· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Vise placute -Milupa

Acum, dup─â 4 luni, poti petrece cele mai pl─âcute momente al─âturi de micutul t─âu. Deja se contureaz─â mult mai bine personalitatea lui ÔÇô├«si manifest─â din plin st─ârile de bucurie, sup─ârare, oboseal─â, foame etc. ├Äi place s─â fie l├óng─â oameni si s─â i se vorbeasc─â. Asadar, profit─â de ocazie si savureaz─â fiecare clip─â de liniste si iubire al─âturi demicutul t─âu: b─âita de sear─â, citirea unei povesti si masa de sear─â.Pentru momentul delicios de seară, Milupa a pregătit noile cereale cu lapte Milupa Vise Plăcute, care îi asigură bebelusului tău o dezvoltare armonioasă printr-o nutritie echilibrată. Astfel după ultima masă cu lapte a zilei cerealele Milupa Vise plăcute îl pregătesc pentru un somn de noapte odihnitor.

Fulgii de cereale integrale, uleiul de melisă si formula de lapte de continuare consistentă asigură saŃietate, linistesc copilul înainte de culcare, sunt usor digerabile, asigurându-i o crestere armonioasă în timpul unui somn usor si linistit.

Adaptate fiec─ârei etape de dezvoltare a bebelusului (4 luni+, 6luni+, 8 luni+), Milupa Vise Pl─âcute au un gust pl─âcut, sunt delicate cu sistemul digestiv si special create pentru nevoile nutritionale ale bebelusului t─âu.

Cerealele Vise pl─âcute ÔÇô Milupa sunt disponibile ├«n 3 sortimente, pentru fiecare grupa de varsta:
Cereale cu Pere (4 luni+);
Multicereale cu Fructe (6 luni+);
7 Cereale cu Mere (8 luni+).

Pret recomandat:18 RON/buc.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre ce mancam?:
Ce trebuie sa stii despre alimentatie si greutate in sarcina

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent