· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Zile de Poveste

Ticketstore.ro va invita cu mic cu mare la seria de spectacole pentru copii „Zile de Poveste”, in cadrul careia vor fi sustinute 4 piese de teatru, dupa cum urmeaza:
Duminica 12 mai 2013 la Teatrul Nottara:
- Fat Frumos din lacrima, ora 10,30
- Popa Tanda, ora 12,00
Duminica 19 mai 2013 la CinemaPRO:
-Povestile lui Creanga (Harap Alb, Ivan Turbinca, Danila Prepeleac) ora 10,30
-Dumbrava Minunata, ora 12,00

Proiectul ‘Zi de Poveste’ a fost incununat cu succes la prima editie desfasurata in luma martie a.c., atmosfera de entuziasm si din randul micutilor si parintilor fiind dovada ca am creat o zi autentica de poveste si veselie pentru cei mici.

Evenimentul Zile de Poveste, organizat la Teatrul Nottara si CinemaPRO pe 12, respectiv 19 mai, isi propune reeditarea atmosferei de basm si veselie din randul micutilor, contribuind totodata la educatia si cultura copiilor nostri.1. Fat Frumos din lacrima- de Mihai Eminescu
Fat Frumos pleaca in lume, dornic de cunoastere.Il intalneste pe Imparatul cu care candva se luptase tatal lui si devin frati de cruce. Fat Frumos o alunga pe Muma Padurii, dar o descopera pe prea frumoasa Ileana, fiica acesteia. Isi gaseste fericirea alaturi de ea dar fericitrea este umbrita de tristetea Imparatului. Imparatul ii cere ajutorul lui Fat Frumos sa o elibereze pe iubita lui, fiica Genarului. Genarul este vanatorul vesnic plecat prin paduri, care isi pazeste fata cu ajutorul Motanului cu sapte capete. Fat Frumos reuseste sa-l pacaleasca pe Motan si pe Genar, sa o rapeasca pe fiica acestuia si sa o duca la palatul Imparatului. Cele doua perechi fericite fac o nunta mare, ca in povesti.

2.Popa Tanda- de Ioan Slavici
Parintele Trandafir, care in realitate a fost prieten cu Ioan Slavici, este una din figurile importante din istoria bisericii. Om deosebit de sincer, lipsit de fatarnicie, reuseste sa transforme un sat sarac intr-unul prosper, curat. Totul se deruleaza intr-un spectacol plin de umor, cu replici spumoase, cu muzica si dans.
Prin forta exemplului, popa Tanda te indeamna cu optimism sa nu cedezi si sa lupti pentru idealurile tale.

3. Povestile lui Creanga ( Harap Alb, Ivan Turbinca, Danila Prepeleac)
Personajul fermecator al lui Harap Alb isi ia la revedere de la imparat si imparateasa si pleaca intr-o calatorie minunata catre imparatia verde. Dar, pe drum, surpriza, se intalneste cu petrecaretul Ivan Turbinca care-i povesteste despre viata lui si cu care danseaza. Ivan, ramas singur in poiana, are parte de intalniri cu totul iesite din comun: cu Moartea si cu Scaraotschi. Harap Alb nici nu se indeparteaza bine de Ivan si, cere ajutorul unui alt personaj celebru: Danila Prepeleac. Petrece ceva timp cu el, dupa care are parte de intalnirea cea mai periculoasa: cu Spanul. Reuseste sa scape din capcana vicleana a Spanului, cu ajutorul lui Gerila si al lui Setila. Alaturi de prietenii lui, Harap Alb incheie specatcolul cu o invitatie la o nunta imparateasca.
Copiii sunt invitati sa urmareasca si sa asculte un spectacol plin de culoare, de muzica, in care actorii canta, danseaza si starnesc hohote de ras.

4.Dumbrava Minunata- de Mihail Sadoveanu
Călătoria fantastică a Lizucăi către casa bunicilor, însoţită de prietenul ei credincios, Patrocle, este pusă în scenă de Izabela Oancea, care este atât regizor şi scenarist, cât şi actor.Actorii vor cânta şi vor dansa alături de copii, într-un spectacol plin de viaţă şi de culoare, pe muzica asigurată de Sorin Oancea.

Personajele sunt pline de pitoresc si sunt interpretate de actori cu experienta in genul de spectacol muzical.Spectacolele sunt interpretate de Teatrul muzical Sapte, format din actorii Izabela Oancea, Luminiţa Vologa, Mihai Păun, Lucian Tatu, Mihail Anton.
Regia artistică – Izabela Oancea, muzica – Sorin Oancea.
Durata spectacol- aprox. 60 minute

Pretul biletelor este de 22 RON/spectacol.

Biletele pot fi achizitionate de la:

• Unirea Shopping Center (etaj 2, corp central- Agentia Vreau Bilet),
• magazinele EuroGSM si Inmedio,
• casieria Bilete.ro din incinta hotelului IBIS de la Gara de Nord,
• de la casieria Metrou Unirii 1 semnalizata „Aici Bilete.ro”
• librariile Diverta
• casa de bilete a teatrului Nottara
• casa de bilete a CinemaPRO

Biletele pot fi comandate online pe www.ticketstore.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, www.myticket.ro..

"Stiri: Stiri: Zile de Poveste" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent