Index www.parinti.com > Medici, spitale >Medici specialisti
Medic stomatolog bun
28.01.2015 1:38
Medic stomatolog bun
raluk1
Buna ziua, mamicutelor,

Sunt in cautarea unui medic stomatolog bun in Bucuresti Titan, sector 3. Am gasit la un moment dat o recomandare a scufiteiroz (http://www.stomatologietitan.ro). Nu stiu nimic despre cabinetul ala si nici despre altul din zona. Daca aveti pareri pro sau contra fata de recomandarea ei sau daca stiti vreun alt cabinet bun, va rog sa imi scrieti si mie, ca sunt disperata!!!!

PS: As prefera sa scrieti pe forum si nu prive; nu vreau sa pastrez informatiile utile doar pentru mine. Caut de juma' de zi un doctor bun si mereu am gasit in rezultate raspunsuri de genul: "trimit pe prive datele de contact" nervos , prin urmare, nu am aflat nimic, ca nu eram parte in discutie.

PS2: Scufitaroz, daca vezi mesajul meu si ai chef, vrei sa imi spui pe la ce doctori stomatologi ai mai fost sau daca l-ai pastrat pe cel recomandat?
Mersi mult si multa, multa sanatate!

Raluca

12.03.2015 3:19
happyastrid
Locatie: Bucuresti
M-am trezit tarziu, dar iti fac o recomandare cu tot dragul. Copiii mei merg de cand erau mititei - la control, apoi la scos dintisori, acum la plombe trist- la Imperial Dent - vezi ca u cabinet la Piata Alba Iulia, la Piata Victoriei si la Piata Delfinul. Ai mei merg acum la doamna doctor Adriana Gargarici, care este la fel de draguta ca si numele pe care il poarta, iar daca vrei la Piata Delfinul -acolo o gasesti pe doamna doctor Raluca Manea - super draguta si ea, am mai fost cand doctorita noastra era in concediu si era vreo urgenta!

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=41920
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.