Index www.parinti.com > Casnicie, familie >Casnicie, familie
Viata grea in doi
29.09.2014 9:06
Viata grea in doi
Mermaidd
Buna! As dori tare mult sa primesc niste sfaturi de la voi in ce priveste casnicia mea.
Ne-am casatorit acum 1 an si putin. Desi ne-am cunoscut cu multi ani in urma si am fost amici, ca si cuplu am fost doar putin timp, cam 8 luni. Suntem tineri amandoi, eu inca in facultate, el lucreaza. De cand ne-am casatorit au fost si momente bune dar foarte multe momente in care ne-am certat. In majoritatea timpului ne certam. Pentru toate nimicurile. E suficient o vorba sau un gest. Amandoi suntem suparaciosi si orgoliosi. Totusi cred ca el e putin mai orgolios ca si mine. De multe ori am stat zile fara sa ne vorbim.
Eu sunt o fire foarte sensibila si sufar foarte mult pentru ca aceasta casnicie nu e ceea ce mi-am dorit, ceea ce ar trebui sa fie in primii ani, lapte si miere, sau macar pe aproape.
Eu sunt foarte calda cu el si el se comporta foarte rece, nu stiu cum as putea sa ii mai intru in voie. Stie ca nu poate sa ma piarda si atunci nu mai lupta pentru mine.
Ce credeti ca ar trebui sa fac?

20.09.2015 3:53
margaritar
Draga Mermaidd, nu cred ca e atat de important cat timp ati fost cuplu inainte de casatorie; mai important mi se pare cat ati reusit sa va cunoasteti in tot acest timp. Dar daca ati luat aceasta decizie de a va casatori, ma gandesc ca va iubiti si daca ati facut cununia religioasa asta ajuta foarte mult, fiindca Dumnezeu lucreaza pentru voi. Ca totul sa mearga bine trebuie ca si voi sa lucrati in aceeasi directie. Fiindca acum ma adresez tie, iti pot spune ca in ceea ce priveste orgoliul trebuie sa ii fii un model. Daca vei renunta prima, incetul cu incetul si el va fi dezarmat. Postul, rugaciunea sotilor unul pentru altul, taina spovedaniei si a Sfintei Impartasanii ar ajuta de asemeni extrem de mult.
jLaptele si mierea vor curge atunci cand va veti lasa in mainile Domnului. Fara ambitii prostesti intre voi.Tot ce ai de facut este sa il iubesti. Gandeste-te ca orgoliul sau mandria stau la baza tuturor relelor de pe acest pamant. Lucifer, cel mai frumos inger a cazut din Imparatia Cerurilor din mandrie-nu'i ajungea ce avea. Nu faceti aceeasi greseala! Nu pierdeti bucuria vietii de familie cazand in ispita orgoliului.
Doamne ajuta!


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=41864
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.