Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Sanatate
Bacterioterapia
14.10.2016 4:10
Bacterioterapia
happyastrid
Locatie: Bucuresti
Stiu ca in Italia exista un tratament preventiv pentru otita recidivanta la copii. UN tratament simplu, pe principiul bacterioterapiei (asa cum functioneaza cele pentru stocmac), se introduc in nas bacterii bune care sa le neutralizeze pe cele rele. Ei folosesc Rinogermina, un spray pe care il pun nas la copii o data pe zi, timp de o staptamana, la inceputul lunilor reci. Si atat. Oare la noi de ce nu se face?
Am cautat pe net, am citit interviul unei doctorite orl-iste de la Coltea care vorbea despre bacterioterapia intranazala, dar degeaba daca medicamentul nu exista in Romania..

07.11.2016 3:15
Rinogermina este si la noi
mamadematei
Ba se face si la noi. Noua ne-a recomandat pediatrul Rinogermina si am facut deja prima parte a tratamentului: dureaza doar 7 zile. si a fost super ok. Noi am luat picaturile de la o farmacie din Vitan. e adevarat ca s-ar putea sa nu fie peste tot, caci doctorita ne-a trimis in mod special acolo, dar cred ca poti sa gasesti pe net locurile de unde poti lua. Pe cutie scrie ca importatorul este 3F Plantamed, poti suna la ei, daca nu esti din Bucuresti...

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=42194
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.