· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Medici, spitale >Ginecologi din maternitati, spitale, clinici > dr. Atanasie Madalina spitalul Militar
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor dr. Atanasie Madalina spitalul Militar     
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.

Inscrie-te chiar acum in concurs!
peach81
Copii
gigi

06.06.2005 12:59   dr. Atanasie Madalina spitalul Militar  citat 

Ma poate ajuta cineva? As vrea sa stiu daca a nascut cineva cu domna doctor Atanasie Madalina de la spitalul Militaar( institutul de Aviatie)? Mie mi se pare o doctora buna dar nu am avut cu cine sa vorbesc despre dansa si as vrea sa stiu cat mai multe.Are cabinet si la Policlinica cu plata de la Cutitul de Argint. Va multumesc frumos.

sus

Denunta
cocof

am nascut deja!

18.06.2005 3:12     citat 

voi naste cu ea peste aproximativ doua luni dar o prietena buna a nascut (cezariana) cu d-na dr. la Municipal si a fost extraordinar de multumita. Pe mine m-a suprevegheat toata sarcina ... si nu am dacat cuvinte de lauda.

sus

Denunta
peach81
Copii
gigi

20.06.2005 7:16     citat 

iti multumesc mult ,Cocof! Si mie imi place de dansa. Iti doresc multa sanatate!

sus

Denunta
peach81
Copii
gigi

04.07.2005 9:32     citat 

Coco, spune-mi si mie te rog unde are doamna doctor cabinet de eco la Spitalul Militar? Ar trebuii sa ma intalnesc cu dumneaei si mi-a spus ca ne vedem la ginecologie ( acolo unde face ecografii) dar am uitat sa intreb cum ajung ca e ff mare spitalul.
Iti multumesc mult!


sus

Denunta
eleonoraclimacus

30.06.2020 6:20   dr atanasie sanda madalina spitalul militar DE EVITAT  citat 

Dr Atanasie Sanda Madalina de la Spitalul Militar NSTITUTUL NATIONAL DE MEDICINA AERONAUTICA SI SPATIALA „GEN. DR. AVIATOR VICTOR ANASTASIU”. DE EVITAT Am fost urmarita de aceasta doctorita pe baza unei recomandari si regret ca am facut lucrul acesta. Dr Atanasie Sanda Madalina a fost interesata sa ne ia numai banii. In ziua cand a trebuit sa nasc ea era de garda la Spitulul Universitar si fiindca voia sa plece mai repede acasa caci i se termina progamul mi-a provocat nasterea lucrul care a insemnat pentru mine 3 ore de chin atroce, macelarita cu bisturiul de aceasta doctorita si copilul sa se nasca cu scor Apgar 4 , deci aproape mort. L-au surescitat si din pacate a ramas cu o hipoxie cerebrala (nu i-a mai ajuns oxigen la creier)care o sa-i afecteze toata viata. Iar aceasta doctorita trebuie data afara din sistemul de sanatate. Habar nu a are de NIMIC. A fost angajata pe pile. Lipsa de cele mai elementare cunostinte de medicina. Ma intreba pe mine saconfirm cele zise de ea Dragi mamici nu riscati viata copiilor vostrii cu o asemenea doctorita.
DE EVITAT.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: