Index www.parinti.com > Medici, spitale >Medici specialisti
Cunoasteti vreun cardiolog pediatru in Bucuresti?
01.04.2006 9:16
Cunoasteti vreun cardiolog pediatru in Bucuresti?
mamikuta
Locatie: Galati
Buna! Am un baietel de 3 ani si la varsta de 6 luni a fost depistat cu suflu sistolic fiziologic. Medicul cardilog mi-a dat tratament cu calciu si mi-a explicat ca nu e grav, se inchide pana la 1-3 ani. Am mai fost la un control la 1 an si mi-a continuat tratamentul(era aproape vindecat). Problema e ca nu am mai reusit sa merg si la al treilea control ca intre timp dl. doctor a primit un post de conducere in Bucuresti, iar aici in Galati da consultatii doar odata pe saptamana. Am incercat sa ma programez de vreo 3 ori, dar de fiecre data lua la control doar urgentele si atat. Si e singurul cardiolog pediatru din oras!!! As vrea sa ma programez la vreun cardiolog pediatru din Bucuresti. Daca stiti pe cineva , ajutati-ma va rog!
17.04.2006 6:19
axion
Locatie: Bucuresti
mamikuta, in primul rand eu am un baietel de 2 luni. pediatra ne-a spus ca e posibil sa avem un usor suflu sistolic fiziologic. cand am auzit m-am impacientat imediat si am inceput sa ma interesez (pt ca am o cunostinta a carei fetite a avut mari probleme cu inima si a ajuns la operatie pana la urma).

uite ce am aflat. suflu sistolic fiziologic dispare intradevar cu timpul si daca nu genereaza complicatii poate sa nu creeze probleme toata viata. trebuie oricum urmarit. la bucuresti se face eco la 3 luni special pt astfel de probleme. ar trebui sa mergi si tu la eco, daca cumva nu ai facut-o pana acum.

in ceea ce priveste recomandarile, cunostinta mea a fost la Dr. Puia Steluta - Institutul Cardiologic Iliescu, et. 1, cam 15, in incinta Spitalului Fundeni. Din pacate nu am un nr de tel, dar incerc sa gasesc nr. de la institut. dr. e de nota 10+ si e super draguta. nu asteapta nimic, doar trimitere de la medicul de familie. insist sa iti faci o programare pt ca e f ocupata, plecata in stainatate pe la tot felul de simpozioane, etc.

pt cazuri mai grave, dr. ne-a recomandat Institutul cardiologic din Timisoara - Dr. Ion Socoteanu, doctorul care a si operat-o pe fetita cunostintei. fetita e super bine si dr.-ul este super renumit si priceput.

sper sa iti folosesca informatiile ... si multa sanatate baietelului tau!

18.04.2006 5:29
mamikuta
Locatie: Galati
Multumesc mult axion pentru informatii.Imi sunt f.f.utile. As vrea sa-i fac si o eco pt problema lui (chiar n-am stiut de aceasta facilitate). Ai putea sa-mi spui ce clinici/medici fac eco pt suflu sistolic? Pe urma as vrea sa merg si la medicul recomandat.
18.04.2006 5:34
Gawain
Este un subiect mare si cat se poate de stufos pe tema problemelor cardiologice la copii:
http://www.parinti.com/Operatie_pe_cord...11061.html


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=12785
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.