Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Totul despre BONE
Centru de zi pentru copii cu nevoi speciale
25.09.2018 11:41
Centru de zi pentru copii cu nevoi speciale
MiculUnivers
Avem un copil cu dizabilitati in varsta de 9 ani si cunoastem problemele lipsei de personal de insotire si ingrijire calificat pentru ingrijirea copilului pe perioada zilei. Am schimbat pana acum cateva bone si de fiecare data acestea ne-au lasat fara ajutor, atunci cand totul parea in regula. Ne-am hotarat sa rezolvam definitiv aceasta problema si sa ajutam familiile de copii cu nevoi speciale din Bucuresti, care se confrunta cu aceleasi probleme.
Am infiintat asociatia Micul Meu Univers cu scopul de a crea si a administra un centru de zi, in care copii sa poata fi impreuna, sa socializeze si sa se joace intr-un mediu placut, atata timp cat parintii au de rezolvat problemele cotidiene.
In aceeasi masura ne propunem sa acordam o importanta deosebita personalului insotitor, printr-o recompensa corecta, legala si printr-o sustinere permanenta in calificare.
Oferim posibilitati multiple de plata, atat prin abonamente lunare pentru diverse intervale orare, cat si prin serviciul calculat la ora, astfel incat in orice moment sa aveti un loc sigur pentru copilul dumneavoastra.
Va propunem sa crestem impreuna !
Va asteptam sa ne contactati pentru detalii la numarul de telefon 0745.111.643 sau pe adresa de e-mail [email protected]

18.10.2018 12:53
MarinaRo
Putem ajuta cumva? Ma refer daca exista optiunea de a face vreo donatie.

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=42337
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.