· articole
· intamplari

Vilaro.ro - concurs online „Ne costumăm de Halloween şi câştigăm!”În perioada 31 octombrie – 7 noiembrie, Vilaro Design, primul magazin online Erwin Müller din România, a lansat cel de-al doilea concurs pe pagina oficială de Facebook ), în cadrul căruia premiul consta într-o lenjerie de pat pentru copii Erwin Müller.

Regulile concursului sunt foarte simple, trebuie doar să trimiţi o fotografie cu copilul tău costumat pentru Halloween la adresa [email protected]

ro şi să strângi cât mai multe voturi de la prieteni şi cunoscuţi. Fotografia cea mai votată va câştiga o lenjerie de pat pentru copii cu personajele preferate din desenele animate “Cars”


Despre Vilaro Design
Vilaro Design este primul magazin online ce aduce pe piaţa din România calitatea germană a produselor Erwin Müller. Compania a fost fondată acum 60 de ani, în 1951, fiind în prezent cel mai mare jucător de profil din Germania și unul dintre cei mai mari jucători din piața europeană de online, cu reprezentare în țări ca Austria, Elveția, Belgia, Franța, Italia, Olanda, Suedia și acum România.

Vilaro cuprinde trei magazine, Erwin Müller, Kinderbutt şi Baby Butt, ce vin în întampinarea clienților români cu o varietate de produse la standarde înalte de calitate şi la preţuri competitive.

Kinderbutt şi Baby Butt sunt magazinele dedicate viitoarelor mămici şi copiilor. Gravidele pot găsi colecţii de haine speciale pentru perioada sarcinii, dar şi o gamă foarte variată de haine pentru bebeluşi, carucioare, aparatură medicală, produse de puericultură mică, cosmetice şi alte accesorii necesare creşterii copilului. Kinderbutt vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care se pregătesc pentru grădiniţă (4 ani), până aproape de adolescenţă (14 ani). În magazin veţi găsi o varietate de jucării de interior și exterior, accesorii pentru grădiniță și școală, mobilier pentru camera și baia copilului, scaune pentru mașină, haine şi biciclete pentru ieşirile în natură.

Livrarea produselor se face oriunde în România iar clienții pot comanda online sau telefonic, 7 zile din 7, din orice regiune a țării.
Beneficiile cumpărăturilor din www.vilaro.ro continuă, având actualizată permanent o bază de date cu peste 1.100 produse cu până la 80% reducere. Cadourile și promoțiile își așteaptă zilnic curioșii pe site sau pe pagina oficială de Facebook. .

.

"Vilaro.ro - concurs online „Ne costumăm de Halloween şi câştigăm!”" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent