· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Medici, spitale >Medici specialisti > doctor marcian antonio manu
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor doctor marcian antonio manu     
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.

Inscrie-te chiar acum in concurs!
xandra28

20.09.2008 6:25   doctor marcian antonio manu  citat 

socrul meu a fost de curand la acest doctor urolog, fiind diagnosticat cu o boala foarte grava la prostata si rinichi.
urmeaza a fi operat si, pentru linistea noastra, as dori sa am mai multe informatii despre acest doctor, eventual, daca feedbackul nu este grozav, chiar sa-l schimb.
deci, imi puteti da detalii despre acest doctor?
orice informatie imi va fi de mare ajutor.
va multumesc din suflet.


sus

Denunta
Onush

20.09.2008 6:49     citat 

Poate ca ar fi de ajutor sa spui ca acest medic e din Bucuresti si lucreaza la Centrul de Chirurgie Urologica, dializa si transplant renal din cadrul spitalului Fundeni.

In ciuda aparentelor pe acest forum nu intra doar bucurestence. zambet


sus

Denunta
xandra28

20.09.2008 7:38     citat 

asa este, multumesc mult si scuze. sunt foarte ravasita, vestea este mai mult decat proasta iar pronosticul......... mai mult decat pesimist.
de aceea poate nu am reusit sa ma fac inteleasa.
multumesc si astept raspunsurile voastre.


sus

Denunta
george_buc

10.12.2008 5:28     citat 

dr. manu marcian antonio este un inganfat,ia bani multi la operatii si greseste adesea operatiile si nu are nici o remuscare pentru acestea. O spun din propia experienta, din cauza lui internandu-ma in spital de peste 10 ori....... plang sau sunt foarte trist

sus

Denunta
george_buc

10.12.2008 5:32     citat 

dr. manu marcian antonio este un inganfat,ia bani multi la operatii si greseste adesea operatiile si nu are nici o remuscare pentru acestea. O spun din propia experienta, din cauza lui internandu-ma in spital de peste 10 ori....... plang sau sunt foarte trist Mentionez ca este la spitalul Fundeni- urologie exclamatie [[/b]

sus

Denunta
lizicasz

10.01.2009 1:49     citat 

Dr. Manu Marcian Antonio este un medic foarte bun, iti apreciaza corect diagnosticul si este un chirurg urolog desavarsit. Imi pare rau pentru George, dar nu sunt de acord cu el din mai multe motive. Dr. Manu este foarte dedicat profesiei sale, munceste foarte mult si nu-si permite luxul de a sta la "taclale" cu toate persoanele care-l contacteaza, ceea ce face, ca uneori, sa para "ingamfat". Referitor la bani, sunt sigura ca dr. Manu Marcian nu a conditionat niciodata pacientii. Nu el a solicitat o anume suma de bani pentru ai opera, ci mai degraba, cred ca pacientii sunt de vina, ei ofera si apoi critica.
Toate aceste aprecieri nu sunt gratuite. L-am cunoscut pe dr. Manu in anul 2005 cand a operat-o pe mama mea la ambii rinichi. Dansa avea pietre la rinichi de peste 15 ani, iar cand avea crize suferea enorm. Am dus-o la foarte multi medici, in mai multe orase, pana sa ajungem la Fundeni, care au diagnosticat-o cu "bila lenesa", cu "dereglari la ficat" si in final cu pietre la rinichi. Un medic chiar i-a propus sa-i scoata rinichiul stang, fiind foarte afectat datorita pietrelor. In fine...eu si familia mea ii multumim doctorului Manu ca exista. Mama mea are ambii rinichi fara pietre si se simte foarte bine.


sus

Denunta
bogdan83

06.02.2014 10:58     citat 

In speranta ca veti putea evita o experienta similara va prezint mai jos cosmarul si bataia de joc suferite in urma consultatiei avute la dl doctor Manu la SANADOR.

La sfarsitul lunii noiembrie am suferit o criza renala la rinichiul drept. Dupa acest episod am decis sa-mi fac niste investigatii amanuntite la clinica privata Medicover (o clinica extraordinara cu medici cu adevarat profesionisti). Am efectuat un CT low-dose in baza caruia s-a stabilit ca am o piatra mica la rinichiul stang si una mai mare la rinichiul drept.

Intrucat mi s-a recomandat efectuarea unei proceduri de litotritie pentru spargerea pietrei mari, am decis sa efectuez de urgenta toate analizele premergatoare acestei proceduri.

Printr-o recomandare am ajuns la doctorul Manu pentru interpretarea tuturor analizelor necesare facute la Medicover in cursul aceleiasi saptamani – CT low-dose (cu identificarea pietrelor existente), ecografie renala, analize de sange, EKG - si pentru prescrierea unui tratament. Dupa verificarea analizelor dl doctor Manu a concluzionat ca am cheltuit banii degeaba la Medicover cu aceste analize si ca ar fi trebui sa fac o urografie (ca cica ar fi mai buna decat CT-ul). Aceasta consultatie prin care doar mi s-a recomadat efectuarea urografiei a costat 170 lei, desi nu mi s-a spus nimic nou.

Am efectuat urografia, desi aceasta presupune o iradiere mult mai mare comparativ cu CT-ul low-dose, desi urografia este utilizata din ce in ce mai putin tocmai din acest motiv, desi utilizarea substantei de contrast era contraindicata avand in vedere ca existau pietre la ambii rinichi si eliminarea substantei din organism outea fi dificila. Totusi am decis sa o fac pentru ca asa a stabilit asa-zisul profesor in materie. Interpretarea urografiei a lasat de dorit, fara sa precizeze macar daca am pietre la rinichi sau nu (si in niciun caz dimensiunea lor). Am platit (inainte sa fac aceasta urografie) 310 lei, desi nu mi s-a spus nimic nou.

Chiar si asa, am crezut ca “PROFESORUL” Manu ma va edifica in privinta necesitatii efectuarii acestei urografii (la urma urmei el mi-a spus ca cei de la Medicover mi-au luat banii degeaba, desi de la ei aveam cele mai multe informatii).

Am revenit la dr. Manu cu urografia. Mi s-a parut ciudat ca imi face o noua ecografie in conditiile in care venisem cu urografia ceruta si aveam la mine deja o ecografie efectuata recent. Chiar si asa, am considerat ca asta este procedura si intra in pretul consultatiei de 120 lei (platita inaintea consultatiei), totusi la iesire mi s-a mai cerut sa platesc suplimentar suma de 120 lei pentru efectuarea ecografiei. Dupa ecografie, “PROFESORUL” a stabilit ca trebuie sa-mi efectuez o procedura de litotritie.

Singurul inconvenient era ca primul loc disponibil la SANADOR era abia in ianuarie 2014, iar atunci ar fi trebuit sa efectuez inca o data TOATE analizele pe care eu deja le efectuasem (inclusiv UROGRAFIA). Deci, din nou bani dati pe o consultatie la care nu mi s-a spus nimic nou.

Stiam ca litotritia este solutia problemei mele inainte sa ajung la “PROFESOR”, mi-am facut toate analizele, mi-am facut si analizele suplimentare cerute de “PROFESOR”, ca sa-mi spuna sa vin abia peste 3 saptamani ca sa-mi refac toate analizele, dar de data asta sa fie la SANADOR.
Nu era mai cinstit sa-mi spuna de la inceput ca ar putea sa-mi faca litotritia abia peste cateva saptamani si ca ar trebui atunci sa fac toate analizele (asa nu mai faceam acum fara rost urografia si ecografia)?

