· articole
· intamplari

 De la lume adunate...


Intamplare adevarata.
Acum 5 zile, sora mea s-a internat in spital, pt. a aduce pe lume un baietel, fiind monotorizata de "minunatul" Dr. Pana! S-a internat in spital joi 21.09.2006 ora 10.00, fara prea mari dureri, fiindca dr. Pana a chemat-o pt. nastere, chiar si fara dureri, spunandu-i ca ii v-a provoca nasterea... lucru care s-a-ntamplat! La ora 19.00 i-a rupt membranele si la 02.30 a nascut...numai ca spre nefericirea mamei, acest copil nu a supravietuit!
Copilul nu trebuia sa moara..., in urma autopsiei facute in cadrul spitalului Giulesti (acolo s-a intamplat nenorocirea), sorei mele i s-a spus ca copilul a fost prea mare (3.970kg si 56cm), travalilul foarte lung si nu a rezistat a facut hemoragie abdominala, efectiv i-a explodat ficatul si rinichii. Daca i se facea cezariana copilul traia si la fel de bine daca venea la termen! Credeti-ma ca nu va mint sau nu exagerez cu absolut nimic!!!
Iar acest "minunat" dr. Pana, la momentul acela nu a considerat ca trebuie sa-i faca cezariana cu toate ca la un moment dat inima copilului batea prea tare cu riscul de a se opri, tahicardie, dar i-a facut surorii mele atropina in burtica si copilul si-a revenit, la momentul acela! Sora mea s-a rugat de el sa-i faca cezariana ca nu mai poate de durere si ca ea simte ca ceva nu e in regula, iar el i-a zis ca v-a fi bine, i-a facut insa epidurala ca sa-i mai aline durerile!!
Credeti-ma ca acest copil nu trebuia sa moara, a fost numai incompetenta dr. Pana, iar noi nu ne vom lasa, avem de gand sa mergem pana in panzele albe! Pt. viitoarele mamici, aveti grija... si inca ceva...cu 12 ore inainte ca sora mea sa nasca, dr. Pana, i-a mai murit un copil, nascut prin cezariana! Este un nenorocit, i-a luat chiar si banii (4 mil) dupa ce i-a omorat copilul, bani pe care nu i-a dat inapoi, credeti-ma! Inchipuiti-va viitoare mamici, prin ce suferinta trece sora mea... sa il purtati in pantece 9 luni....si cu 3 minute inainte sa moara, sa-i auziti inima cum bate...el traia, in momentul in care l-a nascut...numai ca nu a mai vrut sa respire...o mare nenorocire!!! Nu va mai duceti la el, este incompetent!

Vivianaf
publicat la 26.09.2006 (1411 citiri)