· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ziua europeana impotriva abuzului de antibiotice: 18 noiembrie, 2008

Autor: Anonim
data publicarii: 14.11.08
Reţeaua Info-Sănătate anunţă celebrarea pe 18 noiembrie a Primei zile europene de informare despre antibiotice. Conceptul evenimentului a fost dezvoltat de Centrul european Pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (ECDC), aceasta zi fiind sarbatorita in toata Europa.

Scopul Zilei Europene de sensibilizare cu privire la folosirea antibioticelor este de a informa publicul larg despre modul in care se administreaza antibioticele si momentul in care trebuie utilizate. ECDC a lansat si un film care explica importanta sanatatii publice oferita de cresterea rezistentei in fata multor microbi datorita antibioticelor.Mesajul Zilei de 18 noiembrie este clar si simplu: rezistenta la antibiotice este una dintre cele mai mari ameninţări la adresa sănătăţii publice in cadrul Uniunii Europene. Daca folosirea abuziva de antibiotice va continua, vom pierde mijloace de a trata boli infectioase grave.


Sursa : Info-sanatate / http://www.info-sanatate.ro/articol,36,418,Ziua_europeana_impotriva_abuzului_de_antibiotice_18_noiembrie_2008.html.

"Stiri: Stiri: Ziua europeana impotriva abuzului de antibiotice: 18 noiembrie, 2008" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Anonim

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent