· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Medici, spitale >Ginecologi din maternitati, spitale, clinici > dr. nastasia serban spit. cantacuzino
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2  »
subiect nou  raspunde
autor dr. nastasia serban spit. cantacuzino     
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.

Inscrie-te chiar acum in concurs!
vulpearea
Locatie: buc
Copii
anca: 15 ani, 1 luna
am nascut deja!

03.02.2007 4:48   dr. nastasia serban spit. cantacuzino  citat 

am tot citit despre acest spital cantacuzino, dar nu am vazut nici o referinta despre dr. nastasia.este un medic bun? eu urmeza sa nasc cu el in aprilie, de dat am dat consider eu destul de bine, cred si el dar nu stiu prea multe si as fi vrut sa aflu. va rog imi poate spune cineva? sa aveti parte de bb sanatosi si frumosi!

sus

Denunta
edah

16.01.2009 1:16   Dr. Nastasia Serban sau Dr. Josef Mengele?  citat 

Dr. Nastasia Serban de la spitalul Cantacuzino, Bucuresti, pare reincarnarea Dr. Josef Mengele, ingerul mortii din perioada lagarelor de concentrare naziste.

Imi cer scuze ca postez un subiect legat de fibromul uterin si nu legat de nasterea copiilor, dar ma gandesc ca relatarea mea poate va salva alte femei de la efectele incompetentiei Dr. Nastasia Serban. Povestea profesoressei , in 16.06.2008 si a Natasei din dec.2008 sunt se pare doua dintre primele dovezi publice ale dezechilibrului mental al acestui doctor.

Povestea este lunga, dar cred ca va fi relevanta, daca va intereseaza sa nasteti sau sa aveti orice alt tip de interventie chirurgicala cu dr. Nastasia Serban.

Dr. Nastasia Serban, a adus-o in prag de moarte pe sora mea de 45 ani, diagnosticata cu fibrom uterin, in vara anului 2008. Voi expune aici faptele:

1)Dr. Nastasia Serban a internat-o pe sora mea, pe 14 decembrie 2008 duminica si a operat-o pe 15 dec., in graba si fara sa-i cunoasca istoricul medical, adica fara analize la zi;

2)In timpul operatiei Dr. Nastasia Serban are surpriza sa descopere 11-15 (?) noduli fibromatosi (la ecografie vazuse numai unul mare de 8 cm) cu dimensiuni intre 5-8 cm si decide in favoarea pastrarii uterului intr-o operatie care dureaza aproape 5 ore. La sfarsit probabil nemultumit de cei 15 mil. vechi primiti (si pe care ii afisa in buzunar fara jena), Dr. Nastasia Serban a iesit din blocul operator, cu tavita de “fibroame” si a aratat-o intregii familii.
Trecand peste soc, i-am sugerat biopsia acestui material, dar trei saptamani mai tarziu cand a fost intrebat de rezultate a spus ca “am si uitat deja de asta!”.

3)Post-operator Dr. Nastasia Serban a avut “surpriza” unei grave hemoragii (greseala sau necunoasterea anatomiei si fiziologiei umane?); parametrii vitali ai sorei mele erau extrem de critici dupa operatie: hemoglobina 5 g/100ml, saturatia in oxigen ~ 70%, tensiunea arteriala 6 mm Hg. Pulsul a crescut la 120-140. In seara zilei de 15 dec. pe cand ne rugam la D-zeu ca ea sa traiasca, indraznesc sa sugerez transfuzie si transfer la sectia ATI de la chirurgie, dar dr. Nastasia Serban spune ca el nu e de acord cu transfuzia si ca este prea frig afara pentru transport prin curte; de asemenea marturiseste familiei ca este “cam nazist de felul lui” si ca a operat-o pe sora mea numai pentru ca ea este conferentiar la facultate (ce sansa pe ea!).

4)Din cauza acumularii de sange undeva in peretele abdominal (sustin cei prezenti in timpul operatiei), Dr. Nastasia Serban a procedat la o noua interventie chirugicala in dimineata zilei 16 dec. 2008, supunand organismul ei slabit la un stress extraordinar; tot in 16 dec., imediat dupa operatie, speriat, uita de frigul invocat cu o zi inainte si o transfera la ATI (terapie intensiva), sectia chirurgie, intubata si intr-o stare extrem de critica. Acolo, timp de 5 zile, o echipa profesionista de medici si asistente muncesc din greu sa repare raul facut.