ASADAR, EXPERIENTA SANADOR SE POATE REZUMA IN URMATOARELE PUNCTE:
- am platit 720 lei, si nu am aflat nimic nou;
- am fost iradiat degeaba, pentru ca nu mi s-a spus nimic nou (ba dimpotriva, chiar mai putin decat stiam deja);
- am fost lasat sa plec cu riscul de a avea o noua criza renala pe timpul sarbatorilor;
- mi s-a sus ca trebuie sa fac un nou set de analize numai pentru a putea castiga SANADOR niste bani de la mine;

In urma acestor concluzii, am decis sa fac o reclamatie la care managerul spitalului SANADOR nu mi-a raspuns nici pana in ziua de azi.


sus

Denunta
Esop

16.02.2014 6:41   Dr Manu Marcian litiaza  citat 

Stimate pacient nemultumit, domnule Ursache Ionut,

In primul rand noi stim cine sunteti dumneavoastra si ce vreti de fapt.
In al doilea rand, pentru cunostinta dumneavoastra si a celor ce citesc acuzatiile pe care le-ati formulat, trebuie sa acceptati urmatoarele fapte:

Protocolul de investigatie pentru litiaza urinara in vederea tratamentului cu ultrasunete implica efectuarea ecografiei si a urografiei, pentru a cunoaste aspectul anatomic, localizarea litiazei si functia rinichiului. Nu se sparge cu ultrasunete o piatra la rinichi daca acesta are anumite boli sau nu functioneaza.
Acest protocol il respecta toti medicii (buni) si nu l-a inventat clinica Sanador, ci asociatiile profesionale europene de resort. Medicii de la Sanador respecta protocoale europene de investigatie si tratament.

Investigatia pe care ati efectuat-o la Medicover – CT low dose nu este prima optiune pentru litiaza urinara, ci pentru alte afectiuni si nu arata functia rinichiului. Ea nu intra in protocolul obligator de investigatie pentru ca ofera informatii insuficiente (si iradiaza mai mult decat o urografie, dar asta dumneavoastra nu stiti). Este clar ca cine v-a indicat-o are impresia ca stie, dar este….semipriceput si nu are experienta. Investigatia suna spectaculos, aduce informatii sumare pentru boala respectiva si mici beneficii pecuniare pentru cine o recomanda. Pe de alta parte, a costat mai mult decat toate investigatiile si consulturile de la Sanador si nu a lamurit problema. Daca o lamurea, ce rost mai avea sa veniti ulterior la Sanador si de ce nu ati ramas la Medicover?

Dumneavoastra, de fapt, initial nici nu ati catadicsit sa veniti personal la aceasta clinica (Sanador), ci ati trimis un membru al familiei cu investigatiile. Consultul normal, pentru a fi corect, implica si prezenta….pacientului, lucru care s-a intamplat ulterior, si in urma caruia ati fost diagnosticat si programat pentru spargerea calculilor cu ultrasunete.
Ulterior nu ati raspuns programarii si probabil ca ati cautat alta rezolvare

In final hai sa recapitulam:
Nu v-a chemat Sanador la consult ci dumneavoastra ati venit intr-un final la aceasta Clinica de top in conditiile in care intr-o prima etapa ati trimis o ruda la consult si nu v-ati deranjat sa veniti personal.
De ce nu ati ramas la Medicover unde spuneti ca medicii sunt buni si totul a fost perfect (si suntem convinsi ca asa si este), de ce nu ati rezolvat acolo problema ?

De ce ati efectuat investigatiile propuse de specialistul de la Sanador daca nu ati crezut in ele? Nu credem ca cineva sau ceva v-a fortat sa le efectuati ! Daca le-ati efectuat , implicit ati acceptat utilitatea lor si ati inteles necesitatea lor.

Ati venit cu investigatii insuficiente pentru boala dumneavoastra, ati fost consultat de unul din specialistii foarte buni ai clinicii, cu experienta urologica mare si rezultate foarte bune, care a respectat un protocol corect medical, valabil in orice serviciu urologic competent si aplicat tuturor pacientilor care beneficiaza de acest tip de tratament, lucru verificabil medical in sutele de cazuri rezolvate excelent la Sanador. Vi s-a propus corect o metoda de tratament moderna si eficienta si ati fost programat cat mai repede, dar nu ati raspuns programarii din motive de dumneavoastra cunoscute si nu din cauza echipei Sanador.

