· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

cu bebe in spital

Avea 3 saptamani cand am fost internate; diagnosticul: bronho pneumonie. Se infunda rau la nas si nu mai putea respira, si cu 4 zile in urma doctorul ne-a trimis acasa ca nu are nimic la plamani ca in cateva zile isi va reveni; era la al treilea rx pulmonar.

Au urmat 11 zile de cosmar, eram lauza si orice imi spuneai mi se parea de mii de ori mai grav. Doctora care ne-a recomandat internarea mi-a spus ca "se infunda, face insuficientza respiratorie si MOARE". mi-a fost deajuns, nu puteam dormi noaptea, o intzepau la fiecare 6 ore, si au aspirat-o pe nas cu un furtun subtire care i-au cauzat sangerari pe nari, i-au facut spalaturi pe nas cu ser fiziologic, se invinetzea in jurul gurii si fornaia ca alte alea.

Intr-un final s-a facut bine, avea plamanii curati, si ne-a externat, insa mai fornaia. am ramas marcata, acum o tin ca intr-un "bol de cristal", asa mi-a spus doctora ca va trebui ingrijita cel putin 6 saptamani. si cand ma gandesc ca de vina e doctorul, care m-a lasat sa ma internez sa nasc cu spitalul in carantina.

Pe cine intrebam imi spunea ca e in carantina preventiv, datorita anotimpului, si de fapt era epidemie de gripa. Apoi cand am racit eu, mi-a spus ca nu se transmite, sa-mi pun un tifon la gura si sa o alaptez in continuare. A luat de la mine. Si cand ma gandesc ca era sa-mi omor singura copilul, cu virushii mei luati din maternitate.

Dar a trecut, am calit-o si la doar trei luni jumatate e cel mai sanatos bebe din lume, are deja 7 kg (am nascut-o cu 3). [email protected] doar [email protected] si a crescut deja 14 cm. Ma intreb ce ne rezerva viitorul, sper sa fie cat mai sanatoasa.

dianaintruder
publicat la 25.06.2006 (4825 citiri)