5)Pe 21 dec sora mea, aparent stabila dar inca extrem de slabita este re-adusa la sectia ginecologie, intr-un salon in care se aflau alte doua persoane cu interventii minore; ca sa ajunga la toaleta comuna, friguroasa si mizerabila se tinea de pereti sau o duceam noi; in spital cineva (?) imprastie zvonuri ca e “bolnav inchipuit” si ca este “foarte bine”, dar ca nu vrea sa paraseasca spitalul (!???)

(cateva observatii asupra sectiei ginecologie de la spitalul Cantacuzino: la reanimare au un ecograf portabil defect dupa cum spune chiar dr. Nastasia; aproape toate saloanele au acces la un wc comun pentru pacienti si vizitatori; culoarele de transport ale bolnavilor in stare grava catre terapia intensiva (ATI chirurgie) si catre alte tipuri de investigatii sunt populate intens si absolut improprii standardelor in vigoare; suspectam ca in blocul operator de la sectia ginecologie se utilizeaza cearsafuri si camasi a caror sterilitate este indoielnica: am observat ca le aduc dintr-un vestiar incastrat in peretele holului, vis-a vis de wc-uri)

6)In dimineata zilei de 22 dec. prof Hudita, unul din protectorii dr.-lui Nastasia Serban dispune externarea pt. sora mea, dar nu reuseste sa o si faca, deoarece aceasta lesina in fata lui, dupa controlul ginecologic.

7)In dupa amiaza zilei de 22 dec 2008, sora mea se simtea din ce in ce mai rau si isi cere dosarul cu analize dar nimeni nu vine sa i-l arate; aflam doar un singur lucru de la medicii de la sectia chirurgie si anume ca nivelul leucocitelor este 49000 pe mmc fata de 8000 limita max., ceea ce arata deja o infectie acuta cu germeni patogeni;

8)In seara zilei de 22 dec. alertam reanimarea de la ginecologie pentru ca sora mea avea 38 grade, cearcane mari, ochii adanciti in fundul capului, ca sa rezum avea o figura de cadavru. Nu stiu daca cineva din cadrul corpului medical ar fi sesizat ceva sau ar fi actionat, daca cineva din familie nu era acolo “de paza”..

9)In 23 dec. ideea prof. –lui Hudita cu externarea este uitata, se recolteaza pt.hemocultura si se fac si alte investigatii (ecografie, radiografie pulmonara, pt. ca facuse si o pleurezie..). Ulterior am aflat ca infectia uriasa era determinata de germeni “de spital”(!!!). In ciuda acestui fapt prof Hudita pare ostil si se eschiveza cand trebuie sa dea explicatii familiei. Obsesia prof Hudita ramane externarea sorei mele de-a lungul celor 4 saptamani de spitalizare!! Cat despre dr. Nastasia S., el isi luase concediu si era pe la munte, convins probabil ca, intre timp, prof. Hudita va putea s-o externeze pe sora mea. Nu ramanea decat ca infectia sa se manifeste acasa si nu in spital, pe seama cheltuielilor “cantacuzino”. Nu dadea bine la reputatia spitalului probabil..

10)In cele din urma, fortati de evidente (temperatura, infectie acuta, anemie profunda, pleurezie..) tot in dimineata zilei de 23 dec. 2008 sora mea este transferata din intr- stare deplorabila la terapie intensiva, sectia chirurgie. I se administreaza antibiotice pentru infectie, anticoagulante, vitamine etc. si alte tratamente si ramane acolo pentru inca 5 zile.

11)Pana in 28 dec. 2009, starea ei se imbunatateste simtitor si este transferata inapoi la sectia ginecologie la dispozitia d-rei dr. Rusu cu care avusesem o discutie destul de dura in prealabil. La insistentele sorei mele si ale noastre, de data asta obtinem salonul 1, cu 2 paturi si cu un wc partial functional in interior.

12)Se schimba antibioticele administrate (gentamicina s.a) si se administreaza antibioticul tienam vreo 10 zile la “presiunea familiei”, dupa cum s-a exprimat enervata d-ra conferentiar Rusu., care s-ar fi multumit cu o cura de antibiotic de 4 zile. Probabil ca, fara ajutorul lui D-zeu si “presiunea familiei”, sora mea nu ar fi fost acum in viata. Intre timp dr. Nastasia Serban intors de la munte si frustrat ca sora mea e inca in spital, se pronunta total impotriva antibioticelor timp de 5 zile in sir, cu toate ca hemocultura aratase o infectie profunda cu germeni patogeni de provenienta spitaliceasca. Din fericire nimeni nu l-a ascultat, pentru ca am avut un real sprijin in doctorii din cadrul sectiei chirurgie.

