· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Vreti sa adoptati un caine? Ce trebuie sa faceti pentru a salva un catel

Cel mai bun lucru pe care îl pot face iubitorii de animale pentru câinii de pe străzi sau din adăposturi este să îi adopte. Procedura de adopţie este uşoară şi, mai ales, este gratuită. Iată câteva informaţii utile pentru cei care doresc să salveze un sufleţel necuvântător, scrie
net/vreti-sa-adoptati-un-caine-ce-trebuie-sa-faceti-pentru-a-salva-un-catel-din-adapost-sau-de-pe-strada_101880.html">RomâniaTV.NET

În Bucureşti, Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), are două adăposturi de câini: ASPA Pallady (Drumul Lunca Jariștei, Sector 3, București) şi ASPA Mihăileşti (Strada Complexului, Mihăilești, Giurgiu).

Citeşte şi Căţeii maidanezi au ajuns animale de terapie: Povestea câinilor care aduc bucurie copiilor şi bătrânilor FOTO

Programul de adopții din bazele ASPA este de luni până vineri, între orele 10:00 - 15:00 şi aveţi la dispoziţie un un număr de telefon la care puteţi suna gratuit, Telverde, pentru adopţii 0 800 800 877.

Povestea lui Domino, CÂINELE VORBITOR: Şi-a găsit stăpână după ce i-a spus că o IUBEŞTE VIDEO

Pentru a adopta un căţel de la ASPA trebuie să îndepliniţi următoarelecondiţii: să aveţi peste 18 ani, să completaţi formularul de adopţie, în care să faceţi dovada domiciliului unde va fi îngrijit câinele şi să aduceţi o copie după buletin sau cartea de identitate. Puteţi adopta mai mulţi câini, fără nicio taxă.

Persoanele care adoptă un câine sunt obligate să asigure bunăstarea şi protecţia câinelui, să prezinte anual câinele la vaccinarea antirabică obligatorie, să asigure câinelui condiţii minime de bunăstare.

În cazul în care doriţi să renunţaţi la câini, îl veţi duce înapoi la ASPA, iar în cazul decesului animalului sau înstrăinare veţi anunţa conducerea adăpostului de unde s-a facut adopţia pentru a se opera în baza de date a efectivelor canine de pe raza Municipiului Bucureşti.

Află de la ce adăposturi poţi adopta un câine pe RomâniaTV.NET.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent