Index www.parinti.com > Administrative >Concursuri parinti.com
Regulament concurs E-Boda
20.02.2012 12:37
Regulament concurs E-Boda
admin
1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. S.C. ROSAL IMPORT EXPORT S.R.L. cu sediul in Sos. Dudesti-Pantelimon nr. 2-4-6, camera 24
Sector 3, Bucuresti, cod 033093, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/17729/2003 Cod Fiscal RO 16021123

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.parinti.com.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor S.C. ROSAL IMPORT EXPORT S.R.L si Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 20 februarie-12 martie 2012. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 12 martie 2012. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. Fiecare participant trebuie sa raspunda deschis la intrebarea postata topicul de concurs, postand un raspuns in cadrul aceluiasi topic.
4.b. Fiecare participant va raspunde la intrebarea de concurs: Cum v-a ajutat tehnologia in viata de parinti si ce articole special concepute pentru bebelusi le-ati considerat cele mai utile ?
4.c. Fiecare user parinti.com poate raspunde la intrebare o singura data.
IMPORTANT!
• Pentru a putea raspunde la intrebarea concursului, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont parinti.com, creeaza-ti unul aici.
• ATENTIE! Datele de contact ale contului tau/mesajul privat catre admin trebuie sa fie corecte, complete si reale. Chiar daca ai deja un cont in parinti.com, actualizeaza-ti datele. Cum? Dupa ce te loghezi in site, verifica daca toate datele tale sunt corecte, inclusiv adresa completa. (Formularul nu este vizibil decat daca il accesezi DUPA CE te-ai logat in site!)
• E obligatoriu ca datele trecute in contul parinti.com/ mesajul privat catre admin (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei persoane.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
La finalul concursului vor fi alesi 2 de castigatori dintre participantii la concurs prin tragere la sorti.
Castigatorii vor fi anuntati cel mai tarziu pe data de 30 martie 2012.

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
6.a. Numele castigatorilor vor fi anuntate in topicul de concurs cel mai tarziu pe data de 30 martie 2012
6.b. In ziua in care va fi anuntat pe site, fiecare castigator va primi un e-mail si/sau mesaj privat din partea parinti.com pentru a i se oferi detalii despre cum va intra in posesia premiului.
• ATENTIE! Daca datele trecute in contul parinti.com sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca adresa de e-mail este gresita, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.
6.c. Castigatorul trebuie sa raspunda in maximum 5 zile de la primirea e-mail-ului din partea redactiei parinti.com, pentru a-si revendica premiul.

7. PREMII
7.a. Fiecare din cei 2 castigatori va primi cate un premiu care va consta in:
1 Umidificatoar cu ultrasunete E-Boda Breeze 201
7.b. Valoarea totala a celor 2 premii este de 500 lei (include TVA)

7.b. Premiul nu se acorda in bani.
7.c. Premiul va fi trimis de organizatorul concursului, prin posta sau curier.

8. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTELOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.parinti.com
Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=40745
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.