Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Imunizare
a folosit cineva "first defense"?
29.01.2012 6:33
a folosit cineva "first defense"?
mimilyca
Locatie: In curtea balaurului
Buna,
Am si eu un pui mic, in primul an la camin si suntem in plin proces de imunizare.....adica din toamna, de cand a intrat in comunitate baietelul meu a facut doua cure de antibiotice(augumentin si azitromicina) la interval de o luna si ceva si suntem la un pas de a mai face o cura. Ne lovim si noi de o problema cu febra care ne lasa dupa 3 zile de antitermice si poi reapare confuz , de o giardia si alte minunatii dintr-astea. AM mers la cate un medic si fiecare ne recomanda o gramada de medicamente care nu iau in seama nici macar recomandarile producatorilor....adica fervex la copil de 3 ani (cum de am indraznit sa nu-i dam? surprins ) si multe altele....doze duble de medicamente fata de maximum de pe prospect....nu stiu ce sa zic....Unul dintre medici mi-a recomandat acest "first defense" ca fiind oarecum o solutie pentru probleme noastre. Am citi si eu prospectul si suna foarte bine. Ati folosit cumva? A fost eficient?

30.01.2012 10:39
ket
Locatie: Bucuresti
buna,
baietelul meu a luat anul trecut pe vremea asta first defence la recomandarea medicului, impreuna cu imunogrip, timp de o luna de zile, in urma a 2 episoade de bronsiolite facute in decurs de 2 luni.

pana la mijlocul lui iunie cand s-a pricopsit cu o raceala (viroza confuz ) nu am mai avut nici o problema, dar nu stiu daca datorita acestei scheme de imunizare, sau ca urmare a faptului ca el nu intrase in colectivitate, iar eu l-am protejat de copiii bolnavi cat am putut, mai putin la o petrecere de copii in primavara unde erau cativa cu mucisori la nas, s-a jucat cu ei, nu aveam cum sa-l tin deoparte dar din fericire nu a luat nimic atunci.

multa sanatate

05.02.2012 3:20
carmenkiki
Locatie: Stanjenelului nr 2 u6 sc a ap 2
Primul an de gradi a fost un cosmar pentru noi:raceli, bronsite, conjunctivita, otita si multe altele. Am folosit first defense in mai anul trecut cand ne-am confruntat cu o raceala si tuse urata plus stricat la burtica. Pe langa tratamentul dat din plante pentru tuse(Prospan) si Enteroseptin pentru burtica am luat si First Defense. Rezultatele au fost rapide.Nu stiu daca administrat singur este la fel de eficace.I-am mai dat si Colostrum cu prebiotice si pana in octombrie nu a mai avut nimic. Insa sunt destul de scumpe si din experienta noastra un rezultat mult mai bun au avut produsele apicole. Laptisor de matca liofilizat cura de 10 zile de 2 ori pe an, o lingurita de polen pe zi cam 2 luni si apoi pauza de o luna plus tablete supt propolis echinaceea si vit C 3 luni cu pauze. Dupa aceasta cura cu produse apicole copilul nu a mai avut nimic Suntem in februarie si nu a mai lipsit nici o zi de la gradi

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=40671
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.