13)La externare, in 12 ianuarie 2009, d-ra dr.Rusu “dispare brusc” (cu toate ca noi stiam ca era inca in spital la sectia maternitate) si evita sa semneze fisa de externare ca sef de sectie (de ce oare nu si-a asumat raspunderea pentru ceea ce facuse dr. Nastasia Serban??).

14)Foarte curios este ca in zilele de 3 si 4 ianuarie 2009, in timp ce sora mea era inca internata, mama mea a fost tinta unor intimidari telefonice din partea unei femei (?), de genul: “nu a murit inca escroaca de fie-ta (fiica-ta) si a catorva amenintari la adresa”curvelor de surori”. De ce oare am fost “c***e”? Pentru ca nimeni nu ne-a inspirat incredere in acea sectie mizerabila si pentru ca i-am aparat viata ca niste caini, pentru ca am sprijinit zidurile spitaluilui pana la epuizare…?

15)Impresia noastra despre sefii si “mai marii“ sectiei ginecologie a ramas dezastruoasa: d-l prof Hudita este foarte “slabut” profesional, dar stie bine cum sa-si fereasca spatele si acolitii, d-na dr. Rusu este profesional pregatita dar rau-voitoare si razbunatoare, iar d-l dr. Nastasia Serban este si slab profesional si rau si in plus si un carierist nebun si ambitios, care nu stie sa ceara opinia altor confrati atunci cand habar nu are (probabil in majoritatea timpului..)

16)Indraznesc sa cred ca D-l Nastasia Serban ar fi fost dr. Mengele, daca ar fi trait in timpul perioadei de glorie a nazismului, facand experimente in lagarele de concentrare. Ca si lui Mengele, Dr.-ului Nastasia Serban ii place chirurgia si este tehnic vorbind un “talentat”, dar din pacate nu stie care e diferenta dintre un cadavru si un organism viu. Nu ajunge sa faci taieturi perfecte d-le Nastasia Serban, trebuie sa mentii in viata si persoana!..

As vrea sa va citez cateva dintre perlele dr-lui Nastasia Serban:
Dupa operatie : “Probabil ca mai aveti un fibrom in uter care moare prin simpatie ….”; “Sunt nazist de felul meu si n-o operam daca nu era conferentiar la universitate (ref. la sora mea); inainte de operatie “Iau banii, noi din asta traim..”; (la constatarea infectiei )“Dv. credeti ca in locul unui stafilococ mort nu ramane nimic?”; “Aici in spital sunt stafilococi si pe pereti..”; “Nu sunt de acord cu transfuzia”( la val. 5 a hemoglobinei !); “Nu sunt de acord cu antibioticul (la infectie, caracterizata de val. 49 000 leucocite!); “de ce va bagati peste meseria mea, ca eu nu vin peste eprubetele d-voastra!”; “Am si uitat de biopsie”; etc.etc…

17)Doamnelor, va rog sa va ganditi de 1000 de ori inainte de ajunge la dr. Nastasia Serban pentru operatie de fibrom, mai ales daca sunteti intelectuala, pentru ca, neavand clienti decat din grupul etnic rrom (cer iertare daca cineva e ofensat), va va selecta din pacate pentru unul din demonstratiile sale de forta: decupajul perfect al nodulilor fibromatosi! Indiferent ca aveti unul sau 15 bucati de fibrom, el ii va taia rabdator pana vi se va scurge tot sangele din organism…
In general, indiferent ce doctor alegeti sa va ganditi din nou de 1000 de ori si sa cereti referinte peste referinte!!! Pe sora mea alegerea nepotrivita ar fi putut sa o coste viata!

18)In final, culmea interventiei chirurgicale la spitalul Cantacuzino este sa te operezi de fibrom (fibroame) si totusi sa pleci cu unul acasa.
Ca o incununare a eforturilor “medicalicesti”ale dr. Nastasia, in ziua de 12 ianuarie 2009 sora mea este externata, dar nu inainte ca dr. Nastasia Serban sa constate cu naturalete, existenta unui alt fibrom- de 2,5 cm -in uterul ei “macelarit”. Nimeni nu a vazut fibromul asta acolo timp de 4 saptamani de spitalizare sau o fi evoluat galopant ca si prostia dr. Seban Nastasia?… Pana la un consult ulterior cu un profesionist, aflam, citind despre experientele altor femei, ca dr. Nastasia este si un slab ecografist asa ca aceasta ultima constatare, pare sa fie mai degraba imaginatia diabolica a unui medic frustrat si ignorant.

