Index www.parinti.com > Materna / paterna >Nasterea
nu se lasa burta
18.11.2011 11:09
nu se lasa burta
wioleta
salut
va rogsa ma ajutati...am intrat in 39 de saptamani si burtica mea nu a coborat...fac cezariana este important acest lucru? ce pot face?va multumesc

21.11.2011 2:48
Happy_mami2007
Nu cred ca-i neaparat o conditie .. eu am 2 nasteri , prima naturala , declansata de la sine , si mie inca in dimineata nasterii burta imi era la fel .. a trebuit sa ma apese doctorita pe burta sa coboare copilul , eram dilatata si cu apa rupta si bebita nu cobora ..
A doua oara , cezariana , la fel , la termen , burta mea tot sus .. desigur , se intampla sa si coboare cand se pregatesc copiii de iesit , dar nu cred ca-i ceva esential .. mai ales daca esti la termen .
Recuperare rapida si un bebe sanatos si cuminte sarutsarutsarut .

21.11.2011 5:58
ralucutza15
Locatie: cluj
mie la 38 de saptamani mi s-au fisurat membranele, am fost internata la nastere cu burta sub sani, nu era deloc coborata, in timpul travaliului provocat (ca nu aveam contractii deloc) mai bine zis fix inainte de nasterea propriu zisa doctorul si cu rezidentii s-au apasat pe burta sa coboare copilul. si am nascut intr-un final natural asa cum mi-am dorit. eu zic ca inca mai are timp si sa coboare, 3 saptamani e mult. nastere usoara!

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=40389
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.