De ce ati acceptat initial programarea pentru ca apoi sa renuntati? De ce nu ati explicat doctorului Manu Marcian cand v-a programat ce v-a deranjat sau ce nelamuriri aveati Si dumneavoastra trebuie sa intelegeti ca asa cum ati pierdut timpul trimitand rude in loc sa veniti dumneavoastra la consult, trebuie sa asteptati si rezolvarea conform programarii, pe cere ati acceptat-o si nu ati refuzat-o si care oricum a fost rapid efectuata. (cum la hotel nu poti sa te asezi peste altul in pat, nici la spital nu incap doi pacienti pe o masa de operatie…! )

De fapt, stimate pacient nemultumit, recunoasteti ca ati gresit, si mai degraba suparati-va pe dumneavoastra si nu pe Sanador sau pe doctori! Ati fost consultat si investigat competent conform unui protocol standard, s-a stabilit un diagnostic clar si s-ar fi rezolvat problema la superlativ din punct de vedere medical in conditiile in care la operatie nu ati fi trimis……tot ruda (saraca !), lucru care de altfel nu ar mai fi mirat pe nimeni !

Cu deosebit respect si urari de sanatate, in spiritual adevarului si nu al “ adevarului care convine” – va raspund acuzatiilor niste oameni competenti, bine intentionati si… normali!
Succes[color=darkred][/color][color=#FFB482][/color]


sus

Denunta
unpacientmultumit

25.02.2014 8:43   Multumiri domnului doctor Manu Marcian  citat 

Doresc pe aceasta cale sa-i multumesc domnului doctor Manu Marcian pentru ajutorul oferit in toata aceasta perioada foarte grea pentru mine. Intr-un final, ajuns la dumnealui, s-au identificat cauzele problemelor mele si de aici pana la vindecare drumul a fost scurt.

Va multumesc mult!


sus

Denunta
RadulescuCorina

17.06.2018 5:45     citat 

Pe data de 15 iunie 2018 am avut o programare la domnul doctor, de ce am ajuns acolo si cum am plecat va voi povesti inca de la bun inceput ca sa intelegi mai bine situatia.
O sa va rog doar sa aveti putina rabdare ca sa cititi intregul text, poate vi se pare ca nu are nici o relevanta dar va asigur ca in final totul va avea sens.
De o perioada lunga de timp sufar de dureri abdominale, am avut puse mai multe diagnostice gresite iar intr-un final am ajuns si la urgente unde mi s-a facut o radiografie m-au plimbat putin pe acolo iar intr-un final dupa multe ore de asteptat pe holurile spitalui am hotarat sa plec acasa si sa merg sa imi fac toate investigatile necesare la SANADOR, am ajuns la dna doctor Ruxandra Oprita care m-a "certat" spunandu-mi ca nu trebuia sa accept sa fac acea radiografie si ca m-am radiat degeaba si pe viitor sa nu mai accept sa fac aceste radiografii apoi mi-a recomndat sa fac un set de analize, colonoscopie, endoscopie si computer tomograf. Ca sa nu mai lungesc mult povestea am facut o parte din analize, colonoscopia si computerul tomograf care mi-a evidentiat ca am o piatra la rinichiul drept si leziuni displazice pe colul uterin, am mers sa ridic rezultatul si pentru ca dna Oprita ajungea mai tarziu la spital pentru interpretare de analize iar eu fiind in criza de timp am decis sa merg la dnul doctor Teodor Badescu la recomandarea unei asistente foarte dragute si sa platesc un consult.
In momentul in care am pasit in cabinetul dansului m-am simtit onorata sa fiu acolo, am mers insotita de sotul meu care s-a lipit timid de un perete iar dnul doctor a facut o gluma si l-a invitat sa stea jos, deja in momentul acela nu mai ma durea nimic, ne-am asezat unul langa altul langa dnul doctor ca doi copii care asteptau sa fie indrumati, dnsul deja imi verificase analizele pe calculator si mi-a explicat in detaliu ce inseamna rezultatele, mi-a spus ca ar mai trebui efectuate inca un set de analize, pe care le-am facut in aceeasi zi fara sa intreb de ce (au costat cam 700 ron) mi-a recomandat sa fac si un test la urina pentru ca atunci cand voi merge la urologie sa fie facut, mi-a explicat ca acest test trebuie facut sa vedem daca este hematii sau infectie, mi-a spus ca cel mai probabil pentru inceput mi se va recomanda un tratament pentru eliminarea pietrei si daca nu merge se poate sparge cu ultrasunete.

