Index www.parinti.com > Copiii >Copii cu nevoi speciale
caut bona
26.10.2004 10:50
caut bona
floare
Caut o bona pentru fetita mea, are 4 ani. Este un copil cu nevoi speciale. Este dezvoltata fizic aproape normal pentru varsta ei, in schimb nu poate sa stea in fundulet, de mers nici nu e vorba, nu vorbeste. Sistemul nervos nu s-a dezvoltat cat ar fi trebuit. Are hidrocefalie compensata, nu a fost nevoie de suntare. Ar fi nevoie de cineva care sa aiba multa rabdare si dragoste de copii, nu este usor sa ai grija de un astfel de copil decat cu fff multa dragoste. Ei se hranesc cu asa ceva.

Daca stiti pe cineva dornic sa faca asa ceva, va rog dati-mi si mie de stire
Salariul este negociabil, programul de lucru e de 10 ore /zi de L-V.


Va multumesc anticipat

gabi

26.10.2004 2:40
pentru gabi
linoi
De ce nu incerci sa o dai la o gradinita speciala? Cred ca acolo ar inainta mai bine mai ales daca este fizioterapie si tot feluri de metode ca sa o poate invata lucruri noi .Si este si mai bine pt. ca sint si alti copii. In casa cu cineva ce ar putea invata ? Numai cu zimbete si dragoste fetita ta nu o sa mearga , nu o sa vorbeasca ssmd. Crede-ma din experienta i-ti spun.Nu stiu cum este in Romania dar poate este ceva de genul asta.Fetita mea are 4 ani nici ea nu merge singura nu sta jos in fundulet mai mult decit de citeva minute dar eu nu incetez sa lucrez cu ea.Si e la o gradinita speciala .In fiecare zi vine acasa cu lucruri noi .Gindeste inaine ce va fi cind va fi mare.Obisnuieste-o sa fie independenta cum poate ea dar sint metode si se poate. Iti doresc mult mult succes!!![/b]
27.10.2004 11:26
intrebare
floare
Multumesc pt. sugestie, eu cel putin nu stiu de existenta unei gradinite pt copii cu nevoi speciale, intr-un singur loc am auzit de un camin pt acesti copii, in care poti sa-ti lasi copilul si sa il iei seara, dar nu primeste decat copii de la 7 ani in sus.

Daca stie altcineva ceva despre existenta unei gradinite pt. copii cu nevoi speciale in Bucuresti il rog sa-mi spuna si mie.

27.10.2004 12:32
dadaca
Locatie: Bucuresti 1
Am o prietena care este patron la Gradinita Bambi (de pe langa fostul Restaurant Budapesta). La ea am vazut si copii cu nevoi speciale.
Merita sa o intrebi: gradinita are curtea proprie, medic,hrana calda si rece sistem catering, atelier de pictura, modalaj, sala de dormit etc.
Pe prietena mea o cheama Carmen Lica si ... cred ca are si site!
Incearca pe Google cu Bambi.

Imi pare rau de problemele voastre, fetelor!
Sper sa le rezolvati... plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist

28.10.2004 10:24
tatisia
Din cate stiu, exista niste centre de zi pt copii cu nevoi speciale - Centrul SF Ana de exemplu, si mai e unul pe la Hala Traian. Si sunt si gradinite de stat pt copii cu nevoi speciale pe langa scolile speciale, nu stiu ce conditii sunt acolo. Incearca si la fundatia Reninco daca ajungeti sa intrebati ca ei sigur stiu mai multe info. Nr de tel nu-l stiu dar cred ca la informatii il au sigur. E la scoala special nr 10. Cred ca e mult mai indicat decat cu bona, ca stiu de la colegi de-ai mei care lucreaza in domeniu cate progrese se pot obtine intr-un mediu favorabil.
Multa bafta

30.10.2004 1:35
floare
multumesc la toti

Incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la colectivitate, Iustina e foarte sensibila. Se imbolnaveste foarte des, febra, raceala, tuse, voma, constipatie sau diaree, acum luam Unasyn-antibiotic, pt infectie urinara, depistata in august si de atunci am luat 5 antibiotice. Eiiii e mult mai complicat ca si cu un copil normal. Nu sunt inca sigura de ce o sa fac, dar cu siguranta o sa ma interesez sa vad conditiile...

10.11.2004 4:59
Ancy
Locatie: Calea Calarasi 46, Bucuresti 3
De ce nu incerci la o agentie de baby sitting? Sau poti sa cauti pe net, sunt o garmada de anunturi.
21.01.2005 12:11
RASPUNS EXACT
naghidorel
Locatie: cluj
PT A STI UNDE SANT ASEMENEA GRADINITE MERGETI LA INSPRCTORATUL SCOLAR LA INSPECTOR PT INVATAMINT SPECIAL SI VA DA LISTA CU TOATE GRADINITELE PT COPII CU PROBLEME DAR CA SA AVETI LISTA COMPLETA MERGETI LA DGASPC DIRECTIA GENERALA DE ASIGURARI SOCIALE PENTRU PROTECTIA COPILULUI UNDE VA POATE INDRUMA SI DACA ESTE CAZUL VA POATE LUA IN EVIDENTA IN SCOPUL PROTECTIEI SOCIALE CONF. LEGII 272 ..273 /2004/ . A LEGII 705

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=4460
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.