19)Totusi au existat si profesionisti in Cantacuzino, dar la sectia de chirurgie, nu la ginecologie! Cei de la chirurgie au restabilit si mentinut starea surorii mele dupa crash-ul operator al dr.-lui Nastasia Serban. Cu exceptia triunghiului criminal Nastasia-Hudita-Rusu, am gasit slava domnului si alti doctori, asistente si infirmieri de la sectia chirurgie si ginecologie, care au dovedit suflet si caracter in relatia cu sora mea si cu noi, familia ei. Nu le spun numele pentru ca nu as vrea ca acestia sa fie persecutati pentru ca ne-au ajutat.
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne fereasca!


sus

Denunta
vulpitarosie

19.01.2009 8:09     citat 

Ma ingrozeste ce scrii. Eu sunt gravida in 7 luni si mai am si un fibrom, da` nu prea mare si ma duc tot la Nastasia. Pina acum a fost in regula, destul de dragut, dar foarte ocupat. Ce sa fac? Raspundeti-mi

sus

Denunta
Dalia1

20.01.2009 9:01   dr. Nastasia Serban  citat 

vulpitarosie, imi pare rau, nu pot sa hotarasc pentru tine (sunt edah). Eu insa nu m-as duce la el. Experienta sorei mele cu dr. Nastasia este reala si mi-a lasat o spaima de moarte in suflet.

Daca vrei sa afli mai mult despre el in privinta nasterilor, o alta fata si-a publicat, in vara anului 2008, sub numele de "profesoressa ", experienta ei la cezariana (una foarte neplacuta) cu dr. Nastasia; titlul intamplarii relatate de ea este "Strange Case of Dr. Nastasia and Mr. Hyde".

Intreaba si alte paciente de asemenea, Iti doresc din suflet sa iei hotararea cea mai buna.


sus

Denunta
admin

21.01.2009 3:44     citat 

Incercati sa nu mai numiti alte forumuri in mesaje.

sus

Denunta
roxmaryn

21.01.2009 6:24     citat 

Buna
Am mai vazut in trecut comentarii urate la adresa acestui doctor. Imi pare tare rau sa vad si sa citesc asemenea grozavii. Omul are si a avut mereu pacienti din high life, stiu doamne in varsta sau tinere mame care il cautau disperate, si-l doreau pentru nastere sau pentru rezolvarea unor probleme de profil.Sa va spun si eu acum , cum il stiu eu.
Am aflat ca sunt insarcinata atunci cand am mers la un control de rutina, caci ma simteam rau. Am descoperit ca pe linga sarcina, aveam o piatra considerabila la fiere, eram intr-o criza de fiere in desfasurare si aveam pietre si nisip la ambii rinichi. Am plins, am disperat, am consultat alti medici. Si ginecologi si specialisti. Unii au zis un NU hotarat sarcinii, altii OK dar cu mari retineri.
Mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe Nastasia pentru o intrerupere. Numai eu stiu ce era in sufletul meu asteptandu-l sa ma consulte. A venit, m-a vazut, a confirmat sarcina si apoi m-a intrebat de ce vreau sa fac intrerupere. Plingand, i-am spus. M-a luat de dupa umeri si m-a linsitit zicandu-mi"cine ti-a zis tie prostiile astea"?Mi-a spus "vrei sa pastrezi copilul?ai incredere in mine" Si am avut.
La 2 sapt ne vedeam .Pina in 20 sapt am racit foarte rau. Aveam sinuzita, otita si bronsita. Facusem o infectie de "toata frumusetea" Sa nu mai spun ca tuseam de mama focului. La urmatoarea consultatie mi-a zis ca nu se mai poate, mi-a dat antibiotic, dar mi se intredeschisese colul, aveam risc de avort.
Am crezut ca MOR . Mai nascusem un copil prematur cu ani in urma si stiam ce inseamna. La varsta bebeului meu evident ca n-ar fi trait.
Am plecat acasa si urmatoarele zile am stat numai in pat,m-am tratat, am stat la telefon tot timpul cu el, m-a incurajat si linistit non stop.
Din pacate chiar el imi spusese , baiatul meu era mare, pina la 7 luni facusem o burta enorma. Din toate semnele nu as fi putut naste decat prin cezariana. In perioada aia nu se facea cu una cu doua in Cantacuzino. Asa ca am ales sa merg la o clinica privata si sa nasc acolo, sa fiu sigura ca nu am sa ma pun in pericol pe mine sau copilul din cauza unor reguli ale spitalului. Ne-am despartit in mod amiabil, fara nici o suparare, a inteles motivele mele.
Partea a doua.In paralel cu ce va povestesc, era si sora mea insarcinata, la un alt medic, alta maternitate. A plecat in concediu si a lasat-o balta cu 2 sapt inainte de nastere. surprins Am apelat din nou la el. La inceput a spus ca nu stie sigur daca o va accepta, ca mai are foarte putin pina naste si el nu stie mare lucru despre sarcina.
Dar a acceptat-o. A chemat-o la fiecare 3 zile pina la nastere. Era uriasa sora mea, luase aproape 30 kg la 1,55 m al ei si sarcina era estimata undeva intre 3,5 kg si 4,5 kg.
A venit si ziua cand a intrat in travaliu. A stat linga ea mai tot timpul. A plecat la 1 noaptea acasa dar la 4 era inapoi. A nascut greu , la 12 un baietel mare si sanatos.DA, i-am dat bani.Ca asa am vrut noi. Nu a cerut, nu ne-a facut sa ne simtim prost nici o secunda, nu ne-a facut sa ne simtim datori in vreun fel.
Acum citind toate lucrurile astea despre el,care il intruchipeaza ca pe un monstru, nu-mi vine sa cred. Pare alt om decat cel pe care il stiu eu, alt om decat cel care ma tinea de dupa umeri si vorbele lui imi aduceau liniste. Fara nici o indoiala daca nu era el, copilul meu azi nu ar fi existat.
Am scris mult, ar mai fi fost de spus,dar ma opresc. Voi cititi si incercati sa intelegeti, ca eu nu pot. trist


