mea cap. 1

Am o fetita de 12 ani care e un copil minunat, pentru varsta ei e foarte matura din cauza ca de la varsta de 11 ani jumatate au inceput anumite probleme cu sotul.

Eu am plecat in Italia pentru a aduce mai multi bani in casa fiind acuzata de catre el ca nu aduc destui.

Am plecat cu o durere foarte mare deoarece eu si fetita mea suntem legate una de alta ca niste gemene, am plecat iar dupa o luna si jumatate m-am intors acasa din cauza ca fetita mea din 35 de kg mai avea numai 25 de kg.

Am uitat sa mentionez ca intr-o zi lucram in 4 locuri (de la 8 dimineata pana la ora 13 la o pizzerie dupa aceea eram dadaca apoi ma duceam la o femeie si faceam curat si acolo unde stateam pentru a nu plati chirie gateam, spalam si faceam curat) recunosc ca au iesit bani frumosi dar tot nu au fost de ajuns pentru el asa ca am plecat din nou 6 luni in care am cumparat in casa 2 calculatoare cu tot ce le trebuie adica cu imprimanta, scaner si multe alte lucrusoare pentru calculator dupa aceea am cumparat si o canapea. Dar la scurt timp am fost deportata in tara. Desigur toti se bucurau ca m-am intors.

Intre timp lucrurile au inceput sa mearga tot mai prost cu sotul.

Dupa 2 ani am reusit sa plec din nou iar sotul meu a inceput sa-i spuna fetei mele ca eu m-am culcat in strainatate cu barbati si asa am facut un sac de bani. Asta nu a fost tot. Din cauza asta noi suntem divortati de 8 ani dar am ramas impreuna de dragul copiilor. A inceput sa-i spuna numai mizerii despre mine si... restul o sa-l aflati in capitolul viitor

bebelina
publicat la 30.01.2007 (2790 citiri)