Index www.parinti.com > Administrative >Concursuri parinti.com
Il astept pe Mos Craciun cu Nemira si parinti.com
22.11.2009 6:24
Il astept pe Mos Craciun cu Nemira si parinti.com
admin

-10-lei" target="_blank" class="postlink">editura Nemira

Regulament concurs online


REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI si REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

PERIOADA de DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 23 noiembrie 2009 si se va incheia la data 15 decembrie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 14 decembrie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

. MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs:
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a catre copil
cu tematica "Il astept pe Mos Craciun" .Lucrarea poate fi desenata, pictata, colaje , craft , in plastelina, liste catre Mos Craciun etc .

Exceptie :
Orice doresc copiii insa NU ornamente de brad sau pentru casa. Pentru acestea va vom invita la un concurs diferit pe prima pagina.

. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a concurs de concurs va fi alesi 5 castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs..
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.

Premiile :

5 castigatori- 5 pachete cu cartile urmatoare (3) oferite de

-10-lei" target="_blank" class="postlink">editura NemiraAventurile lui Murdarici
Murdarici este un catelus neastâmparat, cu mult chef de joaca. Rastoarna cosul de gunoi, sare în galeata cu carbuni, trage de fata de masa si smotoceste pernele. În cele din urma, exasperata, stapâna îl da afara din casa.
În curte, micutul nostru prieten îi invita pe rând sa se joace cu el pe cocos, pe ratusca, pe pisica cea rasfatata, chiar si pe distinsul cal, dar este refuzat de fiecare dintre ei. “Esti foarte murdar”, îi spun toti.
Va gasi oare Murdarici un prieten cu care sa se joace în voie?
Ziua In Care a cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte?
Alex si Ana, cei doi eroi ai povestii noastre, si-au pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua lor. Iar ceea ce a orice asteptari!Hugo Pepper
Hugo Pepper a zapada si a Uriasii Zapezii. Era doar un bebelus. Harvi si Sarvi, l-au crescut, l-au invatat totul despre cresterea renilor si despre Nordul Inghetat. Ar fi putut trai asa o vesnicie, fericiti, in padurile din Nord, daca Hugo n-ar fi descoperit in obscuritatea sopronului „Busola Inimii”, trasura aeronautica ce l-a ajunge in frematatorul oras Inaltimile Portului, unde intalneste personaje stranii: sirene care vand antichitati nautice, vanzatori de covoare zburatoare si chiar o celebra femeie-pirat, disparuta cu doua secole in urma. Tot aici il intalneste pe misteriosul Elliot de Mille, de la revista Licuriciul, care imprastie barfe rautacioase si zvonuri vatamatoare pentru a caute parintii.


Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.

TAXE si IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a libera circulatie a acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a a folosite in viitor pentru a a de marketing.
La cererea scrisa a semnata, expediata pe adresa www.parinti.com – Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:
• Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
• Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a concurs duce la anularea automata a acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a a la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


Ultima modificare efectuata admin la 17.02.2010 10:21, modificat de 2 ori in total
22.11.2009 6:25
admin
Lucrarile participante se incarca in acest topic.
Mult succes participantilor !

23.11.2009 8:28
angicut
Locatie: Bucuresti
Admin, multumim frumos pentru concurs! trag cu ochiul sarut
23.11.2009 7:44
GRASANA
Hai ca sparg eu gheata scot limba
Mosule uite ce am construit pentru tine:

23.11.2009 9:03
RELA
Locatie: bucuresti
Draga Mosule,
eu sunt Vladut si anul asta te astept cu jucarii eu pe tine, dar nu ma supar daca imi aduci si tu mie cateva.... trag cu ochiul
si un om de ..plastilina, ca din zapada mai greuTe pup si te astept
Vladut

24.11.2009 6:11
admin
Rela o singura fotografie pentru concurs zambet
Pot sa o consider pe ultima cea aleasa ?

24.11.2009 8:08
Uika
Locatie: Brasov
un om de zapada........in asteptarea zapezii adevarate:

24.11.2009 10:26
RELA
Locatie: bucuresti
Scuze jenat Nu am citit cu atentie.
Ramane ultima fotografie pentru concurs.