sus

Denunta
melaniae

21.01.2009 8:01     citat 

roxmaryn, cred ca e foarte bine ca ai scris si tu... in locul tau, asta as fi facut si eu. pana la urma, nimeni nu poate fi caracterizat printr-un singur caz, o singura intamplare.

citind ce ai scris tu, mi s-a confirmat ca nu am fost total nebuna sau proasta sa nasc cu el. se pare ca nu degeaba imi inspirase atata incredere (in anii 2003-2007) incat sa pun in mainile lui cel mai drag pui de om...

nu am nicio explicatie logica... decat ca poate s-a schimbat intr-un mod surprinzator si... oribil. nu stiu. dar nu as lasa niciun om drag in mainile lui acum.


sus

Denunta
roxmaryn

21.01.2009 8:27     citat 

Citesc din nou tot ce a spus mai sus Edah si incep sa cred din ce in ce mai tare ca sunt doar afirmatii rauvoitoare. SINCER. Dr. Nastasia intotdeauna a cerut pareri daca nu a fost sigur de ceva. Pe la sora mea s-au perindat inca vreo 3 doctori , nu era sigur daca sa o lase sa nasca normal sau sa recurga la cezariana.Are numai paciente de origine rroma? Gresit! E adevarat ca la Cantacuzino vin multe femei cu fuste, dar asta nu inseamna ca toate pacientele lui sunt de acel fel. Ce macelar? ce om fara suflet? E imposibil sa se fi schimbat in asa hal in 1 an jumate.Da. nu-i place sa te bagi peste el atata timp cat el este specialistul iar tu doar pacienta.Mie insa mi-a raspuns mereu la orice intrebare m-a framantat, poate uneori penibila.
Amenintari, cuvinte obscene?Niciodata, nu din partea lui.
Infectia capatata dar si conditiile proaste din anumite aripi ale spitalului sunt reale dar nu sunt ceva ce depind doar de el.
Ma intreb acum, ca am vazut la administrative de ce a cerut acest utilizator sa i se stearga postarile??S-a trezit din criza de rautate probabil si realizeaza ce grozavii a putut sa spuna oare?
Imi pare sincer rau pentru situatia sorei tale si fara indoiala a suferit. Insa uneori din prea multa ingrijorare si frustrare, incerci sa canalizezi tot raul spre ceva/cineva.


