Index www.parinti.com > Copiii >Copii cu nevoi speciale
retard mental - apel- sfaturi
23.11.2004 11:11
retard mental - apel- sfaturi
crinabm
Sunt din Baia Mare. Sora mea m-a rugat sa fac un apel pe Internet, ea neavand posibilitatea. Va rog sa-mi scrieti! Eu o sa-i transmit totul si o sa va dau si detalii suplimentare despre comportamentul copilului (Andrei).
Amanunte: un copil de 7 diagnosticat cu retard psihic de 2-3 ani (varsta psihica de 4 ani), excesiv de incapatanat, cu perioade in care este foarte violent, se joaca foarte rar cu copiii. A facut tratament cu Tanakan. Acum se linisteste cu Diazepam si Passiflora.
Daca ma puteti ajuta, va rog sa-mi scrieti. Orice informatie sau sfat sunt foarte bine venite.
daca e cazul, e-mail: [email protected]
Multumesc mult.Ultima modificare efectuata de catre crinabm la 23.11.2004 12:01, modificat de 1 data in total
23.11.2004 11:21
ioanalex
Locatie: Cluj-Napoca
Frecventeaza gradinita sau scoala? Asta l-ar putea ajuta sa accepte mai usor copii si alte persoane straine....
Despre tratamentul medicamentos...Nu ma pricep jenat
Parerea mea e ca este necesar sa mearga in colectivitate, sa i se dea lucruri placute de facut care sa il calmeze(modelaj, sa picteze, sa asculte muzica linistitoare), Si muuulta rabdare cu el...

23.11.2004 7:58
crinabm
Da, a mai fost la gradinita, dar periode mai scurte. Acum trece prin printr-o perioada mai rea, e foarte agitat si nu a mers de o luna.Am scris mai multe la la forumul "Psihologul raspunde". Intr-adevar trebuie multa multa rabdare.
23.11.2004 10:40
cristi
Locatie: Germania
Tanakanul si Encefabolul dau niste crize de surescitare nervoasa foarte puternice la copii.Stiu in cunostinta de cauza,eu intrerupand administrarea lui ,baietelului meu ,pentru ca mai mult rau facea decat ajuta.Ajunsese sa doarma 5 ore pe zi de la calmante si in rest era nervos ,deci nu mai aveam cu cine ma intelege.Rezolvarea a venit dupa ce l-am dat la gradinita ,o gradinita in care copii sunt cu adevarat pusi sa se joace impreuna ,se ocupa foarte mult de ei ,si de fiecare in parte ,sunt antrenati in jocuri de echipa ,si asta la facut ca prin imitare sa faca si el ce fac restul copiilor ,lucruri pe care eu oricat m-am chinuit acasa nu am reusit sa-l fac sa le imite.
La mine era problema cu vorbitul si cu jocul cu alti copii.Dar s-a rezolvat si nu pe cale medicamentoasa...asata ramanand doar la extrema urgenta si cand este cu adevarat cazul.
Sanatate multa baietelului.

Roxy mamica lui Cristi (4 ani si 5 luni)


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=4869
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.