Index www.parinti.com > Medici, spitale >Medici specialisti
Medic pediatru
26.10.2003 11:56
Medic pediatru
Roxana_G
Dragele mele,

Sunt atat de fericita ca am revenit la forum dupa o saptamana de abstinenta fortata, incat nu am mai avut rabdare sa verific daca acest subiect a mai fost discutat. Mea culpa!

Oricum, ma intrebam daca medicul pediatru al copilului trebuie stabilit inainte de nastere sau cum se procedeaza? Please help!

Rox

26.10.2003 8:13
ANA_B
Locatie: .....
Ciao! Sint Ana! Medicul pentru ficamea l-am gasit cind ea a avut aproape o luna. Doream foarte mult sa avem un medic bun pentru ea. Si cum vecina mea avea deja un bb cu vreo 3 luni mai in virsta, mi-a dat numarul de telefon al pediatrului. Am fost norocoasa si foarte satisfacuta. Tu ai nascut deja ? Te poti informa pe la prietene sau la medicul unde mergi tu la control, ca un nume, un nr de telefon trebuie sa-ti dea. zambet
26.10.2003 8:26
Roxana_G
Ehehe! Mai am vreo 3 luni pana nasc - timp suficient de informare.

Am inteles insa ca medicul pediatru ar trebui sa vina de indata ce aduc copilul acasa. Ana, tu cum te-ai descurcat o luna?

Rox

26.10.2003 9:02
ANA_B
Locatie: .....
M-am descurcat! Nu am prea dormit, pentru ca omhraneam din 3 in 3 ore. Iti dai seama, ce stres. Tu sa nu faci prostia sa te lasi coplesita de copil si de sot cum am facut eu. Prima esti tu, ca tu esti baza fara tine nimic nu functioneaza. Si ar fi bine daca ai alapta ca e mult mai usor pentru tine si mai bine pentru bb. Eu lapte nu am avut din start plang sau sunt foarte trist
Cunosti mamici acolo unde stai? Dar oricum ne mai vorbim !
Si zi cum e sa nu iti vezi genunchi? ( din cauza burtei zic) zambet

27.10.2003 8:37
lumi12a
Roxana, e bine sa gasesti un pediatru bun inainte sa nasti, ca in momentul in care ajungi acasa, sa iti si vina sa "monitorizeze" copilul. E foarte important ca in primele saptamani (si nu numai, desigur) sa ai un medic bun, la care sa apelezi ori de cate ori ai nevoie si care sa iti vina saptamanal acasa.
27.10.2003 11:22
luminiss
la nastere o sa fie pe langa doctor, un anestezist si un pediatru. cel putin asa e aici. apoi trebuie dus mereu si regulat a control, dar habar n-am cat de des. nici eu n-am, si nu stiu, oare trebuie sa-l gasim noi sau ne vine unul automat?

lumi

28.10.2003 6:41
dandria
Locatie: USA
Luminiss, la control o sa il duci la 3 zile, 10 zile, o luna, doua luni, patru luni, sase luni, noua luni, un an.... Incearca sa fie cat mai aproape de casa, al nostru e la o jumatate de ora de condus si mi se pare mult....
29.10.2003 1:00
luminiss
pai cred ca la inceput voi sta vreo 1-2 saptamani acolo la dallas, asa ca ma pot duce la control (pt. mine si bebe), si apoi ma intorc in oraselul meu.
apoi pediatru probabil ca o sa gasesc aici unul, dar ginecologul meu mi-l pastrez cred, avem si noi ocazia sa mai o zbughim "la oras", ca altfel innebunesti aici.
cu toate ca mie mi-e tare greu sa-mi imaginez cum va fi viata mea cu bebele, sunt sigura ca se va schimba totul si in primul rand nu voi mai fi de capul meu sa fac ce vreau si voi avea o viata pe mana... totusi sper sa nu ma las coplesita si sa mai avem timp si pt. o escapada la oras, chiar si la ginecolog...
acum o zbughesc eu caci azi incepem cursurile de child birth, 2 ore marti seara timp de 5 sapt. sper sa fie folositoare... am auzit ca iti vor pune si un video cu o nastere si zau ca m-as lipsi de asa ceva...

va pup,
lumi

29.10.2003 10:41
Roxana_G
Ia sa povestesti aici de cursurile alea de child birth. Merita sau nu?

Pfuuuu. Sa vezi si o nastere? Eu una nu vreau sa stiu nimic pana ajung la fata locului.

Rox

29.10.2003 7:05
Dodutz
Locatie: Bucuresti
----------
luminiss a scris:
am auzit ca iti vor pune si un video cu o nastere si zau ca m-as lipsi de asa ceva...
----------


Luminiss, si eu am participat la asemenea cursuri, am vizionat si casete (una cu nastere normala, alta cu cezariana) si pot sa-ti spun ca nu m-au infricosat deloc. Dimpotriva, am fost atit de fascinata sa constat cum a lasat bunul Dumnezeu sa se desfasoare lucrurile, incit am solicitat o prietena sa-mi inregistreze nasterea pe video. Din cind in cind pun caseta si ma minunez de fiecare data de parca ar fi prima oara cind o vad.


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=1918
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.