sus

Denunta
Natasa

21.01.2009 8:36   nastasia  citat 

Nastasia este protejatul lui Hudita (cuvintul domn nu are ce cauta aici) si la mijloc e domnisoara Rusu (cum ii place sa fie numita). Chiar daca Nastasia avea bun simt si nu vroia sa intinda mina la pomana, sistemul nu-i permitea asa ceva. El cotizeaza mai sus pentru fiecare spaga a lui si ca atare si-a dat foarte curind seama ca nu e profitabil sa fii domn, om etc. Comunicativ nu a fost niciodata, erori facea si in vremurile in care il laudam pe toate forumurile, dar intre timp a ajuns neom, membru al mafiei din spitalul ala si orogoliul lui nemasurat pune viata oamenilor in pericol (vezi relatarea cutremuratoare a Daliei1). Si pentru ca tot ii place sa citeasca forumurile si presupun ca stie cine sint, in mod direct ii spun: "sa-ti fie rusine si daca bunul simt nu-ti mai inchide buzunarele alea cascate cu nesimtire (presupun ca si asta e o tactica, ban la ban trage, nu?), sper ca intr-o zi macar politia sa o faca!!"

sus

Denunta
Natasa

21.01.2009 8:51     citat 

Cind te-oi trezi tu ca cineva drag e macelarit de nastasia atunci sa vad ce mesaje pline de bunatate o sa scrii pe aici. Pina una alta presupunerile tale nu au nimic de-a face cu realitatea. Dalia "TREBUIE" sa stearga mesajele astea de pe forum nu pentru ca n-ar fi adevarat fiecare cuvint ci pentru simplul motiv ca inca mai au de-a face cu mafia de acolo si ca viata sorei este mai importanta decit sa te convinga pe tine de adevar. Daca tu iti imaginezi ca un om sta sa scrie atit de detaliat tot ce s-a intimplat "din rautate", continua sa-l lauzi, dar macar nu mai jigni si ingrosa jignirile. Nu a avut o criza de rautate, din pacate si viata sorei mele a fost pusa in pericol de lacomia lui aberanta, si eu am avut mult de tras pentru ca m-a tratat el si donsoara Rusu. Foarte bine ca ati scapat cu viata si cu copii sanatosi, dar iti place sau nu sa crezi omul asta s-a schimbat intr-un animal si o sa sustin asta de cite ori o sa am ocazia. Pentru ca din pacate pentru el pe mine nu ma poate santaja nimeni din cloaca aia si nici nu ma poate suna sa-mi spuna:
[b]Foarte curios este ca in zilele de 3 si 4 ianuarie 2009, in timp ce sora mea era inca internata, mama mea a fost tinta unor intimidari telefonice din partea unei femei (?), de genul: “nu a murit inca escroaca de fie-ta (fiica-ta) si a catorva amenintari la adresa”curvelor de surori”. De ce oare am fost “c***e”? Pentru ca nimeni nu ne-a inspirat incredere in acea sectie mizerabila si pentru ca i-am aparat viata ca niste caini, pentru ca am sprijinit zidurile spitaluilui pana la epuizare…[/b]?
Cind un om trece prin asa ceva tu iti permiti sa spui ca are crize de rautate si frustrari. DIn pacate singura care le are esti tu, ca nu poti intelege ca nu toti oamenii au avut experiente pozitive cu acest individ si nu poti da la infinit vina pe oricine/orice altceva decit pe el.


sus

Denunta
alidora
Locatie: Brasov
Copii
Alexandru Bogdan: 15 ani, 1 luna

21.01.2009 9:01   Dr Nastasia  citat 

Am citit ce s-a scris despre dr Nastasia si sincer mi se par pure aberatii.Ca sa imi justific parerea vreau sa mentionez ca am nascut cu dansul in anul 2007 dupa ce un alt "stimat" doctor ma lasase balta cu 2 sapt inainte de termen.Este un doctor de nota zece care in ciuda crizelor si urletelor mele si-a pastrat calmul si atitudinea profesionista.Am avut dilatatia foarte mica mai precis 6 cm si cordonul ombilical era infasurat de 2 ori in jurul gatului puiului meu.Am trecut cu brio peste nastere atat eu cat si fiul meu.Nu am avut nici o neplacere nici fizica nici psihica.Nu este un macelar care sta cu mana intinsa.M-a vazut in cele 2 saptamani pana la nastere aproape in fiecare zi si NU MI-A PRIMIT NICI UN LEU.In timpul nasterii au venit 3 doctori inclusiv domnul doctor Hudita.In decembrie 2007 am ramas din nou insarcinata si logic l-am sunat pe dansul.Am fost la control si mi-a facut toate testele posibile.Sarcina nu era nici pe departe ok ...aveam un hematom retroplacentar am avut si o masiva sangerare.Eram suspecta si de infectie si intr-un final am hotarat sa intrerup sarcina.M-a intrebat de 20 ori in drum spre sala daca sunt 100 % sigura si sincer din atitudinea sa nu cred ca isi facea griji ca va pierde bani.ARE DESTULE PACIENTE SI NU DE ORIGINE RROMA INCAT SA ISI PERMITA SA ISI ALEAGA CLIENTELA.Mi-a facut chiuretajul care a durat 30 min cu doza dubla de anestezie nu am simtit aproape nimic.Macelar fara mila ? Inseamna doamna ca nu aveti suficienta experienta cu doctorii.AS VREA PE ACEASTA CALE SA II MULTUMESC DIN SUFLET PTR CE A FACUT PTR MINE SI IL RECOMAND CU CALDURA TINERELOR MAMICI.ARE RABDARE SI O MANA SUPER USOARA.O SA FITI MULTUMITE

