Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli
Scoala I.Ghe. Duca, nr.146, Panduri
10.11.2007 8:20
Scoala I.Ghe. Duca, nr.146, Panduri
gheghe
Fetelor aveti scolari acolo? Imi puteti da niste detalii? Eu vreau sa le inscriu pe fetele mele la aceasta scoala, akum nspe ani am absolvit si eu gimnaziul tot acolo zambet . Pe atunci era a doua din sector sau , ma rog, la rivalitate cu Sc. 150, cele care stau in zona stiu despre ce vorbesc. Acum cum mai e? Ce stiti? Pe dinafara, arata bine, cum sunt profesorii si invatatori?
11.09.2018 12:47
Re: Scoala I.Ghe. Duca, nr.146, Panduri
iuliapopescu2
Buna
Am niste prieteni care s-au incapatanat sa isi inscrie primul copil la o scoala “de renume”. Copilul este trezit in fiecare zi la ora 6 pregatit si plimbat cu masina 1 ora si ceva dus pe urma la fel intors. Copilul este obosit tot timpul, nu se poate concentra, note de suficient la scoala, sta la afterschool pana trec parintii sa-l ia, dar fara activitati extrascolare din cauza oboselii (bonus: a pierdut 3 randuri de echipament sportiv anul trecut ca le-a uitat in vestiar tot din cauza oboselii) dar au decis sa-l mute la scoala de langa casa cand o sa treaca la gimnaziu sa nu il streseze si mai mult.
Dupa aceasta experienta pentru al doilea copil au cautat cea mai buna invatatoare de la scoala de langa bloc si l-au inscris aici. Copilul al doilea se trezeste la 8 fara 10 minute, se spala, mananca, se imbraca, coboara din bloc la 8 fara 3 minute si intra in scoala. Copilul isi asteapta parintii in parcul de vis a vis de scoala sub supravegherea unei vecine mai in varsta. Vecina o duce de 2 ori pe saptamana la engleza (tot in scoala de langa bloc).
Ganditi-va si voi singuri ce e mai bine pentru copii vostrii, daca merita sa te duci la pomul laudat si sa ii strici copilaria propriului copil (perioada care nu se mai intoarce).


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=25172
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.