Index www.parinti.com > Alimentatia copiilor >Alimentatia pana la 3 ani
Similac sau Enfamil ?
23.12.2004 5:26
Similac sau Enfamil ?
emi_us
Locatie: New York
Ok ... am nevoie de ajutorul vostru din nou jenat

Ethan va trece pe lapte praf cat de curand (rezervele mele se risipesc vazand cu ochii plang sau sunt foarte trist )si nu stiu ce fel sa cumpar. Pediatrul mi-a spus de Similac si Enfamil. M-am uitat pe net, am citit tot felul de opinii si m-am incurcat si mai tare. N-am nici cea mai vaga idee pe care sa-l iau. Ca sa nu mai spun ca la fiecare produs sunt mai multe feluri (cu fier, advance, etc, etc)

Voi cand ati bagat formula ce ati folosit la puiutzii vostri?

Stiu ca sunteti ocupate cu pregatirile de Craciun dar poate imi lasati si mie un sfat zambet ... va rog sarut

23.12.2004 5:04
loredush
Locatie: arad
eu inca nu am trecut pe lapte praf,dar in orice caz trebuie lapte cu supliment de fier.la noi se foloseste foarte mult similac si milupa.am mai auzit ca si humana e f. bun.
cel mai bine ar fi sa incerci sa-i dai in completare lapte praf sa vezi care-i place(difera gusturile :unul e dulce altul are un gust pronuntat de fier etc)

23.12.2004 5:37
Inny
Locatie: US
Vad ca esti si tu in State... Noi nu am cumparat nici una nici alta... ci am optat pt laptele praf produs de Costco. Nu mai stiu marca, parca Kirkland. Si a mers tare bine la amindoi copii ai mei si la 2 cutii de Similac sau Enfamil, poti sa iei cam 3 cutii de la Costco... trag cu ochiul
Dar asa e... incearca intii sa vezi daca ii place puiutului, ca daca nu-i place... degeaba iti faci tu planuri! zambet

23.12.2004 7:03
nightwish
Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)
mie si in romania mi-a fost recomandat similac-ul...e formula americana
..orcim, ideea e nu ce iti place tie o sa-i dai ci, ceea ce o sa-i placa cavalerului foarte fericit

23.12.2004 7:25
emi_us
Locatie: New York
Stiu ca s-ar putea sa nu-i placa lui ... ma gandeam insa ca pana ajungem la capitolul ala, trebuie sa iau eu o decizie mai intai. Nu stiam care e diferenta dintre ele, daca o fi una. Cred ca de fapt vroiam sa stiu ce folositi voi, ce a mers bine la puiutzii vostri.

Inny, multam de sugestie. Din pacate unde suntem noi nu exista Costco ... ar trebui sa inchiriem o masina si sa mergem in afara NYC-ului ... pana la urma, economii nu prea fac daca iau in considerare si pretul masinii.

23.12.2004 7:44
Inny
Locatie: US
Incearca Sam's Club sau chiar Wal Mart are marca lor de lapte praf.
Si uita-te si pe aici, la sfaturile care le-a primit Cora...

http://www.parinti.com/modules.php?name...9299#59299

23.12.2004 9:58
tzica
Locatie: Australia (Melbourne)
Draga Emilarson eu te-as sfatui sa-i dai Enfamil. Si eu am citit multe pe internet si am intrebat si pediatra care mi-a recomandat si ea Enfamil. La inceput i-am dat Similac dar dupa un timp nu a mai vrut sa bea nici in ruptul capului Similac asa ca am trecut pe Enfamil si vad ca asta ii place mai mult. L-am gustat si eu si e mai dulce decat Similac.Tot Enfamil a scos un laptic "EXPECTA with iron si DHA supplement " pt mamicile gravide si pt cele care alapteaza.

Mai documenteaza-te si tu dar dupa cate am citit se pare ca asta e cel mai bun si are cei mai multi nutrienti care ajuta la dezv creierului si ochilor.

Craciun fericit!

23.12.2004 11:11
emi_us
Locatie: New York
Tzica, sa stii ca la asta ma gandeam si eu. Cand l-am nascut pe Ethan i-au dat formula de cateva ori pentru ca avea nivelul zaharului scazut (sau ceva de genul asta) si am vazut acum pe video ca era Enfamil ... atunci nu i-am dat atentie, stiind ca o sa alaptez.
Cand am iesit din spital mi-au dat iarasi o cutie de Enfamil, desi il alaptam. Ma gandeam eu ca daca mi l-au dat de la spital o fi ceva "de capul lui" trag cu ochiul

Acum sa vedem cum o sa-l ia confuz

24.12.2004 12:09
eapopescu
e important sa aiba DHA si ARA, deci daca gasesti o formula cu ambele e super ... in Japonia era Morinaga DHA&ARA
eu i-am dat similac de la un an (atat avea cand am venit aici in US) si pana pe la 2 ani ... i-am dat Similac2 pentru toddlers; a refuzat laptele de vaca pana pe la 2 ani, acum ii dau lapte de vaca organic.
sa stii ca i-a placut foarte mult similac, nu e important sa fie dulce, trebuie sa fie cat mai aproape de gustul laptelui matern.

24.12.2004 5:26
tzica
Locatie: Australia (Melbourne)
Si Enfamilul are nutrientii DHA si ARA fiind si cei mai importanti . Draga Eapopescu eu spun ca e important sa fie si dulce laptele pt ca numai asa e foarte apropiat la gust de cel al mamei. Nu stiu daca ai gustat lapticul de la san dar e foarte dulce si lor asa le place mai ales cand te hotarasti sa nu-i mai dai piept bebicului.


Craciun fericit!


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=5211
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.