Index www.parinti.com > Medici, spitale >Medici specialisti
Probleme cu programul de la Sanador
23.02.2006 6:46
Probleme cu programul de la Sanador
Ruxi_Mici
De la inceputul saptamanii in curs am inceput sa ma interesez de programul clinicii Sanador, pt a-mi putea face acolo analizele din primul trimestru, asa cum mi-a recomandat medicul meu.
Sun... imi raspunde o tanara dragutza, ma informeaza ca ma pot duce oricand intre 8 - 14 la ei pt analizele de sange, iar pt secretii sa dau telefon cu o zi inainte pt a afla programul.
Asa ca imi iau liber de la birou joi si vineri, pt a-mi face linistita analizele. Ieri dau telefon, conform indicatiei, si aflu cu stupoare ca joia asta nu fac prelevari de nici un fel din cauze unei probleme interne.
Imi fine zic, "asta e, se mai pot intampla si lucruri neprevazute!. Noroc ca sunt libera si vineri."
Acum dau iarasi telefon si aflu ca pt secretii nu pot merge maine pt ca nu au program la cabinet, desi ieri imi spusesera exact pe dos... si ca poate ma pot duce sambata.
Mi se pare tare aiurea ca mult laudata clinica sa nu aiba un program cat de cat fix, astfel incat sa-ti poti face si tu un program in functie de ei.

A mai fost cineva in aceiasi situatie cu Sanador-ul?
Daca aveti de gand sa apelati la ei pt analize, dati tot timpul inainte un telefon, pt ca se pare ca au un program foarte flexibil.

O seara placuta!


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=11956
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.