· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Vizite la ferma Tnuva

In luna octombrie, Tnuva si-a invitat consumatorii sa afle povestea laptelui de calitate europeana si drumul parcurs de acesta de cand este muls si pana ajunge pe mesele lor sub forma de lapte proaspat sau iaurturi fine.

„Consumatorii Tnuva au fost de-a lungul timpului cuceriti de calitatea superioara a fiecarui produs Tnuva, de gustul fin si de grija cu care echipa Tnuva a ascultat si indeplinit fiecare dorinta a lor. Era timpul sa afle de ce si, mai ales cum, fiecare produs Tnuva este realizat doar din lapte de calitate A si ce inseamna laptele de calitate superioara.In acelsi timp, am ales sa facem un nou pas in relatia nostra.

sa-i invitam acasa la Tnuva! Astfel, continuand relatia foarte deschisa si bazata pe dialog continuu, am vrut sa le oferim sansa de a-si imbogati experienta cu o vizita inedita la ferma noastra de la Adunatii-Copaceni, o ferma moderna care furnizeaza fabricii cel mai bun lapte, asigurand in acelasi timp cele mai bune conditii de crestere a animalelor. Aceasta pentru ca un produs finit de calitate nu poate fi obtinut decat din materie prima de cea mai buna calitate.”, a declarat Adriana Ionescu, Director Marketing Tnuva Romania.

Timp de 4 saptamani, consumatorii Tnuva au vizitat ferma Tnuva de la Adunatii Copaceni, in urma inscrierii care s-a facut pe site-ul Tnuva: http://www.tnuva.ro/companie/ferma. Vizitatorii au fost incantati de grija cu care vacutele si junicile sunt crescute si, mai ales de procesul modern de preluare al laptelui in mulgatorie, atat de diferit de amintirile lor din curtea bunicilor. Pentru respectarea standardelor UE si atingerea parametrilor de calitate A, laptele este preluat printr-un proces care respecta conditiile de igiena si siguranta. Circuitul inchis al laptelui (fara a intra deloc in contact cu aerul) pana la sistemul de stocare si racire asigura reducerea la minim a riscului de contaminare. Deoarece centrele de colectare a laptelui de la micii producatori nu pot asigura un lapte de calitate din punct de vedere microbiologic si al trasabilitatii, ele nu reprezinta o sursa de lapte pentru Tnuva.

Vizitatorii au aflat informatii si despre cum sa aleaga produsele lactate care indeplinesc standardele europene: sa caute pe ambalaj stampila ovala care garanteaza respectarea tuturor normelor europene de calitate.

"Stiri: Stiri: Vizite la ferma Tnuva" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent