Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli
Gradinita Mami si tati
18.09.2006 11:25
Gradinita Mami si tati
Etienne
Si-a dat cineva copilul la gradinita "Mami si tati"?Daca da, imi puteti da mai multe amanunte despre aceasta?
29.10.2006 11:56
Mami si Tati
MONNALISSA
Locatie: BUCURESTI
Sper sa nu vina prea tarziu raspunsul meu, dar abia acum am mai accesat site-ul. Cel mic are 3 ani si e deja de doua luni acolo. Initial parerea mea despre aceasta gradinita a fost foarte buna, dar am invatat ca orice ai alege, tot vei avea probleme. La un moment dat, am alergat disperata sa-l mut in alta parte, dar in cele din urma m-am hotarat sa mai astept deoarece copilul pare sa se fi integrat binisor. Mai sunt si nemultumiri, datorate promisiunilor ce se fac si nu se tin, dar daca insisti, se rezolva. Astept sistemul de supraveghere video ce a facut parte din oferta initiala si urmeaza de fapt sa fie pus in aplicare abia din noiembrie...sa vedem..... Proprietara pare a-si dori ca lucrurile sa mearga bine, cu alte cuvinte se ocupa de gradinita, dar angajatii raspund mai greu la solicitari. Nu stiu daca asteapta ,,atentii,, , dar chiar si asa nu le vor vedea.
Acum depinde foarte mult de ceea ce-ti doresti de la o gradinita. Pentru mine ,de exemplu, a fost o solutie de compromis. Era singura ce intrunea mai multe din criteriile cautate, adica limba germana, spatiu generos de joaca, curatenie, mancare buna, transport asigurat, pret relativ rezonabil (am gasit si mai ieftine si mai scumpe).
Sper sa fie bine si in continuare..., vom vedea. foarte fericit

08.03.2008 7:37
monamona
buna! tot rasfoiesc de vreo trei ore forumul despre gradi, m-a saturat de si mai multe ore petrecute pe net pe site-urile cu gradinite. m-am oprit la "mami&tati" ca-i la 5 min de noi, mi-a placut prezentarea, poze, etc. poate imi raspundeti si mie -inteleg ca voi aveti deja o experienta cu aceasta gradi- cum a fost, cum este... inca nu am ajuns sa fac o vizita impreuna cu fetita mea acolo, dar as lua in considerare si parerile voastre deja experimentate. multam fain si astept zambet
08.03.2008 11:27
KiKilinis
Locatie: Bucuresti
unde are sediul aceasta gradinitza?
merci

09.03.2008 9:45
ICEMOON
Uite Kiki aici mai multe informatii
http://www.mamisitati.ro/index.htm

10.03.2008 9:13
monamona
buna!
Gradinita se situeaza str. Aurel Vlaicu, intre Stefan cel Mare si Emiescu. E la 5 min de mers de casa noastra, ma incanta ca fac multe activitati artistice, cica le preda muzica Crina Mardare si Mihai Godoroja si din poze parea multa distractie. Dar tare mult as vrea sa-mi scrie o mamica ce a avut deja copilasul acolo cum a fost... Oscilez acum intre aceasta gradi si "Mica sirena"..

12.03.2008 11:32
KiKilinis
Locatie: Bucuresti
multumesc, e prea departe de noi.
20.01.2015 2:05
mirela7404
Intre timp gradinita Mami si Tati s-a mutat in Str. Grigore Alexandrescu nr. 58 .

Gasiti pe noul site ( http://gradinita-mamisitati.ro/ ) mai multe detalii legate de gradi, afterschool, program, inscriere, etc.


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=16201
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.