Index www.parinti.com > Copiii >Pana la 1 an
Cum spalam jucariile?
13.11.2003 12:21
Cum spalam jucariile?
ina_nz
Locatie: auckland, new zealand
Fi-miu a trecut la faza in care tot ce prinde duce la gura. Jucarii, chei, telecomanda....etc.
Ce nu shtiu eu acuma e cum sa le spal? Cu ce sa le spal? Cu detergent/sapun?
Pe cele de plush pot sa le spal la masina? rad confuz

13.11.2003 12:36
christinam
Ina, pe cele de plus, citeste taggurile, unele poti sa le pui in masina de spalat. Se gaseste Lysol pe acolo? Antibacterial! Este foarte bun, pui pe o carpita si le stergi... sarut
13.11.2003 12:40
Cora
Eu le spalam pe cele de plastic si cauciuc, fara baterii, cu apa si sapun, pe cele cu baterii le stergeam cu vata sau cirpa imbibata in alcool medicinal si le lasam sa se evapore bine, iar pe cele de plus le-am spalat numai la masina si uscate in uscator. Pt. ca majoritatea jucariilor de plus sint umplute "cu cap" (nu ca junk-urile din trecut ochi peste cap ) pot fi spalate si uscate astfel fara probleme. Acum nu incercati totul si apoi sa ma injurati ca v-am dat ideea si le-ati distrus. scot limba
13.11.2003 10:39
cara
Eu am citit de curand undeva ca apa in care s-a dizolvat bicarbonat de sodiu e cel mai bun dezinfectant pentru jucarii ( la cele din plus probabil dupa o spalare prealabila, asa cum spunea Cora)- dar nu stiu ce concentratie!
Mi-era dor de tine, Cora!

04.01.2004 6:38
Cum spalam jucariile?
Onush
In cazul in care nu te multumeste o simpla spalare cu detergent (pentru jucariile care nu contin baterii sau alte componente "cantatoare") poti folosi solutia de sterilizat la rece pe care o gasesti la orice magazin de copii.
Pentru restul nu cred ca exista o reteta garantata... alta decat sa nu i le dai doar dupa momentul pe care il stabilesti sa nu mai sterilizezi.
Eu personal m-am ferit de alcool in sterilizarea jucariilor.
Cat despre "plusuri" - masina de spalat trag cu ochiul


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=2003
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.