sus

Denunta
roxmaryn

21.01.2009 9:35     citat 

@Natasa...Adica tu ai voie sa spui ce vrei, pentru ca ai avut o experienta rea, eu nu? Scriu mesaje binevoitoare? Nu. Scriu ce experienta am avut eu cu el.Tu scrii mesaje rauvoitoare? Probabil ca nu, scrii tot din experienta. Repet, oamenii se mai schimba, dar eu nu cred ca ar putea sa decada in asa hal .Pe mine nu trebuie sa ma convinga nimeni de nimic. Trebuia insa sa se gandeasca inainte sa scrie postarea si la consecinte.
Oameni mari si care au facut lucuri inegalabile au fost contestati, e ceva normal. Probabil ca din mii sau cine stie cate paciente i-au trecut prin mana, or fi fost si situatii rele. Crezi ca exista vreun doctor necontestat de absolut nimeni? Eu nu cred.
Spui ca "ca nu poti intelege ca nu toti oamenii au avut experiente pozitive cu acest individ " Poate nu toti au avut experiente NEplacute. Accepta si tu aceasta realitate. "crize de rautate si frustrari" le am eu? Nu stiu din ce deduci tu asa ceva, dar eu stiu ca nu este asa. Am povestit senina si cu calm ce bine mi-a fost mie in preajma lui.
Am sa inchei aici ce am de spus, nu are rost un schimb de replici cu cine ce dreptate are. Fiecare are in felul ei.
Multa SANATATE tuturor!


sus

Denunta
sograd

21.01.2009 10:07     citat 

Ziua buna!
Iata si experienta mea, cred ca cele care-si propun sa mearga sau nu la dl. dr. in cauza, au nevoie de mai mult feed-back. Imi descoperisem niste noduli la sani si m-am grabit sa merg la dr. Mi-am zis sa nu merg oriunde, ci la Medsana, clinica privata, ale caror conditii civilizate imi placeau, desi experientele cu medicii de acolo au fost, practic, in totalitate absolut neplacute. Ginecologii sunt f cautati, asa ca mi-am zis sa accept prima consultatie care mi se ofera, eram si presata de timp. S-a intamplat sa fie dl. dr. Nastasia. Mi-am zis sa caut cate ceva despre dansul i-am gasit inclusiv CV-ul, am hotarat ca pare acceptabil, m-am dus. Dezastru total, daca e sa ma refer la atitudinea "profesionala":
- nu a catadicsit sa realizeze interviul necesar, pentru stabilirea istoricului meu medical si a eventualelor antecedente;
- fiind totusi o persoana cu un anumit nivel de pregatire intelectuala, m-am oferit sa ii dau eu minimul de informatii necesare sa-si faca o parere, inainte de consultul propriu-zis. Sincer? M-am simtit de parca ii vorbeam unui strain din autobuz, despre problemele mele intime. Nici pe timpul micii mele prezentari, dl. dr. nu a catadicsit sa intrebe ceva. In cele din urma, m-am oprit.
- consultul (palparea sanilor ) propriu-zis mi-a parut destul de atent, totusi, si minutios, chiar. A stabilit ca era nevoie de o ecografie mai speciala la care nu avea acces in acea clinica (repet ca eu ma si grabeam) si, intrucat ma apropiam de 40 de ani, mi-a zis sa fac si o mamografie, desi, dupa parerea dansului, nu era nimic de natura ingrijoratoare.
Cat priveste atitudinea "umana", voi preciza ca mi-a facut impresia unei persoane oarecum empatice ( oferindu-se sa ma ajute sa rezolvam, in cele 10 zile pe care le aveam la dispozitie). Mi-a dat numarul de telefon al celularului personal, pentru a-l suna de indata ce as fi avut rezultatele mamografiei, pentru a stabili o intalnire in vederea ecografiei la Cantacuzino.
La Cantacuzino, intr-adevar, majoritatea pacientelor (nu sunt rasista) sunt de etnie roma, e de nedescris mizeria, inghesuiala si debandada de acolo, am crezut ca visez urat cand m-am dus acolo. In plus, in ciuda indicatiilor date de dl. dr., mi-a fost imposibil sa il gasesc, asa ca am decis, dupa vreo 15 min de asteptare sa plec. Surpriza a fost, ca dupa vreo jumatate de ora de la plecarea mea, ma suna dl. dr. (de 2 ori chiar), dar, va spun sincer, n-am mai raspuns.
Personal, consider ca dl. dr., in cazul meu, a dat dovada de o grosolana lipsa de profesionalism (chiar daca numai pe jumatate, sa zic, cu marinimie), cred ca efectiv isi selecteaza pacientele dupa anumite interese personale de moment.
Asadar, atentie marita daca va hotarati sa-l optati in strategia voastra de mentinere / restabilirea a sanatatii.
Sanatate!