Pe data de 15 iunie am avut programere la dna doctor Janina Arsene la ginecologie, mi-a explicat rezultatul si mi-a spus ca trebuie efectuat un Papanicolau si cat costa, in timpul consultatiei mi-a spus ca ar trebuie sa preleveze mai multe probe, mi-a spus cat costa si m-a intrebat daca doresc sa preleveze acum sau data viitoare, am zis da fara sa ezit sau sa intreb de ce.
De ce am scris atat de mult si ce legatura au acesti doctori cu dnul doctor Manu?
Pai rezumatul ai fii cam asta, am cheltuit aproape 4000 de ron in aprox 2 saptamani la Sanador dar am fost tratata pe masura de acesti doctori minunati iar asistentele au fost super dragute si au fost multe care mi-au iesit in cale, am facut toate analizele recomandate de doctori.
Imediat dupa ce am iesit din cabinetul dnei Janina i-am spus sotului meu ce mi-a spus dna doctor si am mers apoi la consultie la dnul Manu, am platit inainte sa intram in cabinet consultatia de 260 de ron apoi am pasit inauntru, i-am spus ca am facut un CT si mi-a iesit o piatra, m-a intrebat unde am facut ct si am spus ca la Sanador s-a uitat putin pe fotografii , apoi mi-a zis sa ma asez pe masa si mi-a facut o ecografie fara sa ma intrebe daca vreau sau daca imi permit sa o platesc iar la final raspunsul dansului a fost da este o piatra acolo de 8 mm, nu am inteles pentru ce a facut ecografia ca sa confirme ce a iesit pe Ct sau nu stiu ca nu mi s-a spus, in fine nu m-a deranjat asa tare, m-am gandit ca stie dansul mai bine.
Dupa ecografie mi-a spus ca trebuie facuta si o radiografie, in momentul ala mi-am adus aminte ce mi-a spus dna Oprita si avand in vedere ca facusem si Ct iar dansul nu stia ca eu facusem si o radiogradie cu cateva luni in urma, l-am intrebat daca este bine sa fac avand in vedere aceste aspecte, gandul meu fiind ca ma radiez la spusele dnei Oprita, in acel moment dnul doctor mi-a aruncat ecografia pe masa si mi-a zis sa ma duc acasa, sa fac de capul meu ca de ce am mai venit la el, m-am ridicat sa ies dar m-a oprit sotul meu incercand sa ii explice dnului doctor iar raspunsul lui fiind ca cine acesta Oprita ca sa ma duc la ea, ca el este specialistul ca de ce am venit la doctor, am inghitit in sec si mi-am controlat emotile desi in acel moment imi venea sa plang si incepusem sa tremur, mi-a explicat apoi ca nu este nici un periol sa fac inca o radiografie si de ce este necesar sa o facem, pentru ca ca trebuie sa spargem piatra cu ultrasunete iar sotul meu l-a intrebat daca nu putem incerca prima data cu tratament avand in vedere ca eu am mai avut piatra de dimensiune mai mare acum cativa ani pe care am eliminat-o cu tratament iar o operatiune de genul costa dupa spusele dansului costa in jur de 2000-2500 ron apoi mi-a prescris un tratament. De teste la urina nici nu m-a intrebat iar de verificat in calculator nu a verificat pentru nici nu stia ca facusem ct la ei, deci dnu doctor daca aveam o infectie la rinichi? Acum 4 ani am avut o piatra de dimensiuni mai mari + o infectie cu E coli, urologul care m-a tratat atunci primul lucru pe care mi l-a recomndat a fost test de urina, la fel si dnul doctor Badescu, noroc ca l-am facut si stiu sa imi citesc rezultatul, de asta nici nu m-am sinchisit sa ii spun ca l-am facut, nu aveam cui.
