Index www.parinti.com > Alimentatia copiilor >Alimentatia pana la 3 ani
mofturi
06.10.2002 9:30
mofturi
Anne-Marie
Locatie: bucuresti
Nu stiu ce sa ma mai fac cu galusca... iar a inceput sa refuze mancarea... i-am facut cura cu peritol si credeam ca s-a rezolvat, dar vad ca nu... mananca de fapt, dar numai ce vrea ea: lapte, biscuiti, paine, si cu greu fructe... s-a facut mofturoasa... iaurtul care pana acum era preferatul ei il scuipa de zici ca-i kk, legume nu mai zic... sa nu le vada... carnita... numai daca e facuta la cuptor (impanata cu usturoi)... azi de exemplu am tot incercat sa-i dau sa manance: a mancat pe la 12, mai mult pacalita o canita de fructe cu cereale si juma de Danonino... pe urma pana la 8 seara mi-a refuzat tot ce am incercat sa-i dau (ficatei de pasare, iaurt, legume.. TOT) pe la 8 am reusit sa o pacalesc cu 150 ml. suc de morcov cu portocala si mar (dar asta e mancare????) si 2 masline (ca-i plac)... eu ma enervez si tip (desi stiu ca nu e bine), ea plange si uite cam asa ne luptam noi in fiecare zi de vreo 2 saptamani... ce sa mai fac?... Adi zice s-o las nemancata, dar nu pot... si doar cu lapte, paine si masline nu se mai face ea mare! trist
12.10.2002 12:54
Ami
Locatie: Bucuresti, Romania
Draga Anne,
Nu stiu daca te va incalzi cu ceva ce-ti voi spune, dar si David a tot trecut de 3 luni incoace prin faze similare....asta insemnand ca doua saptamani si ceva nu a mancat toata ziua decat maxim 3 lingurite de iaurt si lapte (pe care nu-l refuza niciodata)...nu a vrut nici biscuiti, nici grisine...nimic. Eu sunt ferm convinsa ca datorita durerilor provocate de iesirea maselelor (ii ies 4 odata...si tot ies de cateva luni...de ne-a iesit noua par alb, ca inca mai au)...in rest era sanatos, ca l-am dus si eu la control. Dupa ce trecea perioada, incepea sa manance ca inainte...adica orice si oricum...dupa cum stii, nu sunt adepta jucatului la masa si cand refuza mancarea o bag la frigider si gata masa.
Acum 2 zile tocmai am iesit dintr-o faza similara...cu nemancare...asa ca...nervi de otel...si pofta cat mai mare pentru alexa!


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=279
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.