· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ziua libera in prima zi de scoala pentru parinti, aprobata de Senat

Propunerea legislativă a senatorului Constantin Popa care prevede ca prima zi de an şcolar să fie declarată zi liberă pentru părinţi a fost adoptată tacit de Senat.

Cum trebuie pregătiţi copiii pentru
html">PRIMELE ZILE DE ŞCOALĂ

Propunerea de lege privind declararea zilei de început de an şcolar - zi liberă pentru părinţi primise în Comisia pentru muncă, în unanimitate, un raport favorabil.

Pacheţelul cu mâncare pentru şcoală: Ce ar trebui să conţină şi ce nu, citeste aici.

În expunerea de motive, iniţiatorul precizează că prima zi de şcoală coincide cu o zi lucrătoare, motiv pentru care există foarte multe cazuri în care părinţii sunt nevoiţi să se învoiască sau să îşi ia concediu fără plată sau, mai rău, sunt sancţionaţi de angajatori că întârzie la muncă.

Campanie de VACCINARE a elevilor. Vezi când începe aici.

Festivităţile de deschidere a noului an şcolar sunt pregătite cu mare grijă de cei care le vor îndruma paşii elevilor. Oriunde în ţară, părinţii merg împreună cu cei mici la grădiniţă sau la şcoală. (.)Din acest punct de vedere, toţi părinţii ar trebui să fie liberi în această zi, pentru a fi lângă copii lor. În ceea ce priveşte îmbunătăţirea nivelului de trai al fiecărui copil, toate măsurile financiare propuse până în prezent pentru mărirea alocaţiei nu şi-au găsit rezolvare, se arată în documentul citat.

Propunerea de lege, care are un caracter ordinar, urmează a fi transmisă în forma iniţiatorului Camerei Deputaţilor, care este decizională în acest caz.

Află cum se va recupera această zi liberă pe RomâniaTV.net..
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent