Index www.parinti.com > Medici, spitale >Medici specialisti
URGENT! Neurolog pediatru in Bucuresti!
18.12.2005 3:19
URGENT! Neurolog pediatru in Bucuresti!
Onush
Prietenul de joaca al Ruxandrei a cazut aseara din carucior in Cora. Este internat la Floreasca la Terapie Intensiva cu traumatism cranian.
Maine dimineata il vor transfera la un spital pediatric.

Intrebare: Cunoastre cineva un neurolog pediatru bun in Bucuresti? La Spitalul 9 la Sectia Pediatrie sau la un alt Spital Pediatric?

Multumesc aniticipat! sarut

18.12.2005 3:32
x_tina
Locatie: Bucuresti
Onush, nu cunosc, imi pare rau, dar m-am speriat, imi pare rau de pui si sa dea Domnul sa fie bine. Daca-mi permiteti, ca tot s-a deschis suniectul, as intreba si eu ceva.
Azi, fetita mea a cazut din pat, in cap, copilul e bine, rade, nu o doare nimic, dar eu am ramas cu teama in suflet. E prea mica sa-i fac o tomografie? Si stie cineva, la fel, sa-mi recomande si mie un spital si un medic?
Multumesc si eu.

18.12.2005 6:15
Carmella
Onush, nu pot sa raspund la intrebarea ta, dar sper sa fie totul bine si sa auzim cit mai curind ca prietenul Ruxandrei s-a intors la joaca.
X-tina, chiar daca e totul bine, recomandabil e sa i se faca un examen sumar. Cind si-a spart capul m-am dus cu fecior-miu la doctor unde l-a pus sa-si atinga virful nasului cu degetul si ochii inchisi, sa urmareasca cu privirea un punct fix etc. La virsta fetitei tale nu stiu cum poate fi facuta evaluarea, dar poti intreba un neurolog.

18.12.2005 8:16
Onush
Vlad se simte mai bine. Multumim pentru gadul bun. sarut
Maine vor incerca sa il duca la Spitalul Balthazar ( nr 9 ) la Dr Ciurea.

X-tina, pot sa iti zic cum a fost cand a cazut Ruxandra si am dus-o la urgente. Atat timp cat copilul nu si-a pierdut cunostinta, nu a vomitat si se poarta firesc, o vor pipai sa vada daca nu reactioneaza prin plans in zona loviturii si te vor trimite acasa cu recomandarea sa fii ceva mai atenta la ea in urmatoarele 48 de ore. La un cucui mai serios (lovitura pe muchie de mobila) a trebuit sa o trezesc pe Ruxandra sa vad daca se poarta firesc.

18.12.2005 8:34
x_tina
Locatie: Bucuresti
Multumesc mult, Carmella si Onush, bebitza se poarta normal, am urmarit-o atent toata ziua, am frecat-o peste tot, n-o doare nimic, n-are vanataie, doar un loc in frunte putin inrosit. N-am mers la Urgente ca era bine, dar un control o sa-i fac, o sa cer eventual o trimitere de la medicul de familie.
Va multumesc! sarut

18.12.2005 9:27
bdliana
Locatie: constanta
Eu am chemat dr. dupa ce pe Alexia a loviot-o maica-mea in cap cu portiera in ziua botezului. A zis ca daca copilul nu si-a pierdut constiinta si are fontanele deschisa inca, e OK. Eventualele reactii pot aparea in max. 72 de ore. sarut
22.12.2005 9:27
URGENT! Neurolog pediatru in Bucuresti!
alexi31
Locatie: Bucuresti
Dr. Carstoveanu de la Budimex , sau dr. Nica sunt cei mai buni din tara la ora asta. Au salvat vieti cind numeni nu le mai dadeau nici o speranta.
Imi pare rau ca nu am fost pe faza. Sa auzim numai de bine.

11.01.2006 3:27
dodosasha
Locatie: bucuresti
Onush ne mai povestesti despre Vlad? Ce face acum?
11.01.2006 4:42
angicut
Locatie: Bucuresti
Onush, multa sanatate micutului ! sarut sarut
29.01.2006 10:18
Onush
Vlad este bine. A stat internat la Floreasca 3 nopti si l-au externat cu recomandarea sa faca controale la interval de 2-3 luni.
Au facut primul control imediat dupa externare la Spitalul 9 unde sunt cele mai noi si mai performate aparate de testare.
Multumesc foarte mult! sarut


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=10782
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.