Index www.parinti.com > Una, alta >Cultural
cum sa publici o carte pentru copii
15.10.2008 9:55
cum sa publici o carte pentru copii
lauramaria
Locatie: Timisoara
Buna! De ceva vreme mi-am redescoperit o veche pasiune si am scris niste povestioare si niste poezii pentru copii. As vrea sa le public la o editura. Am incercat pe net pe la Teora si Crisan dar fara succes. Cineva binevoitor m-a asigurat ca, daca ''nu cunosc pe nimeni in bransa'', nu am nici o sansa. M-a demoralizat rau de tot.
As vrea sa ii fac o surpriza Larei de Craciun, dar m-am cam dezumflat .
Nu prea stiu ce sa fac si la cine sa apelez. Voi stiti ceva despre cum ar trebui sa procedez, sau pur si simplu ar trebui sa renunt la idee?

15.10.2008 12:43
versace
sub nici o forma nu trebuie sa renunti la idee!mergi inainte si lupta!Dar lupta nu inseamna sa stai acasa...trebuie sa iei cartea sa faci vreo zece copii si sa o dai la casele care editeaza sa o citeasca.tre sa bati cu pumnul in usa tuturor acesto case(poti sa iei adresele din paginile albe sau aurii) si sa expui ce vrei sa faci!fii ambitioasa si vei reusi SIGUR.MULT SUCCES
15.10.2008 12:53
lauramaria
Locatie: Timisoara
multumesc de incurajari. Din pacate sunt lipita de pat ca am o sarcina cu probleme si umblatul din editura in editura nu pare ceva realizabil in viitorul apropiat. ma gandeam poate stiti edituri mai noi sau cunoasteti persoane carora as putea sa le trimit pe net lucrarile pentru o evaluare.
oricum, mersi mult.

13.03.2013 11:16
laurk1
Te-ai gandit adesea sa scrii la randul tau o carte, dar nu ptrea stii cum ar trebui sa faci? Iata mai jos niste pasi pentru a te ajuta. http://cumfacsa.ro/arta-fun/cum-sa-scrii-o-carte

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=30736
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.