Index www.parinti.com > Medici, spitale >Medici specialisti
Stie cineva vreun oftalmolog bun?
26.01.2006 3:58
Stie cineva vreun oftalmolog bun?
crisanca
Fetita de un an jumate a prietenei mele are strabism la ambii ochi. A fost la o clinica specializata in oftalmologie infantila si i s-au recomandat ochelari, spunandu-i-se ca din cauza strabismului fetita are dioptrie +3. Parintii ar mai vrea sa consulte si un alt specialist.
Ma puteti ajuta cu un nume de dr oftalmolog bun sau vreo clinica de oftalmologie din Bucuresti, pentru copii, care sa nu fie Spitalul de Oftalmologie Lahovari sau Clinica Oftapro? Va multumesc din suflet!

26.01.2006 10:48
ioanalex
Locatie: Cluj-Napoca
Eu stiam ca, controlul oftalmologic e cel mai relevant dupa 2 ani, 2 ani1/2 confuz
Eu avand ambliopie profunda la ochiul drept si cu 3 operatii de strabism....am tot vrut sa ii fac control lui Alex....Toata lumea mi-a spus sa mai astept....Sunt eu prost informata? ochi peste cap

26.01.2006 10:58
Onush
Aici s-a discutat mai demult despre oftamolog pediatru.
http://www.parinti.com/modules.php?name...oftalmolog

Pentru strabism, in cazul in care este evident, diagnosticul si corectia trebuie sa fie facute cat mai devreme. Orice intarziere poate duce la urmari pe temen lung in vederea copilului.
Intr-adevar controlul general obisnuit se face dupa 3 ani

26.01.2006 10:59
Misina
Locatie: Bucuresti
Si eu am fost cu fata la un control pentru ceva probleme, iar doctora (alta decat pediatra ei) mi-a zis ca are un usor strabism la ochiul stang si la un an sa mergem cu ea la control! Si eu m-am mirat, stiam ca in jurul varstei de trei ani se face primul control... Am inteles de la alte fete ca se poate corecta prin gimnastica la varsta asa mica.

Crisanca imi pare rau ca nu te pot ajuta si eu sunt interesata de un oftalmolog bun.

26.01.2006 11:47
crisanca
Onush iti multumesc din suflet! Si eu stiam ca strabismul diagnosticat din timp se poate corecta. In cazul unui copil mai mic de 3 ani singurii care ajuta sunt ochelarii. Dupa 3 ani (sau depinde de cat de cooperant este copilul) se incep exercitiile. Sora mea a avut strabism si prima oara a dus-o la dr in jurul varstei de 3 ani. Inca de pe atunci (acum 14 ani), medicii i-au spus ca a venit cam tarziu....S-a corectat, dar destul de greu.
Inca o data, sarumana mult! sarut

27.01.2006 8:56
classic
Dr.Luminita Teodorescu -Clinica OFTAPRO .( pe Pache Protopopescu).Este o Dr. recomandata de f.f.f.multe mamici.Am fost si eu la ea si am fost f. multumita.

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=11357
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.