Index www.parinti.com > Copiii >Toate varstele
Atentie la pampers facuti in polonia
30.10.2004 2:19
Atentie la pampers facuti in polonia
Piocu
Atentie la pampers. Am cumparat in 27.09.2004 pampers si din cate se pare acestia sunt "speciali", facuti in polonia. Ca urmare daca bebele face un pipi poti sa schimbi pampers-u, ca-i gata, daca te uiti prin el vezi totul. Doamne fereste sa faca un scaun, ca-i sunt gata toate hainutele. E vorba de marimea 4, nu stiu daca sunt probleme si cu alte marimi. Din nefericire am luat 2 baxuri neavand pina acum probleme. Stie cineva cum pot schimba acesti pampers in principiu tot cu pampers da facuti eventual in alta parte?
30.10.2004 2:32
Theodora
Locatie: Atena,
In Grecia Pampers gasim din Germania si din Polonia,de obicei pachetele mari sint din Polonia!
Nu stiu daca Pampers facut pt Romania e acelas cu Pampers facut pt Grecia,probabil nu din spusele tale,pt ca eu atit timp cit am folosit,acum nu mai folosim,decit noaptea si iau niste scutece mai ieftine pt ca de multe ori nici nu fac si le arunc mai cu inima decit pe Pampers,de cle mai multe ori din Polonia,nu am avut nici cea mai mica problema!

E singurul pachet cu care ai avut probleme?
Poate e doar o problema de lot,sau cine stie,Pampers e o firma serioasa,cred eu si nu ar arunca cu buna credinta pe piata produse lipsite de calitate!

La noi exista un nr de tel gratis cu care poti vorbi cu compania in legatura cu orice problema,legata de scutece,daca vrei cupoane...exista un asa nr unde sa poti suna si sa faci cunoscuta problema?

Nu mai bine!

30.10.2004 5:52
emi_us
Locatie: New York
Asta te sfatuiesc si eu sa faci ca sa-ti recuperezi banii pierduti. Suna la reprezentantul Pampers in tara ta si spune-le ce s-a intamplat. In mod normal iti vor trimite altele.
30.10.2004 5:54
emi_us
Locatie: New York
Asta te sfatuiesc si eu sa faci ca sa-ti recuperezi banii pierduti. Suna la reprezentantul Pampers in tara ta si spune-le ce s-a intamplat. In mod normal iti vor trimite altele. Soacra-mea a sunat o data la Coca Cola pentru ca ea avusese norocul sa deschida o cutie care avea un gust tare aiurea. I s-a cerut sa trimita ambalajul la ei si drept "rasplata" i-au trimis un bax de cutii cu Cola acasa.
Incearca!

30.10.2004 5:56
emi_us
Locatie: New York
Bahhh ... scuzati multitudinea mesajelor. Astazi nu ma inteleg cu internetu' prostit
30.10.2004 7:19
Piocu
probabil ca o sa contactez reprezentantii locali, singura problema e ca aici suntem in romania nu in State sau in EU, si nimeni nu te prea baga in seama(doar de aia ati plecat poate de aici). Mersi
30.10.2004 7:41
Atentie la pampers facuti in polonia
MATZA
Locatie: TIMIS RO.
Draga mea ia suna tu la dansii si da-te nepoata lui nu stiu care mare deputat si ameninta cu nu stiu cate procese in care vei cere nu stiu cate despagubiri si nu stiu cate daune morale si sa vezi cum se rezolva problema mai ceva ca-n state foarte fericit Sau ameninta ca se va difuza stirea asta pe nu stiu cate prog de televiziune si mai inca pe atatea prog radio............. nervos

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=4533
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.