In momentul in care am iesit nu mi-am mai putut stapani emotiile, am inceput sa plang, m-am simtit umilita, eu am platit pentru o consultatie, nu era un serviciu pe care mi-l facea, eu nu sunt specialista, trebuia sa imi spuna ca nu este nici un periol sa efectuez inca o radiografie, am facut fara macar sa intreb de ce investigatiile pe care ceilalti medici mi le-au recomandat cu siguranta nu as fii pus la indoiala nici aceasta radiografie daca dnul doctor ar fii binevoit sa imi spuna de la bun inceput ca nu este un pericol pentru sanatatea mea.
Dupa ce am iesit din cabinet am cerut sa vb cu un manager pentru ca eu imi doresc banii inapoi, mi s-a efectuat o ecografie fara aprobare si am fost data afara din cabinet si trimisa acasa, daca vroiam sa fiu tratata asa ma duceam la stat nu dateam atatia bani ca sa fiu tratata cu aroganta si data afara, dupa ce am fost lasata sa astept jumatate de ora am fost sus unde am vorbit cu doua managere care au inceput sa imi explice de ce este necesara aceasta radiografie, pe mine nu m-a deranjat acest aspect, fac si 10 ca este pentru sanatatea mea de asta am cheltuit atatia bani pe analize, pe mine m-a deranjat atitudinea dnlui Marcian, mi s-a spus ca este un doctor f bun, specialist, preferam un un doctor proaspat iesit din scoala dar care sa stie sa trateze pacientul cu respect, sa ii raspunda daca are nelamuriri, sa comunice.
Ca si doctor nu este nevoie doar de experienta si specializari, trebuie sa empatizezi cu pacientul, acest doctor este de o aroganta cum rar am intalnit, as vrea sa le intreb pe dnle managere trebuia sa fac cumva o plecaciune cand am intrat in cabinetul dansului? Atat de tare l-au ridicat in slavi iar eu nu eram decat o biata muritoare de rand am hotarat intr-un final sa ma ridic si sa plec ca sa merg sa platesc ecografia, nu avea cine sa imi dea dreptate.
Mi-a fost rau doua zile dupa acest episod, am zis ca nu mai calc in Sanador in viata mea dar nu pot sa condamn o inteaga echipa din cauza unui doctor.
O sa rog managerii spitalului sa nu imi raspunda, nu exista scuza la comportamentul dansului, eu am platit pentru o consultatie, exact asta trebuia sa primesc o consultatie, nu era un serviciu benevol, nu eram in clinica privata a dansului, indiferent de ce il intrebam era de datoria dansului sa imi raspunda, nu sa imi arunce foaia pe masa sa ma trimita acasa si sa fac de capul meu, ar trebui dnul doctor sa se specializeze in comunicarea cu pacientii si putina modestie nu strica, nu suntem toti asa destepti ca dansul dar de asta este el platit sa ne invete si sa ne indrume.


