Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli
Caut o scoala cu limba de predare germana in BUcuresti
08.06.2005 12:56
Caut o scoala cu limba de predare germana in BUcuresti
AnTu
Locatie: Bucuresti
Buna,

poate cineva sa-mi raspunda la intrebarea mea?

08.06.2005 1:32
Christa
Locatie: Germania
http://www.colegiulgerman.ase.ro/main.p...&id_menu=7
Nu stiu daca e acelasi lucru cu fostul "Liceu german", dar daca am inteles bine, incep deja de la ciclul primar, in ciuda numelui "colegiu".

08.06.2005 1:43
AnTu
Locatie: Bucuresti
Nu stiu decat rele despre "liceul german" . Am inteles ca sunt multi copii intr-o clasa, iar invatatoarele sunt stresate si, prin urmare, stresante. Am pus intrebarea asta pe forum in speranta ca mai exista si altceva, sau, macar, o putea cineva sa-mi spuna ca ce am auzit eu e o prostie si ca, de fapt, e bine acolo.
08.06.2005 1:50
Christa
Locatie: Germania
Cum ziceam, nu stiu daca e fostul Liceu german sau e o alta scoala. Un prieten a avut amandoi fiii la Liceul german, si ma gandesc ca daca nu ar fi fost multumit, ar fi schimbat scoala, dar nu stiu daca si in scoala primara au fost tot acolo. Daca vrei, pot sa il intreb, dar poate iti mai raspunde si altcineva. Oricum, baietii prietenului sunt la facultate, deci a trecut ceva vreme de cand au fost la scoala primara, asa ca se poate si ca s-a schimbat intre timp fata de cum a fost atunci.
08.06.2005 1:57
AnTu
Locatie: Bucuresti
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Intradevar, a trecut ceva timp de cand baietii prietenului tau au terminat scoala.
Eu stiu sigur ca liceul/colegiul (oricum s-o chema) are si clasele I - IV. Poate imi mai raspunde si altcineva. Tie iti multumesc inca o data.

21.08.2005 9:12
dodosasha
Locatie: bucuresti
nepotica mea incepe clasa a doua la lic german si e f bine. a fost ok in clasa l si continua la aceeasi scoala. mai am 2 nepotele care au facut clasele 2-6 acolo si acum sunt in argentina la un colegiu german unde sunt ff apreciate pt cunostintele lor. fiecare scoala este buna, totul depinde de copil sa-i fie bine. asta este parerea mea.

Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=7693
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.