Index www.parinti.com > Copiii >Toate varstele
Adoptia: o cale de a fi si tu fericita
17.10.2004 6:45
Adoptia: o cale de a fi si tu fericita
dakiki
Daca nu puteti avea copii, nu trebuie sa disperati.Dumnezeu are grija si de voi si de copii parasiti.Adoptia este un lucru real .Sunt fericita ca am infiat o fetita minunata si sper ca, daca sunteti si voi in situatia de a nu putea avea copii si va doriti acest lucru, sa aveti curajul sa faceti si voi acest pas.
17.10.2004 11:11
Dodutz
Locatie: Bucuresti
Felicitari, Dakiki, si-ti doresc multa fericire alaturi de norocoasa papusa! Ceea ce ai facut tu mi se pare un gest de o mare noblete sufleteasca. Putini dintre noi ar fi capabili de asa ceva (chiar si in conditiile in care nu pot avea propriii copii), asa ca ma inclin in fata ta.
18.10.2004 6:38
dakiki
Dodutz,
Imi pare bine ca cineva a citit mesajul meu.Intr-adevar ai dreptate: este o papusa : bruneta cu ochii albastri, cu gene lungi si intoarse.

18.10.2004 11:04
ttcrissy
Locatie: Bucuresti
Felicitari sincere si din partea mea! Io tocmai am o prietena care a facut un mic pas spre implinirea acestei dorinte. Din pacate, urmatorii pasi sint mult mai dificili, adica gasirea unui copil mic, nou nascut, asa isi doreste ea.

Daca vrei, da-ne mai multe detalii despre cum ai devenit mami...poate mai ajuti si pe altii.

19.10.2004 5:37
dakiki
Eu zic sa-ti incurajezi prietena si sa-i transmiti sa aiba rabdare, sa nu se grabeasca la alegerea copilului, sa vada cat mai multi copii daca este posibil.Va simti singura care va fi alesul.In cazul meu totul a decurs repede: fetita noastra a fost al doilea copil "vizionat".Am luat-o din maternitate la aproape 3 saptamani. Am vazut-o intr-o zi de luni, marti i-am facut analizele, iar joi dimineata am luat-o acasa in plasament.De cum am vazut-o am fost fermecati de ea si am stiut ca va fi a noastra.Asa a vrut Dumnezeu care a avut grija si de noi, si de ea.Bafta multa prietenei tale !

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=4330
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.