sus

Denunta
RadulescuCorina

20.06.2018 7:39     citat 

Domnule Dr.Marcian,

Si eu as dori sa precizez cateva lucruri:
- Mi-ati spus sa ma asez pe masa, nu mi-ati spus ca o sa efectuati o ecografie, trebuia sa va intreb eu de ce ma urc pe masa? Am crezut ca o sa fie un simplu control si o sa ma palpati pe abdomen, avand in vedere ca ca ecografia nu intra in pretul consultatiei era absolut normal sa imi spuneti ca doriti sa efectuati o ecografie si costul acesteia, asa cum fac colegii dumneavoastra si asa cum este normal, bineinteles ca o data ajunsa pe masa si inceputa ecografia m-am gandit ca stiti ceea ce faceti si este absolut necesara, nu va contrazic aici, ca ecografia ar fii fost necesara ci va contrazic insa la felul cum ati procedat dar asta nu a fost ceea ce m-a deranjat ci ceea ce s-a intamplat ulterior, insa mi s-a parut absolut normal sa povestesc cum a decurs consultul de la bun inceput.
-Eu nu am refuzat sa fac o radiografie, v-am intrebat daca este bine pentru sanatatea mea sa mai efectuez inca una avand in vedere ca mai facusem una si un ct iar un alt doctor care sustine la fel ca d-voastra ca este specialist imi spune ca sunt daunatoare
-Negati faptul ca mi-ati aruncat ecografia pe birou si mi-ati zis, citez "De ce ai mai venit la doctor, du-te acasa!" ?
-Nu ar fii fost mai bine in loc sa ma trimiteti acasa sa imi explicati ca radiografia nu este daunatoare si ca nu am de ce sa imi fac griji? Ati facut asta DUPA ce m-am ridicat si am zis ca plec, nu inainte si ati facut-o doar pentru ca sotul meu fiind obisnuit cu o atitudine ca a d-voatra,pentru ca lucreza in spital, a stiut cum sa va calmeze, pentru ca DA domnule doctor fie ca vreti sa nu sa recunoasteti ati avut un exces de furie in momentul in care v-am intrebat , atentie, v-am intrebat si nu am refuzat asa cum sustineti d-voasta, daca este bine sa mai fac o radiografie si d-voastra ati luat instant foc
-De ce nu ati gasit de cuvinta sa imi explicati de la bun inceput care este treaba cu radiografia si ati facut-o abia dupa ce v-ati calmat?
-D-voastra spuneti ca eu m-am suparat asa tare ca mi-ati recomandat sa fac o radiografie si eu am refuzat, Stiti bine ca nu a fost asa, dupa ce mi-ati explicat treaba cu avionul si radiatiile am spus si eu si sotul ca o sa fac radiografia. Si o sa fac si 10 sau cate sunt nevoie, eu am persoane dragi care au murit de cancer, am citit , am auzit ca radiatiile provoaca cancer, ca sunt eronate sau nu d-voastra trebuia sa imi spuneti de la bun inceput ca este o procedura care nu imi pune sanatatea in pericol, mi-a spus doamnele managere ca daca nu era o metoda sigura pentru sanatatea mea d-voastra nu o mai recomandati, adevarat dar d-voastra nu aveati de unde sa stiti ca pe langa ct mai facusem si o radiografie, mi s-a parut normal sa va comunic acest lucru dar nu am avut cui din pacate.
-Eu am muncit cateva luni bune pe branci sa imi pot permite luxul de a ma trata si a efectua aceste investigatii la Sanador, am fost plimbata cu zilele si orele, am bagat bani prin buzunare si am fost tratata asa cum se trateza in general pacientii care merg in spitalele de stat de asta am ales sa ma tratez in mediul privat, pentru a fii tratata cu blandete pentru ca ma saturasem sa fiu tratata cu aroganta si indiferenta cum explicati faptul ca inainte sa ajung la d-voastra am fost la alti 3 medici tot la Sanador si toti trei mi-au recomandat sa fac anumite investigatii, pe toate le-am facut si au costat mult mai mult decat o simpla radiografie, nu am absolut nimic sa le reprosez acestor doctori iar ei mai mult ca sigur nu au ce sa imi reproseze mie ca pacient,cred ca totusi ar trebui sa cugetati un pic asupra situatiei, poate sunt eu prea sensibila dar nici d-voastra domnule doctor nu ati fost prea bland cu mine.
