· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: mami, pregăteşte-te!

Toamna se numără bobocii… fie ei şi de grădi! De aceea, mami a fost în „inspecţie” la o grădiniţă, iar acum îţi povestim totul despre cum se desfăşoară o zi acolo. Am pregătit şi un test care-ţi spune dacă puiul tău e pregătit pentru noua etapă! Află totul despre imunitate şi 10 alimente care-i fortifică organismul, cum organizezi şi ce pui în cutiuţa pentru prânz, dar şi ce ar trebui să includă un meniu anti-guturai, în caz că ai nevoie.

com/15g2jnq.jpg"/>

Eşti însărcinată? Informează-te cu privire la toate analizele de sarcină, din dosarul complet pus la punct de noi. Tot pentru tine avem trei reţete care îţi asigură necesarul zilnic de fibre, dar şi o listă cu pericole alimentare de care să te fereşti.

Proaspătă mămică? Nu renunţa prea uşor la alăptare… există cel puţin 5 situaţii pentru care există rezolvare. Iar dacă eşti tentată să-l culci pe bebe în patul vostru mare, citeşte întâi argumentele pro şi contra ale altor mămici!

Avem şi un cadou! Inclus în preţul revistei (7,90 lei), primeşti la cumpărare o pereche de dresuri numai bune pentru micuţele domnişoare.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent