Index www.parinti.com > Copiii >Pana la 1 an
secretie la ochi
09.03.2004 11:08
secretie la ochi
nightwish
Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)
de cand s-a nascut, mandra mea are o secretie la ochi care nu-i trece. pediatra a zis sa nu ma agit ca cica e normal...dar mie parca nu mi se pare chiar asa....i se formeaza niste bobite mici, albicioase, gelatinoase care ies pe la coltul intern al ochiului. nu are ochii rosii, iritati. nu pare c-o supara dar...stie cineva care-i treaba? thanks!
09.03.2004 11:44
Onush
Daca ochii nu sunt injectati, daca nu se scarpina, daca secretia e alb-galbuie si nu verzuie nu ai de ce sa te ingrijorezi. trag cu ochiul Ochiul secreta lichid ca sa fie umed, curat ;cand lichidul este un pic mai mult se formeaza bobitele de care zici. Nu e un lucru rau. Pana la 1 an se va regla. prostit
Pentru linistea ta poti sa ii pui o picatura de de ser fiziologic si sa stergi ochiul cu pansamente sterile. trag cu ochiul

09.03.2004 11:48
ina_nz
Locatie: auckland, new zealand
Doctora ti-a zis bine.....toti copiii au......si Adi avut o perioada, la un singur ochisor.........dar mie mi-a dat niste picaturi care s-au dovedit foarte bune. Din pacate nu mai stiu cum se numesc shi am rascolit casa sa gasesc retzeta shi nu o mai gasesc.

Toate ca toate sa-l speli bine cu apa.....nu cumva cu mushete shi sa-l masezi ushor cu degetul la ochi langa nasucl!! Cica se intampla din cauza ca se infunda canalele lacrimare. Ai grija sa ii scotzi mucishorii cat mai des....cumpara para daca nu ai!

09.03.2004 11:54
nightwish
Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)
ok merci! sarut
scoatem mucilicii ...saraca o tot pompez! dar astia vin in gashka(mucilicii, i mean) foarte fericit ...cica din cauza ca e un bebe dolofanel(de la dr citire)!
oricum, thanks again!

09.03.2004 12:02
ina_nz
Locatie: auckland, new zealand
Uite linkul de la subiectul postat de mine cand am avut aceeasi problema:
http://www.parinti.com/modules.php?name...3057#23057

09.03.2004 12:20
Onush
----------
ina_nz a scris:
Cica se intampla din cauza ca se infunda canalele lacrimare.
----------

Canalele infundate inseamna ca se face in dop de care nu trece nimic si trebuie interventia medicului ca sa il scoata.
La ea nu e o infectie ci doar un exces lacrimar. Nu o speria : jenat

09.03.2004 1:28
nightwish
Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)
merci de link. faza e ca mandrei nu i se lipesc ochii, nu are secretie in exces. pur si simplu ii apar bobitele alea din cand in cand(difera ca perioada..uneori la doua-trei ore, alteori dupa mai mult timp). o sa-i sterg ochii cu ser...sper sa treaca...ca are de la nastere si maine face 7 luni.
09.03.2004 7:14
Roxana_G
Alexandra a avut o secretie alburie la nastere si apoi a disparut. De cateva zile a reaparut, e usor galbuie. Azi i-am facut si examen de secretie.

Insa dna doctor mi-a dat sa ii pun un colir asa preventiv. Se numeste Tobrex. Se pun 2 picaturi pe zi la 6 ore.


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=2647
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.