24.11.2009 11:55
CLAUDYA-MARIA
Locatie: Vaslui
Ce zici, Mosule, sunt dotata corespunzator si in trend confuz foarte fericit

24.11.2009 1:00
ksde2000
Locatie: Botosani
mosule sa stii ca eu sunt mica si nu pot sa-ti scriu scrisoare desi mi-a incerc sa invat sa scriu......dar poate totusi ai sa vii la mine chiar daca nu reusesc....ca altfel plang plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist plang sau sunt foarte trist


24.11.2009 1:52
tato
Locatie: dragasani.valcea
Mosule,te asteptam sa vii in casuta noastra construita special pentru tine(e facuta din patura din pat si cateva jucarii ) sarut sarut sarut

24.11.2009 6:21
mamae
Locatie: jud.Mehedinti
waw,suprrr concursul...abia astept sa pun si eu o pozica scot limba
25.11.2009 8:46
ralus
Locatie: sighet
Il astept pe Mos Craciun cu un portret pe care sa-l puna in rama, ca sa-si aminteasca mereu de mine. Nu pot sa-l fac sa semene cu Mosul, decat in viziunea mea!


25.11.2009 3:20
aalliinnuuttaa
Locatie: bucuresti
Mos Craciun, Mos Craciun, te iubesc de-acum iti spun si te-astept orice ar fi, de-o fi noapte de-o fi zi.
Stiu ca tu esti tare bun si aduci ce toti iti spun, numai cumintei sa fim ca tu vii cu sacul plin.
Eu acum ti-am scris asa ca sa vii si-n casa mea sa-mi aduci o carticica, chiar daca sunt mica-mica.


25.11.2009 6:50
laura_feelings
Locatie: vrancea
Venim si noi cu o poza. Am facut un om de zapada si acum suntem in asteptarea Mosului


Draga Mos Craciun,

Numele meu e Teo, sa stii ca eu am fost un baietel cuminte, mananc tot din farfurie si am invatat multe poezii si cantecele pentru tine asa te astept cu nerabdare sa vii.25.11.2009 10:01
scenic
Locatie: Dr Tr Severin
draga MOS CRACIUN,ma numesc Madalina si vreau sa te rog sa-mi aduci si mie o caleasca cu caluti,din aceea cu care se plimba printesele in desenele animate...multumesc si te astept cu mare drag pentru a un cadou:un omulet de zapada facut de mine,ajutata si de mami... trag cu ochiul26.11.2009 12:24
angicut
Locatie: Bucuresti
Pupy, super colajul! zambet
Va doresc succes! sarut

26.11.2009 12:28
admin
Pupy foarte frumos dar doresc o singura fotografie, nu un colaj. Reposteaza doar una si voi sterge mesajul anterior. Trebuie sa fim corecti fata de restul participantilor. exclamatie
26.11.2009 1:17
pupy
Locatie: Pe alte meleaguri....
jenat ok, scuzati va rog ...nu a eu o mica nelamurire... Am cont de multicel, dar forumul l-am descoperit mai recent ! Pot participa la concursuri daca ''realizez'' cele 50 de mesaje obligatorii ?
28.11.2009 4:20
admin
----------
iassmyna a eu o mica nelamurire... Am cont de multicel, dar forumul l-am descoperit mai recent ! Pot participa la concursuri daca ''realizez'' cele 50 de mesaje obligatorii ?

----------

Da.

30.11.2009 8:31
angicut
Locatie: Bucuresti
Draga Mosule, iti scriem noi capritele lui mami, Diana si Ilinca, cu siguranta ai auzit de nazbitiile dar si de faptele noastre bune.
Te asteptam cu nerabdare ca in fiecare an si ti-am pregatit un desen.
Cu drag,
Diana si Ilinca
30.11.2009 12:12
nike
Locatie: bucuresti
----------
admin a eu o mica nelamurire... Am cont de multicel, dar forumul l-am descoperit mai recent ! Pot participa la concursuri daca ''realizez'' cele 50 de mesaje obligatorii ?

----------

Da.
----------


admin, dar nu conteaza si "calitatea" mesajelor? e usor sa postezi cate un cuvant ici-colo si in 10 min se fac 50 mesaje in forum.

30.11.2009 3:22
micutza_25
Locatie: vestul tarii
Mosule, eu te/as ruga:
Un dar mic de ai avea
Pentru sosetuta mea!

Te astept cu nerabdare,
Invat cantece si poezioare,
Cu tine si despre tine
Ca sa.mi faci un dar si mie.

Chiar de nu voi castiga
Eu nu ma voi intrista
Ca imi place sa muncesc
Braduti sa impodobesc!

Multumesc!


