Index www.parinti.com > Alimentatia copiilor >Alimentatia artificiala a sugarului
ce experienta aveti cu similac?
15.04.2008 6:15
ce experienta aveti cu similac?
IOANA83
ce imi puteti spune de similac?
eu ii dau lui bebe similac advance de la 1 la 6 luni si ii merge foarte bine, a luat in greutate bine si nu a racit deloc. stiu ca e un lapte care s-a folosit mult in timp in romania , cred ca si eu am baut similac :D

16.04.2008 11:41
valiko
Si eu am folosit similac pt fiica mea dar eu alaptam si ii dadeam doar atunci cand nu-mi ajungea laptele.Oricum am fost foarte multumita de similac.Mie mi-a fost recomandat de medic care mi-a spus ca imi recomanda similac sau lactana care dupa parerea ei sunt cele mai bune.Din pacate dupa 8 luni nu a mai vrut similac si a trebuit sa-l inlocuiesc cu Nan dupa ce am incercat Milumil si Lactana.Ce nu mi-a placut la similac era aspectul(ca de praf de creta).
30.04.2008 12:38
cristiana121182
Dragele mele si noi bem Similac advance de ceva timp tot pt ca nu era destul cel de la san si a mers foarte bine, tot pediatrul l-a recomandat ceea ce te sfatuiesc si pe tine....ei stiu cel mai bine ce ii trebuie celui mic! oricum eu sunt foarte multumita nu e nici foarte scump asa ca pot spune ca intradevar e un lapte foarte bun.
08.07.2008 10:03
camilili
Locatie: Radauti
Si noi tot cu Similac advance ne hranim,..inca din prima saptamana si ne merge bine..ne-am nascut prematur dar am recuperat din mers...am incercat si similac cu foer..insa nu prea ne-a placut!
09.07.2008 8:11
roxmaryn
Si eu am dat fetitei Similac. La inceput a baut Alprem de la Nestle, era un lapte special pentru prematuri. Apoi mi s-a recomandat Similacul fiind la momentul acela cel mai aproape de laptele matern. Si fetita mea a recuperat foarte bine in greutate si i-a mers excelent cu el. Vreau sa spun ca prima data mi-a racit dupa 1 an . Asta se intampla acum 7 ani si ceva. Intr-e timp unii spun ca ar face copilul cam pufos, ca e prea gras, ca alte formule sunt mai complete, etc.
Ca o paranteza, ma uitam o data la un documentar pe Discovery si la un centru unde se ocupau de animalute, aveau niste pui de cimpanzeu. Au luat mai mule formule de lapte si le-au comparat in laborator. Cea mai completa si hranitoare formula a fost Similac. Pe care l-au dat puiutilor de maimutica si absolut toti l-au acceptat si le-a mers foarte bine cu el rad

18.11.2008 12:29
valentinna
Si eu sunt foarte multumita de Similac.Am alaptat pana la 8 luni si de 3 luni ii dau similac gain.Copilul creste foarte bine si nu a racit niciodata.Singura problema e ca nu il gasesc tot timpul in farmacii si deloc in supermarketuri.

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=28408
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.