Index www.parinti.com > Alimentatia copiilor >Alimentatia artificiala a sugarului
nu vrea formula
02.09.2008 11:03
nu vrea formula
nazek
buna mamici am o fetita de 3luni si am o mare problema nu mai am indeajuns lapte iar formula nu vrea deloc plinge foarte tare si scuipa cind incerc sa ii dau .Ce pot sa fac ca sunt disperata ca nu se mai satura cu laptele meu
02.09.2008 11:19
oana_alina
Buna Nazek!!
Daca nu vrea formula n-o forta, incearca s-o pui mult mai des la san ca sa se regleze lactatia.Bea multe lichide, ceai de anason si chimen, galactogil sau nutrinatal.
Nu renunta asa de usor la alaptat ca o sa-ti para rau mai tarziu.Daca ii bagi biberonul cu lapte praf incet, incet o sa renunte la san.
Bafta si sa ma tii la curent cum mai esti!!

02.09.2008 11:32
roxanamirela
Locatie: Bucuresti
Nazek, ai incredere.Laptele tau este destul.In jurul a 3 luni bebeul are un puseu de crestere si devine mai agitat, laptele nu vine cum ar vrea el sa vina si de aici plansul.Trebuie sa-l pui cat mai des la san pentru a se regla productia de lapte in functie de nevoile copilului. In acest caz, biberonul cu formula nu este chiar cel mai recomandat pentru ca , in timp, poate duce la intarcare precoce.
Rabdare multa din partea ta si pus copilul la san cat mai des, cand cere.
Succes!

rox

02.09.2008 1:48
Gugureata
Locatie: Bucuresti
Si sfatul meu este acelasi:pune-o mai mult la san pentru a se regla lactatia.Dar daca totusi vrei sa-i dai formula va trebui sa-ti dai seama ce anume refuza :laptele sau bibe.Iti spun asta pentru ca si eu am avut aceiasi problema,refuza bibe si mi-a luat foarte mult timp pana sa o fac sa accepte biberonul(aproximativ 2 luni).Multa sanatate
28.09.2008 7:52
nazek
va multumesc fetelor am renuntat sa o mai chinui cu formula si acum ii dau mai des sa manince si se pare ca totul e bine ia bine in greutate si e foarte vioaie :)
28.09.2008 12:41
roxanamirela
Locatie: Bucuresti
Ai ales foarte bine!Succes in continuare!

rox


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=30140
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.