Admin, poate am incalcat regulamentul....Imi cer mii de scuze! zambet

30.11.2009 8:14
admin
Micutza, sosetica sau bradutul ?
30.11.2009 8:50
micutza_25
Locatie: vestul tarii
----------
admin a ocolesti si
La geamul meu sa opresti


Nu mai stii despre cine e vorba?

ma cheama Amalia Catalina am 4 ani si sunt cel mai mare fan al tau..ai mai fost pe la mine si anul trecut ....uite dovada...asa ca te rog sa nu intarzii nici anul acesta.
Cu mult drag Amalia

04.12.2009 1:43
elidia_st
Locatie: Iasi
Ho-ho-ho, Draga Mos Craciun, uite ca mi-am pregatit costumasul si citeva jucarii de-ale mele drept cadou pentru tine sarut va fi primul Craciun al meu, de aceea te astept cu nerabdare! te pup


04.12.2009 4:30
marinela72
Locatie: Constanta
Buna si bine v-am regasit!
V-am admirat pe toti, sunteti tare frumos si talentati si va doresc sa aveti un Mos darnic si bogat care sa va aduca tot ce va doriti.

si eu ma pregatesc de venirea lui sa stiti. Am facut desene, scrisorele, felicitari...iata mai jos ultima mea lucrare cu dorintele pentru Mos Craciun. Am scris-o singurica si i-am aratat-o mamei cand a la servici, sa o puna negresit la posta si sa ajunga la destinatie cat mai repede. Sper sa va placa, am mai gresit pe ici pe colo dar sunt abia clasa intai si acum invat sa scriu.
Sarbatori fericite si pe curand!


05.12.2009 11:46
jakueline
Locatie: Brasov
Buna mosule ,te aspteptam si pe la noi ......Te rugam sa nu ne uiti....O sa iti punem la geam laptic cald si prajiturele si un morcov pentru Rudolf
HO ,HO ,HO sarut sarut sarut

06.12.2009 9:14
admin
jakueline o singura fotografie. Pe care o las ?
07.12.2009 10:34
adytza_84
Locatie: Ramnicu Sarat , Buzau
In asteptarea lui Mos Craciun la geam jenat Am lipit abtibilduri trag cu ochiul

08.12.2009 11:18
babyboy
Locatie: Iasi


Am pregatit pentru Mos Craciun citiva ingerasi care sa-i arate calea spre casuta mea!

08.12.2009 12:21
angicut
Locatie: Bucuresti
Foarte frumos babyboy!
succes! zambet

08.12.2009 2:15
KiKilinis
Locatie: Bucuresti
chiar f frumos, babyboy. merci de idee. trag cu ochiul
o sa facem si noi zane. sarut

08.12.2009 2:17
admin
babyboy la cat de frumoase sunt e pacat sa nu participi cu ele si la concursul de ornamente de pe prima pagina.
10.12.2009 7:35
oana-oana
Locatie: Bucuresti,Rahova


Draga mos craciun,eu nu vreau sa imi aduci nimic,ma gandeam sa ma iei cu tine la plimbare.............dar dimineata ma duci acasa, sa nu vada mami ?

10.12.2009 3:19
tato
Locatie: dragasani.valcea
Nick-pitic voinic,sigur sa te ia Mosul sa-l ajuti in noaptea de Ajun,pt ca asa un ajutor de nadejde mai rar gaseste! sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut
14.12.2009 9:00
puika
Locatie: polu nord\\romania
Un cadou pentru Mosul, ca el ne face destule...

15.12.2009 1:31
scenic
Locatie: Dr Tr Severin
asteptam fericitii castigatori zambet
15.12.2009 6:47
admin
Castigatori :

angicut

marinela72


laura_feelings


micutza_25

RELA


Felicitari si astept mesaj privat cu toate datele personale ( adresa, mail, telefon) pentru a speram ca Mos Craciun sa vina la fiecare in parte cu tolba plina !
Sarbatori fericite!

15.12.2009 8:36
angicut
Locatie: Bucuresti
Multumim frumos admin pentru premiu ! zambet sarut
Felicitari si celorlalti cistigatori !
Va dorim Sarbatori Fericite tuturor !
sarut sarut


15.12.2009 8:40
KiKilinis
Locatie: Bucuresti
felicitari castigatorilor. sarut
15.12.2009 8:46
angicut
Locatie: Bucuresti
multumim frumos Kiki! sarut
15.12.2009 8:59
micutza_25
Locatie: vestul tarii
Ce veste!
Multumim frumos, admin! zambet sarut
Felicitari celorlalti castigatori sarut sarut sarut

15.12.2009 11:21
tato
Locatie: dragasani.valcea
Felicitari ,castigatorilor! sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut
15.12.2009 11:33
CLAUDYA-MARIA
Locatie: Vaslui
Felicitari sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut
15.12.2009 11:34
aalliinnuuttaa
Locatie: bucuresti
felicitari castigatorilor
15.12.2009 12:14
RELA
Locatie: bucuresti
Multumim pentru premiu.
Wow e prima oara cand castigam un concurs. FElicitari tuturor castigatorilor si tuturor participantilor. sarut

15.12.2009 12:58
elidia_st
Locatie: Iasi
Felicitari din suflet tuturor castigatorilor! sarut sarut sarut
15.12.2009 1:33
GRASANA
felicitari sarut
15.12.2009 1:57
carcotasa1
Toti participantii au fost minunati.
Felicitari castigatorilor!

15.12.2009 3:34
ksde2000
Locatie: Botosani
felicitrai castigatorilor... sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut
15.12.2009 4:30
pupy
Locatie: Pe alte meleaguri....
Felicitari castigatorilor sarut sarut
Sarbatori fericite! foarte fericit

16.12.2009 7:43
adytza_84
Locatie: Ramnicu Sarat , Buzau
Felicitari castigatorilor sarut
16.12.2009 11:01
marinela72
Locatie: Constanta
Multumim frumos, am fost plecati si abia acum am vazut ca suntem printre castigatori!
Felicitari tuturor si sarbatori binecuvantate!

16.12.2009 4:21
laura_feelings
Locatie: vrancea
Multumim frumos. Un dar superb de sarbatori. Felicitari si celorlalti castigatori !
17.12.2009 10:46
admin
Astazi am transmis sponsorului lista completa, cu adrese a sarbatori dar asta depinde si de sponsor.
18.12.2009 10:52
micutza_25
Locatie: vestul tarii
Multumim ptr. info!
Noi le asteptam! Sunt binevenite oricand!

21.12.2009 11:13
admin
Astazi am primit vesti de la editura.
de data aceasta vor expedia ei direct premiile, inclusiv pentru bucurestence .

Ei au spus ca in zilele 28-30 ar ajunge insa posibil cu perioada asta si cu vremea sa fie amanita expedierea pt 4 ianuarie.

27.12.2009 6:06
laura_feelings
Locatie: vrancea
Multumim si asteptam cu drag.
07.01.2010 8:56
angicut
Locatie: Bucuresti
Ati primit careva dintre cistigatoare coletul prin posta?
07.01.2010 9:41
marinela72
Locatie: Constanta
NU...din pacate. trist
07.01.2010 9:46
micutza_25
Locatie: vestul tarii
nu
07.01.2010 9:52
angicut
Locatie: Bucuresti
Ok, vroiam doar sa stiu ca idee, noi am fost plecati din Bucuresti si am crezut ca poate si-a la posta zambet .
07.01.2010 9:02
admin
O sa rog o colega sa intrebe la editura dar cel mai probabil abia saptamana viitoare voi avea un raspuns.
08.01.2010 8:43
angicut
Locatie: Bucuresti
Multumim frumos pentru raspuns admin! zambet
08.01.2010 4:04
admin
Am primit si raspunsul de la editura : saptamana viitoare trimit premiile .
08.01.2010 5:53
micutza_25
Locatie: vestul tarii
Multumim de info zambet
09.01.2010 2:39
angicut
Locatie: Bucuresti
eu acum am ridicat avizul de la cutia postala trag cu ochiul
11.01.2010 10:49
marinela72
Locatie: Constanta
Multumim, asteptam cu nerabdare!
11.01.2010 6:32
angicut
Locatie: Bucuresti
Am ridicat cartile de la posta.
Sunt foarte frumoase si a noi am luat cartile ieri...superbeeeeeeeee, Alexandra a nu m-a postasi mai comozi .

12.01.2010 10:27
micutza_25
Locatie: vestul tarii
----------
admin a postasi mai comozi .
----------


Foarte comozi!! Aduce facturile dupa data in care ar fi tb achitate
nervos nervos nervos nervos nervos de mandate ce sa mai vb... socat

Multumesc de info, admin!ma gandeam ca toate fetele.s din Bucuresti, apoi ..mi.a