Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Dintisori
dintisorii
30.01.2010 9:33
dintisorii
lora3
am fost la dentist in franta anul trecut si mia zis k nu i sau format radacinile celorlanti dintisori
15.02.2010 10:12
jigg
pe tema asta poti sa incerci sa intrebi/dicuti pe forumul dental tv [...] sunt medici stomatologi f buni care raspund acolo. Poate primesti si o recomandare pentru un consult profesionist si undeva in Romania. Bafta!
09.07.2013 1:11
alessia_ionescu
Salutare parinti!
Sunt mama a 2 copii (un baiat 5 ani si o fata 7 ani) si ii duc de 2-3 ori pe ani la dentist. Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel. Insa cred ca cel mai important este unde il duceti, pentru ca pe viitor copiii sa nu aiba traume cand aud de dentist.
Noi mergem la o clinica stomatologica unde au cabinet special pentru copii, cu sala de asteptare destinata lor, unde pot sa se joace si sa coloreze pana sunt luati pe scaun, pentru a nu le mai fi teama. Cabinetul pentru copii este frumos colorat, cu o tematica pentru copii, iar aparatura are anumite denumirii (ii ziceau la turbina aceea bondarel, pentru ca bazaie ca un bondarel). In felul asta mi-am invatat copiii sa nu le fie frica de dentist. Clinica este in Bucuresti, pe Titulescu (la iesirea din pasajul de la Victoriei), au si site. www.clinica32.ro .
Pupici la toti! Sa avem grija de dantura copiilor nostri!


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=36439
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.