Index www.parinti.com > Citeste! >Anunturi
Bine v-am gasit !
01.02.2008 11:41
Bine v-am gasit !
admin
Bine v-am gasit si bine ati venit alaturi de Sanoma Hearst, compania in grija careia se va afla de acum parinti.com.

Ne bucuram mult sa va cunoastem si ca ne putem alatura comunitatii pe care ati construit-o impreuna cu fostii administratori intr-un mod cu adevarat admirabil. Intentia noastra este sa ne pastram comunitatea la fel de unita si sa avem parte impreuna de aceleasi experiente minunate ca si pana acum.

Pentru ca orice schimbare cere putin timp, noi la randul nostru cerem putina rabdare si mai ales suport din partea voastra pentru a atmosfera pozitiva care au adus parinti.com in topul site-urilor de profil. Este nevoie de timp sa ne cunoastem bine si sa ne obisnuim unii cu altii sa ne intelegem si ascultam reciproc.

Vestea buna este ca, pana la urma, cei care vor fi aici alaturi de voi si vor sustine comunitatea sunt tot oameni, oameni pe care ii leaga de voi acelasi lucru extraordinar - dragostea pentru copii si pentru familie. Lucrurile nu pot sa mearga decat spre bine pentru ca voi ati creat deja premisele pentru asta, iar noi suntem mandri si norocosi sa invatam si sa ne dezvoltam alaturi de comunitatea parinti.com.


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=26997
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.