-Nu am contestat ca va cunoasteti meseria si nici nu contest faptul ca sunteti un specialist dar eu nu m-am simtit deloc tratata corect de d-voastra ci din contra, m-ati facut sa ma simt teribil de prost, e dreptul d-voatra sa va spuneti opinia si sa o sustineti, cei care vor citi aceste randuri vor trage concluziile asa cum vor sau cum pot dar nu spune-ti ca acuzatiile si atitudinea mea este jenanta pentru ca acuzatiile pe care vi le aduc sunt adevarate, cand am fost la cabinet la d-voastra nici macar un sfert din ce mi-ati scris aici nu mi-ati spus iar eu nu m-am ridicat de pe scaun de nebuna pentru o simplul fapt ca nu vroiam sa fac o radiografie ci pentru ca d-voastra m-ati ati trimis acasa iar apoi probabil pentru ca ati vazut ca eu chiar va iau in serios si sotul meu a incercat sa calmeze lucrurile ati lasat-o mai moale si v-ati apucat sa imi spuneti ce si cum iar eu impreuna cu sotul am zis ca facem radiografia si o voi face, deci va rog sa nu mai sustienti ca eu am refuzat sa fac aceasta radiografie, eu nu am zis ca nu fac radiografia pentru ca nu ii vad rostul sau ma puneti sa o fac aiurea , mie imi era teama de radiatii.
-Sotul meu a fost calm pentru ca asa cum am spus mai sus,lucreaza in spital stie ca doctorii pot fii stresati uneori, mai tipa, mai ridica tonul iar el in general este o persoana care nu se cearta cu nimeni dar eu din pacate am avute experinte trecute unde am tacut, am lasat capul in jos si am spus ca nu voi mai lasa pe nimeni, indiferent de specializare sau anii de experienta sa ma jigneasca , este dreptul meu ca pacient sa pot cere detalii despre boala sau investigatii.
-In ceea ce priveste litiaza urinara,nu am decis nimic, era important sa comunicam si sa discutam impreuna acest aspect, v-as fii spus ca am cheltuit foarte multi bani intr-un timp foarte scurt iar avand in vedere ca pretul unei astfel de proceduri este destul de ridicat o sa am nevoie de putin timp pentru a dispune de bani, de asta v-am intrebat daca putem sa incercam cu tratament prima luna iar apoi luna viitoare sa o spargem cu ultrasunete daca in urma uneio ecografii se dovedeste ca piatra inca mai este acolo, daca as fii fost bogata va asigur domnule doctor ca nici nu clipeam sa fac aceasta procedura, as fii vrut sa va spun vizavi de durere ca nu mai m-a durut de cand am inceput tratamentul si dieta recomandata de dnul Badescu, mai am si alta problema de sanatate care la fel am inceput tratament si ma simt foarte bine, deci este posibil ca durerea simtita sa fii fost cauzata in mare parte de celelalte afectiuni de care sufar si ca mai putem amana procedura sau putem incerca cu tratament prima data dar nu am avut cui sa spun aceste lucruri, mi-a fost teama sa mai zic ceva ca iar ma repezeati, nu mai conteaza acum, mi-ar fii placut sa fiti la fel de deschis in comunicare um ati fost pe celalalt forum atunci cand am fost la cabinet si impreuna sa gasim o solutie, inteleg ca solutia oferita este cea mai rapida si sigura si sunt total de acord cu dumneavoastra, nu va contrazic insa ar trebui sa luati tousi in calcul si posibilitatile financiare de moment ale pacientului, credeti ca eu am ales sa fac prima data acest tratament pentru ca eu am considerat ca este o optiune mai buna decat ultrasunetele? Total gresit, domnule doctor, la mine banii au fost problema, traim totusi in Romania si dupa ce am cheltuit aproape 4000 de ron pe analize in 2 saptamani chair nu imi permiteam sa mai cheltui inca 2500,ca de asta v-a intrebat sotul meu cat costa, vedeti de asta comunicarea in domeniul in care activati este cheia succesului.

Toate cele bune,
Radulescu Corina


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: