Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Igiena
pasta de dinti!
05.12.2003 1:38
pasta de dinti!
mutzimama
Locatie: oradea
fetelor, patrick are 2 ani si 4 luni( azi maine) ... bineinteles ca ne spalam dintisorii foarte fericit , cam asa. dar mai e o problema... el inghite pasta de dinti ... nu stie sa o scuipe afara ( n-am gasit sinonim) . si la voi se intampla asta? sau aveti vreun truc, ceva? degeaba ii arat cum sa faca, intai inghite si apoi face...... scot limba ce sa fac?
05.12.2003 2:13
muztu
Locatie: US
Pai eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi prea tare. Baietelul tau e inca mic. Important e sa nu ii pui prea multa pasta de dinti pe periuta, o "bobita" cat un bob de mazare e de ajuns. Si tot la fel de important e sa ii spui de fiecare data ca trebuie sa nu inghita pasta si sa scuipe afara. Chiar daca acum nu te asculta cu timpul va invata. Fetita mea cred ca pe la trei ani sau poate trei ani si o luna a inceput sa nu mai inghita pasta de dinti si sa clateasca gurita. Asa ca rabdare.
01.10.2012 2:18
ana4emmalin
Fetita mea are un an si 5luni si abia am inceput si noi se ne spalam pe dinti...dar eu am vazut ca pe pasta de dinti scrie ca nu e nici o problema daca inchite cu conditia sa nu pun multa pasta pe periuta...asa ca relax mutzimama ca vine si vremea cand o sa stie sa se clateasca in gura
01.10.2012 4:22
Christa
Locatie: Germania
Are 9 ani vechime subiectul, sunt convinsa ca intre timp s-a relaxat complet. foarte fericit

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=2143
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.