· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Web-ul generatiei 3.0. Se premiaza copiii cool si look-a-like-urile!

Blogging-ul, moda strazii si “vanatorii” de stil au invadat scena online si nu numai. Fenomenul, insa, nu ii are drept subiecti doar pe adulti. Cele mai in voga website-uri de streetstyle pentru copiii dovedesc trasaturile unei generatii care ne depaseste nu doar prin abilitati tehnice, distributive, creative si intelectuale…ci si estetice.

Bucurestiul nu este ocolit de aceste mici fenomene cool, sic, eclectice, amuzante, colorate si moderne.

Un recunoscut editorialist new yorkez denumea atitudinea micro- fashionistilor pasionati de ultimele gadgeturi dar si de cele mai recente tendinte vestimentare “un simt unic de cucerire a lumii”.

Tocmai pentru a sarbatori stilul celor mici, de ziua lor Bucuresti Mall lanseaza un concurs care aduce in prim plan, individualitatea vestimentara si preocuparea pentru frumos, armonie si potriviri indraznete a picilor. In perioada 27 mai -3 iunie se va desfasura pe profilul de facebook a centrului comercial “vanatoarea” celui mai grozav minihipster.

Fotografiile trimise pe adresa [email protected] vor fi incarcate intr-un album dedicat concursului si in functie de numarul de like-uri primite de fiecare in parte, se vor desemna castigatorii a trei premii, pe cat de trendy pe atat de atragatoare – o aparitie intr-o revista de moda, o sedinta foto profesionista si o tinuta completa de la magazinele partenere din Bucuresti Mall. Mai multe detalii pe facebook.com/bucurestimall. .
Si pentru ca de cele mai multe ori, copiii adopta atitudini, abilitati si inclinatii de la cei dragi lor, un alt centru comercial isi propune in aceasta perioada sa surprinda asemanarile dintre parinti si micutii lor. Plaza Romania pregateste pe facebook un concurs dedicat intregii familii. Pentru cei care stiu ca asemanarea dintre voi si copiii vostri este izbitoare Plaza Romania a pregatit pe pagina de facebook concursul “Mini Me” in care ai sansa sa demonstrezi cum au trecut genele intre generatii.

Fotografiile castigatoare vor fi premiate cu unul din urmatoarele premii: copilul va fi imaginea urmatoarei campanii a Plaza Romania, locul doi primind in dar un album profesionist de fotografii de familie alaturi de parintii sai, iar locul trei, o colectie generoasa de jucarii oferite de magazinele partenere.

Participantii trebuie sa trimita o fotografie elocventa pe adresa [email protected] Mai multe detalii gasiti pe facebook.com/plazaromania.
.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent