Index www.parinti.com > Copiii >3-7 ani
Parinti.com: un cadou special
21.05.2013 10:13
Parinti.com: un cadou special
admin
Un cadou special

Aceasta carte face ca momentele unice de la nasterea copilului caruia ii este adresata sa devina o amintire de neuitat de-a lungul anilor ce vor veni.
In carte vor aparea numele copilului, data nasterii, ora la care s-a nascut, numele parintilor, vizitatorii, spitalul unde s-a nascut, numele doctorului (optional) greutatea si lungimea pe care a avut-o la nastere, orasul,etc.

Iata ce spune o mamica de bebelus: "Va multumesc frumos pentru carte. Este extraordinara. Sincer, cand am deschis-o mi-au dat lacrimile. Eram in tramvai asa ca a trebuit sa fiu cat de cat rezonabila. Oamenii nu aveau de unde sa stie ca erau lacrimi de emotie. Va multumesc frumos. Chiar daca Patrick nu poate inca sa perceapa valoarea sentimentala a acesteia, sunt ferm convinsa ca, daca peste catva ani o va rasfoi il vor incerca aceleasi emotii ca si pe mama lui. Va multumesc frumos inca o data."
Fazekas Brigita-Oradea
...si ce spune un tatic de baiat de ...25 de ani:
"Nu credeam vreodata ca o carte poate sa scoata la lumina sentimente si trairi pe care le credeam imposibil de retrait. Dupa ce le-am citit cartea "Un cadou special" sotiei si baiatului meu de 25 de ani...da 25 ani, sotia avea in ochi lacrimi de fericire iar Marius, fiul meu, m-a imbratisat cum nu o mai facuse de multi ani de zile. Va felicit sincer pentru ceea ce faceti si va urez mult succes in continuare."Alte carti personalizate, pregatite pentru micutii vostri: http://www.parinti.com/cartipersonalizate/


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=41527
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.