Index www.parinti.com > Citeste! >Anunturi
forum nou: Punctul de plecare
04.07.2004 10:25
forum nou: Punctul de plecare
admin
Forumul "Punctul de plecare" a fost creat pentru a mentine consistenta forumului si pentru a usura cautarea subiectelor cele mai des intalnite.
Inainte de a deschide un subiect, membrii sunt rugati sa consulte "Punctul de plecare".

26.08.2004 10:06
Cora
As putea stii si eu de ce naiba acest Punct de plecare nu-i consultat inainte de a deschide mereu si mereu aceleasi subiecte? Acolo-s selectionate subiectele de pe forum, articolele, chiar link la enciclopedia copilului.

Eu daca as fi mai nou pe forum, de curiozitate daca nu din alt motiv, as citi mai intii ce-i la acest Punct de plecare, si daca am nelamuriri as pune intrebari la unul din subiectele cele mai nelamurite.

Eu incerc sa string cit mai multe si mai variate... de fapt majoritatea, cel putin in privinta copiilor sint grupate, dar nu mereu am chef si stare sa le si postez... este o munca dificila sa deschizi zeci si zeci de subiecte sa le preiei link-ul si titlul original. Va spun sincer ca eu personal as aprecia daca le-ati acorda macar 1 minut atentie inainte de a posta o intrebare pusa deja de mai multe ori.

Multumesc.

28.09.2004 7:51
veverituca
Locatie: Bucuresti
Gata, eu deja m-am conformat.
28.09.2004 8:05
Planorista
Personal imi cer scuze ca n-am consultat "Punctul de plecare" inainte de a-mi deschide gura. Si defapt situatia sta cam asa: ma intereseaza parerea persoanelor care activeaza ACUM pe forum pentru ca am prins drag de ele. Oricum promit ca n-o sa se mai repete la naiba.
28.09.2004 10:58
ina_nz
Locatie: auckland, new zealand
Hai mai nu te oftica prea tare ca itzi taiem nasul la Planor rad rad
Sunt sigura ca aici e vorba de anumite subiecte in care fetele au povestit pe larg experientzele lor iar la un subiect nou, identic cu cel vechi, nimeni nu mai are chef shi mai ales timp sa spuna aceeashi poveste. De ex. subiecte ca: cezariana, epidurala, sotzul a asistat la nashtere, alaptare, pipi la olitza, shi alte sute shi sute de alte subiecte de genul asta pot fi citite mai intai la Punctul de plecare shi apoi daca sunt nelamuriri sa se ceara alte informatziii, eventual chiar in cadrul aceluiashi subiect. Se pastreaza astfel o consistentza a informatziilor shi raspunsurilor ce nu poate fi decat in ajutorul nostru.

29.09.2004 6:39
Punctul de plecare
anablandiana
Locatie: Bucuresti
Da,numai ca de acum 2 ani si pina in momentul de fata au intrat multi membrii noi,fiecare cu experienta lui personala iar alti membrii au disparut cu totul.Eu citesc tot ce pot din urma cu mare interes si gasesc nume pe care nu le mai vad pe aici printre noi.Oricum si informatia medicala evolueaza,oamenii se transforma si ei si asta e...discutiile se vor repeta (unele dintre ele) si nu cred ca e cazul sa ne suparam. Probabil sunt si membrii care n au acces tot timpul la net ,mai fura si ei din timpul de la serviciu si nu apuca sa citeasca mare lucru pana ce o problema arzatoare le intervine in viata si pun si ei o intrebare atunci,care s-a mai dezbatut,dar nu te obliga nimeni sa-i raspunzi daca n-ai timp sau chef.
29.09.2004 7:00
ina_nz
Locatie: auckland, new zealand
Mie mi-e de-a dreptul perpendicular daca se deschid in aceeashi zi 100 de subiecte identice, eu am dat explicatziile de mai sus in ideea de a fi de folos celor care cauta raspuns la anumite intrebari. Zau daca nu mi se pare mai comod ca intai sa citesc ce exista deja adunat shi apoi sa pun intrebari ce nu-shi gasesc raspunsul in ce s-a mai scris.
Tu spui:
Probabil sunt si membrii care n au acces tot timpul la net ,mai fura si ei din timpul de la serviciu si nu apuca sa citeasca mare lucru pana ce o problema arzatoare le intervine in viata si pun si ei o intrebare atunci,care s-a mai dezbatut,dar nu te obliga nimeni sa-i raspunzi daca n-ai timp sau chef.

Iar eu dupa logica mea ash spune ca in graba verifici daca nu exista deja raspuns la problema, de ce sa mai pierd timp postand shi ashteptand cateva zile pana se strang cateva raspunsuri.

Ma rog......fiecare cu parerea lui.........nu ma mai lua la rost ca n-am dat cu parul rad

29.09.2004 7:20
bursucu
Locatie: dincolo de nori
----------
Planorista a scris:
Personal imi cer scuze ca n-am consultat "Punctul de plecare" inainte de a-mi deschide gura. Si defapt situatia sta cam asa: ma intereseaza parerea persoanelor care activeaza ACUM pe forum pentru ca am prins drag de ele. Oricum promit ca n-o sa se mai repete la naiba.
----------

Imi fac <mea culpa>, dar chiar a inceput sa-mi placa aici la voi!!! scot limba (de voi) unde-i cald si bine.. rad rad rad ...parca mi-e viata mai plina si nu mai simt atata singuratate.... Adorm cu voi in gand, ma trezesc cu voi in gand.... "oare ce mai fac fetele mele?????
Mii de scuze asa ca .... da capo( exclamatie )

29.09.2004 7:28
findus
Bursucel esti un dulce , uite ia de la mine un sarut !!!
29.09.2004 7:31
bursucu
Locatie: dincolo de nori
----------
findus a scris:
Bursucel esti un dulce , uite ia de la mine un sarut !!!
----------

zambet jenat

29.09.2004 1:55
Re: Punctul de plecare
admin
----------
citat:
Oricum si informatia medicala evolueaza,oamenii se transforma si ei si asta e...discutiile se vor repeta (unele dintre ele) si nu cred ca e cazul sa ne suparam.
----------

cand informatia medicala evolueaza, se poate contrazice informatia existenta mult mai usor. altfel la o cautare vor aparea informatii care se bat cap in cap.


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=3401
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.