Index www.parinti.com > Casnicie, familie >Casa
Mobila Minnie Mouse pentru toate buzunarele
29.07.2016 3:38
Mobila Minnie Mouse pentru toate buzunarele
Gianina86
Dragi parinti de fetite,

Trebuie sa va impartasesc ca am implinit visul fetitei mele: i-am mobilat dormitorul pe tema mult iubita de ea: MINNIE MOUSE. Am tot cautat on-line mobila pentru copii, nu foarte scumpa, cat sa fie pentru buzunare medii, de calitate, cu eroina fetitei mele, Minnie Mouse, sa fie compusa dintr-un pat, un sifonier, un birou, si ma gandeam si la o comoda cu cateva sertare, numai buna de pus in ea rechizitele, jucariile sau chiar sosetele, de ce nu?

Dupa cateva cautari, imi disparuse orice speranta, pentru ca am gasit mobila pentru copii foarte scumpa, furnizorii nu ofereau nici garantie, materialul nu era foarte bun….Pana cand, am intrat pe un forum, si am vazut cum un parinte se lauda cu noua lui achizitie pentru copil, un Pat Minnie Mouse! Imediat am intrat pe site-ul catre facea trimitere www.magazinepentrucopii.ro , am dat o raita si am si gasit ce vroiam! Echipa este prompa, te sfatuieste, nu vrea doar sa vanda si atat, ofera Garantie si posibilitate de retur!

Iata ce mobila am ales pentru dormitorul baietelului meu: pat, sifonier, comoda si o bancuta cu spatiu pentru depozitare!
Va recomand cu mare drag echipa www.magazinepentrucopii.ro !Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=42149
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.