sus

Denunta
Natasa

21.01.2009 10:44     citat 

Roxmary, problema ta e ca nu accepti ca nastasia greseste grosolan si jignesti pe oricine povesteste altceva decit tine. Evident ca iti poti spune parerea si ii poti lua apararea si din punctul TAU de vedere ai dreptate. Numai ca tu spui ca ce a scris Dalia sunt "sunt doar afirmatii rauvoitoare" si "S-a trezit din criza de rautate probabil si realizeaza ce grozavii a putut sa spuna oare?" , pe mine m-ai acuzat ca aberez cind am spus la A CERUT spaga si ca in Canacuzino se fac cezariene la cerere daca pari ca ai buzunarul mare si tot asa o tii. Intelegi de ce te acuz ca porti ochelari de cal? Vezi numai realitatea ta si a altcuiva ti se pare minciuna si ofensa la adresa sfintului serban nastasia. Tu si sora ta mergeti in continuare la el si va doresc sa aveti aceleasi experiente pozitive. Pe de alta parte cine si-l ia ca doctor in mod constient, nu ajuns cu vreo urgenta acolo- trebuie sa stie ca e capabil de mari erori si grosolanii.

sus

Denunta
Onush

21.01.2009 11:57     citat 

Plecand de la dorinta Daliei1/edah de a i se sterge mesajele am citit si eu comentariile despre acest domn doctor.
Trecand peste faptul ca eu am nascut in Clinica de Gineco din Cadrul Spitalului Cantacuzino condusa de Prof Hudita unde conditiile au fost in 2003/2004 mult peste media spitalelor din Romania, trecand peste faptul ca nimic din ceea ce s-a spus despre prof Hudita nu aduce cu cel care mi-a monitorizat 2 sarcini si cu care am nascut si pe care l-am vazut punand pacientii mai presus de colegii lui, nu comentez despre pacientii spitalului, despre curantenia din spital si nici macar despre subiectul in sine nefiind pacienta Dr. Nastasia Serban...

Ceea ce mi se pare ciudat este ca un membru nou, isi face doua conturi diferite la interval de 3 zile doar pentru a aduce niste acuze destul de grave unor medici si nimanui nu i se pare ciudat.
Si poate ca nu as fi intervenit daca nu mi-ar fi atras atentia mesajul lui sograd...
Nu te supara pe mine dar mie mi se pare ca tu nu te-ai lovit de probleme cu medici.
Tu acuzi un medic de o grosolana lipsa de profesionalism doar pentru ca nu ti-a cerut istoricul medical si pentru ca nu a dat atentie unor informatii pe care i le ofereai nesolicitate in conditiile in care tu singura recunosti ca te-a consultat meticulos, ti-a recomandat niste analize si a dorit sa continue investigatiile dandu-ti numarul de telefon chiar sunandu-te cand ai intarziat la consultatie prostit ....
Daca asta este grosolana lipsa de profesionalism atunci ce este aia a acelor medici de care pacientele pe care le au in urmarire nu pot da, acei medici ce nu dau atentie analizelor, nu sunt de gasit la data nasterii sau cand sunt probleme. confuz


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: