Index www.parinti.com > Administrative >Concursuri parinti.com
Regulament concurs Cetelem
05.04.2011 10:02
Regulament concurs Cetelem
admin
1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. S.C. Cetelem IFN S.A., avand sediul social in Bucuresti, Str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/13611/2002, avand Cod Unic de Inregistrare 15104905, cod de inregistrare fiscala RO 15104905, capital social subscris si varsat: 92.273.600,00 lei, cont RO 75 BACX 0000 0000 7026 1111, deschis la Unicredit Tiriac Bank – Sucursala Panduri, numar de inregistrare in Registrul General: RG – PJR – 41 – 110134/ 18.06.2007, numar de inregistrare in Registrul Special: RS – PJR – 41 – 110022/ 18.06.2007,
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.parinti.com.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor S.C. Cetelem IFN S.A si Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 5 aprilie – 5 mai 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 4 mai 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. Fiecare participant trebuie sa raspunda corect la intrebarea din topicul de concurs, postand un raspuns in cadrul aceluiasi topic.
4.b. Fiecare participanta va raspunde la intrebarea de concurs: Tu ce ai face cu un credit de la CETELEM?
4.c. Fiecare user parinti.com poate raspunde la intrebare o singura data.
IMPORTANT!
• Pentru a putea raspunde la intrebarea concursului, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont parinti.com, creeaza-ti unul .
• ATENTIE! Datele de contact pe care le vei trimite prin mesaj privat catre admin parinti.com (ale contului tau) trebuie sa fie corecte, complete si reale.
• E obligatoriu ca datele trecute in mesajul catre admin parinti.com (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei persoane.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
La finalul concursului va fi ales un singur castigator dintre participantii la concurs, organizatorul alegand cea mai frumoasa poveste dintre toate cele inscrise in concurs.
Castigatorul va fi anuntat cel mai tarziu pe data de 10 mai 2011.

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
6.a. Numele castigatorului va fi anuntat in topicul de concurs cel mai tarziu pe data de 10 mai 2011.
6.b. In ziua in care va fi anuntat pe site, castigatorul vor primi un e-mail si/sau mesaj privat din partea parinti.com pentru a i se oferi detalii despre cum va intra in posesia premiului.
• ATENTIE! Daca datele trecute in contul parinti.com sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca adresa de e-mail este gresita, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.
6.c. Castigatorul trebuie sa raspunda in maxim 5 zile de la primirea e-mail-ului din partea redactiei parinti.com, pentru a-si revendica premiul.

7. PREMII
7.a. Castigatorul va primi un telefon Samsung S3370, in valoare de 419 lei.
7.b. Premiul nu se acorda in bani.
7.c. Premiul va fi trimis de organizatorul concursului, prin posta sau curier.
Daca persoana castigatoare are domiciliul in Bucuresti, aceasta va veni personal la sediul redactiei Sanoma Hearst Romania SRL (str. Buzesti nr. 85, etaj 4, sector 1, Bucuresti), pentru a intra in posestia premiului.

8. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTELOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.parinti.com
Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Prin participarea la acest concurs, participantii isi dau acordul ca datele lor personale, in speta adresa de e-mail, dar fara a se limita la aceasta sa fie folosite pentru receptionarea de mesaje publicitare electronice de la organizatorul concursului, respectiv S.C. Cetelem IFN S.A, in conditiile respectarii politicii de confidentialitate a datelor.


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=39606
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.