Index www.parinti.com > Medici, spitale >Ginecologi din maternitati, spitale, clinici
Dr. Dana Oprescu - Polizu
19.01.2011 10:27
Dr. Dana Oprescu - Polizu
Luv31
Locatie: Bucuresti
O cunoasteti pe doamna dr. Oprescu? Lucreaza la Polizu.
Ati nascut cu dumneaei? Cum e ca medic?

19.01.2011 10:07
Marinutza
Locatie: Bucuresti
Eu am nascut cu D-na Dr in 2005. si in timpul sarcinii si in timpul nasterii D-na Dr. a fost de nota 10!!!
20.01.2011 1:15
Luv31
Locatie: Bucuresti
multumesc. am citit ca e un medic bun si dedicat, insa pleaca destul din tara si nu poate asista intotdeauna la nastere. se pare ca la tine nu a fost cazul.
24.01.2011 10:43
Luv31
Locatie: Bucuresti
nimic???? nimeni nu mai stie nimic????
haideti!!! curaj!!!!!

01.06.2011 2:14
dr oprescu
delydely
Eu am avut placerea de a o cunoaste timp de aproape 9 luni. Mergeam lunar la Academica pentru monitorizarea sarcinii. Din punctul meu de vedere e un medic ok. E o persoana deschisa si in plus este foarte experimentata. Singurul inconvenient si cel mai mare este ca nu te poti baza pe ea.Eu nu eram din Buc si trebuia sa nasc la sfarsitul lunii august prin cezariana. In loc sa ma programeze la o data anume, m-a chemat in ultima luna saptamanal si-mi zicea ca mai stam putin...Am ajuns la 40 de saptamani si ea tot nu zicea cand sa vin nasc...La ultimul control mi-a spus sa revin dupa 5 zile cu bagajele facute pentru internare. Am avut inspiratia ca inainte sa plec de acasa sa-i mai dau un tel si raspunsul ei a fost: "aaa, pai eu saptamana asta nu sunt ca plec din tara"...Daca n-o sunam, bateam drumul degeaba pana-n Buc ( aprox 200 km). Numai bine ca intre timp mi s-au rupt membranele si am ajuns noaptea la urgente in orasul meu si am nascut cu medicul de garda.
in concluzie, te poate lasa balta cu cea mai mare usurinta...

01.06.2011 4:31
Marinutza
Locatie: Bucuresti
eu aveam DPN pe 4 aprilie, data la care D-na Doctor nu mai era in tara si din acest motiv, in ziua de 29 martie m-a chemat la spital urmand sa ma prezinte medicului care m-ar fi avut in grija in cazul in care nasteam dupa acea data. norocul meu a fost ca fix in 29 s-a declansat nasterea asa ca m-am dus la spital si am nascut cu d-na doctor dupa mai bine bine 14 ore de travaliu. timp in care dansa a stat langa mine, m-a ajutat foarte mult atat in timpul nasterii cat si dupa.
poate ca acum are agenda mai incarcata fata de cum era in 2005 dar cu toate astea este un medic de exceptie.

06.10.2014 10:25
Dr Oprescu
vivi1428
Eu am nascut in 2008 cu dna dr. Am facut cezariana si a fost foarte ok. Mi-a urmarit sarcina si chiar daca a fost plecata din tara , de fiecare data mi-a lasat un contact cu alt medic. Acum sunt insarcinata din nou si o sa nasc tot la polizu cu dansa. E neplacut timpul de asteptare la fiecare consult, are f multe paciente dar de fiecare data e foarte atenta si draguta. Mie personal imi da incredere si siguranta. o recomand din suflet.
06.05.2015 9:10
spitalul Polizu de la Buzesti doctor Voichitoiu dezastru
tinaenache
Nu mergeti la dnul doctor Voichitoiu pur si simplu isi bate joc de pacienti rusine,isi tine cursurile si lasa pacientii programati pe hol cu orele oameni buni am stat acolo mai bine de 3ore si nimeni nu ma ajuta sa iau legatura cu dansul eram programata si plateam consultatia .nu va sfatuiesc sa mergeti la dansul si nici la acest spital.Ca sa nu va mai spun cat am stat la telefon pentru programare cu doamnele de la secretariat care ma plasau de una la cealalta pentru o simpla programare in final sa imi spuna sa revin mai tarziu ca au treaba...vorbesc despre o simpla ecografie transvaginala care sa imi justifice o hemoragie puternica cu putin timp in urma....ma repet rusine dnului doctor Voichitoiu Andrei nu respecta deloc pacientii care stau acolo cu diferite probleme nu din placere[/b]

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=39121
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.